Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(Dolitlė @ 2012 10 11, 14:34)

Tavęs, kaip P. Vailio fanės, net ir neklausiau, ar užsakyti.  biggrin.gif Savaime aišku, tai bus padaryta. smile.gif

aciuks.gif

Dolitle, musu "genijus" Normanas siuo metu Anglijoj sveciuojasi, tai tik lapkriti gris, o tada jau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2012 10 11, 21:07)
Big Breasts & Wide Hips
"Большая грудь, широкий зад". (Geras pavadinimas .  lotuliukas.gif )
http://www.svobodane...e/24736666.html
Papildyta:

Kurią jo knygą skaitai? Koks įspūdis smile.gif

kaip tik šitą pradėjau. dar nekažką pagavau, bet atrodo drąsiai parašyta :]
Atsakyti
Paveluotas aciu uz sveikinimus blush2.gif Siemet jubiliejiniai metai, tai savaite kupina veiklos, nebelabai speju ir prie kompiuterio prisest ax.gif
Pabaigiau klausytis Rasalo trilogijos antrosios dalies. Galvoju, man butu uzteke ir pirmosios... Ji labai ispudinga savo meile skaitymui ir knygoms, antroji jau ne tokia. kazkada isklausysiu ir paskutiniaja dali, bet jau labai nepulsiu smile.gif
Siandien pradejau audio pazinti su J. Nagibino apsakymais http://rutracker.org...c.php?t=2938168 manau, turetu patikti muzikaliosioms skaitytojoms. Pirmasis apsakymas apie S.Rachmaninovo jaunyste ir meile, antraji dar tik pradejau, bet ir vel muzika smile.gif Ir labai graziai iskaityti aktoriu, kokybe puiki.
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 10 12, 15:17)
Paveluotas aciu uz sveikinimus blush2.gif

Tai dar pavėluoti sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas nors turi ir norėtų parduoti S.Nėries rinktinę rusų kalba?
Atsakyti
Labas,

baigiau D. Jakukevičiūtės "Anarchistės išpažintį". Perliukus pasižymėjau pieštuku, gal pradėsiu išsirašyti bloge. Šiaip patiko. Bet kažkodėl sentimentai "Stikliniam paukščiui" vis tik, grynai asmeniškai. Ir trumpesnė, ir įtaigesnė man istorija. O gal tiesiog jau atsikandau tos pirmos istorijos, todėl labiau ir patiko. Dabar laukia " Juodas kvadratas", bet jaučiu, kad darysiu pertrauką prieš tą knygą. Skaitau šios autorės poeziją - patinka.
Atsakyti
Aciu, Groovy 4u.gif
Kazkaip ramu cia. Del rinkimu rezultatu pritilot? mirksiukas.gif
Ar matet 140-ties zenklu romanus? http://www.guardian....haracter-novels Gaila, kad dauguma autoriu man nezinomi, sunku buvo ivertint blush2.gif
Beje, pradejau R.Bredberio apsakymu rinkini. Tai pirma mano pazintis su siuo autoriumi. Gaila, kad taip velai, bet dziaugiuosi, kad isvis pradejau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo langana: 15 spalio 2012 - 21:15
Kadangi sveikinimų niekada nebus per daug:

martux, su gimtadieniu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Martux, sveikinu Tavo sventes proga 4u.gif linkiu kuo daugiau geru ir prasmingu skaitiniu, sveikatos ir daug laimes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prieplauka: 16 spalio 2012 - 15:06
Martux, su tortadieniu birthday.gif

user posted image
Atsakyti
Martux, su gimtadieniu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2012 10 16, 13:05)

QUOTE(prieplauka @ 2012 10 16, 15:05)

QUOTE(Gemma @ 2012 10 16, 15:27)

QUOTE(Dolitlė @ 2012 10 16, 16:41)