Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

Ačiū už sveikinimus ir linkėjimus 4u.gif

Į susitikimą pasistengčiau ateiti ax.gif
Atsakyti
Vėluoju... blush2.gif Groovy, su gimtadieniu
user posted image
Papildyta:
QUOTE(martux @ 2012 08 09, 15:51)
Klopedijai leidus, skelbiu:

kaunietės, dėmesio, susitikimas - rugpjūčio 13 d., pirmadienį,  po 16 val.
Vieta tikslinama
biggrin.gif

Jei nenumatytų pasikeitimų nebus, turėčiau atlėkti. Tik šiek tiek vėliau, apie 16.45. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolitlė: 09 rugpjūčio 2012 - 19:53
jungiuosi prie gimtadienio sveikinimų groovy 4u.gif

QUOTE(martux @ 2012 08 09, 14:51)
Vieta tikslinama
biggrin.gif

tinka, tik galiu kiek vėluoti (užtat viena būsiu, mano vyrai išleis mane thumbup.gif )

atsiliepimai bus vėliau, tai tiesiog trumpai: perskaičiau dvi pirmąsias Terry Pratchett "Discworld" serijos knygas, likau sužavėta bigsmile.gif
Atsakyti
groovy, su gimtadieniu! 4u.gif

QUOTE(Helianta @ 2012 08 09, 22:50)
atsiliepimai bus vėliau, tai tiesiog trumpai: perskaičiau dvi pirmąsias Terry Pratchett "Discworld" serijos knygas, likau sužavėta bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Trecia ir ketvirta irgi puikios thumbup.gif Bet priejau isvados, kad Pratchett visgi reikia skaityti po nedaug (MB sako - po knyga per metus, nes pries Kaledas vis isleidziama nauja kokia rolleyes.gif). Kelias knygas is eiles skaitydama, kazkaip atbunku ir pradedu nepastebeti tu visu perliuku, kuriais nubarstyti jo tekstai. Ima atrodyti, kad taip viskas ir turi buti. Todel po "Mort" padariau pertrauka... smile.gif

Bet vis tiek mane zavi tas pratchett'iskas stilius bigsmile.gif Na kad ir tokia fraze: "Clouds looked like they'd heard of snow and were considering the idea" (cituoju netiksliai). Tinka man labai biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už vis dar atkeliaujančius sveikinimus wub.gif
Atsakyti
Pradejau labai noreti T.Pratchetto. Bet dar tiek skaitiniu pries ji numatyta doh.gif Vertimu nenoriu skaityti, itariu, stiprokai nukencia kalba, o angliskai reikia prisiruosti cool.gif Kol kas vis dar su G.R.R. Martino "Ledo ir ugnies dainos" ketvirtaja dalimi. Paskaitinejus atsiliepimus, pasidare baisu, kad sestosios dalies gali tekti ilgokai palaukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 08 08, 10:26)

Skaitau Murakamio "Į pietus nuo sienos, į vakarus nuo saulės"

ooo, kaip ji man patiko wub.gif

Klopedijai leidus, skelbiu:

Vieta tikslinama
biggrin.gif

unsure.gif mintimis su jumis pajūryje 4u.gif

tikiuosi galiausiai atsidėti knygoms - nes kažkaip mano vasara "veido prakaite" pagal šv. Raštą biggrin.gif

Ir oras nelepina, kad galėčiau hamake vartytis. Ir darže yra ką veikt doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2012 08 05, 20:25)
Labas vakaras,

Skaičiau K. Altegen detektyvą "Šešėlis", suintrigavo, buvo netikėta ir įdomu. Tačiau daugiau šios autorės knygų neplanuoju skaityti. Patraukė, kad išpardavimas, bet nepritraukė tiek, kad ieškočiau kitų kūrinių.

Labas vakaras, įkišiu trigrašį blush2.gif vis paskaitinėju pas jus, bet neturėjau kur labai pasisakyti rolleyes.gif

Siūlyčiau Alvtegen pabandyti "Gėda" arba "Išdavystė" pastaroji ypač netikėta, Šešėlis man prieš jas nublanko...
Atsakyti
Vieta išrinkta!

Piccola Italia

Skanėstus jau dabar galite rinktis smile.gif

Pabandom susiskaičiuoti? mirksiukas.gif biggrin.gif

martux
groovy
klopedija
dolitlė
...
Atsakyti
Dar Gemma ir Helianta lyg žadėjo... ax.gif Aš ateisiu apie 16.30.

Peter Hoeg, Dramblių prižiūrėtojų vaikai. Galutinai strigau ties viduriu... verysad.gif Negaliu net apibūdint knygos, kažkas tarp "Šnipų vaikučių" (nekenčiu to filmo) ir "Alisos veidrodžių karalystėje" religiniam fone. Nejaučiu šioj knygoj Hoego stiliaus ir nežinau, kaip skaityti, kaip suaugėliui ar kaip vaikui. Vaikui perdaug teksto ir sudėtingas turinys, suaugėliui trūksta priežasties-pasekmės pagrįstumo, viskas sinkretiška, viskas susiję su viskuo... Pagrindiniam herojui 14 m., mąstymas kaip penkiamečio, pasakojimo stilius kaip dešimtmečio... Gal tas "profesinis" žinojimas ir vertinimas labiausiai ir trikdė... unsure.gif
Jau dabar galiu skelbti metų nusivylimą ir nuograužą. verysad.gif

Na, bet kitoms gal kitaip atrodys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vieta išrinkta!

Piccola Italia

Skanėstus jau dabar galite rinktis smile.gif
Pabandom susiskaičiuoti? mirksiukas.gif biggrin.gif

martux
groovy
klopedija
dolitlė
prieplauka