QUOTE(Helianta @ 2012 09 11, 22:29)
Vilnietės, o gal ir kaunietės ar knygių mylėtojos iš kitų miestų, gal dalyvausite "Knygų festivalyje"?
Laaabai norėčiau, bet šiemet neišeis...
Laaabai norėčiau, bet šiemet neišeis...
Labai norėčiau, bet kaip tik iš Vilniaus išvažiuoju

Na, ir gal trumpai trumpai apie perskaitytas knygas (Pajauta liepė "prisiduoti"

Terry Pratchett "Mažieji dievai" - nuostabi knyga, kurią galima cituoti ištisai, bet aš to nedarysiu, pačios paimkit ir perskaitykit ir suprasit, kas man ir ne tik man taip patiko

Julie Powell "Džiulė ir Džiulija" - linksma knyga apie pradedančiosios virėjos kančias, o, bet, tačiau tikėjausi kažko ypatingesnio.
Lauren Kate Puolusieji, "Kenčiantieji" - dar viena jaunimo serija. Atrodo, kad negaliu joms atsispirti

Terry Pratchett "Tik tu gali išgelbėti žmoniją" - vaikiška knyga iš serijos apie Džonį Maksvelą. Pasaulis vaiko akimis, blogos dienos šeimoje, karas kompiuteryje ir televizoriaus ekrane ir jis vienintelis, galintis išgelbėti ateivius, į kuriuos kiti žmogėnai vis dar šaudo. Patiko, nors man jau gal šiek tiek per vaikiška

Jeanne Bourin "Damų kambarys" - nesu istorinių romanų mėgėja, bet šis patiko. Rašo, kad autorė skyrė romanui septynerius metus. Meilė, aistros + išsamiai, vaizdžiai aprašyti viduramžių papročiai, mąstymas - labai sužavėjo ir pakeitė mano įsivaizdavimą apie viduramžius

Andrei Makine Trumpų amžinų meilių knyga - na va, ir aš pagaliau pačiupinėjau A. Makine.