Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 83 tema

QUOTE(prieplauka @ 2012 10 25, 19:50)
o, kokia ivairove smile.gif

Borgias maciau, labai thumbup.gif
In treatment dabar ziuriu- labai thumbup.gif . pernai jis buvo tarp vilnieciu psichoterapeutu nr.  1  biggrin.gif

O kur tą in Treatment nemokamai online rasti? Kažkaip nesiseka rasti...
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2012 10 24, 09:44)
G.Orwell "Dienos Paryžiuje ir Londone"

dėkui už atsiliepimą 4u.gif
senokai norėjau paskaityti, bet niekaip neprisiruošiu.

QUOTE(prieplauka @ 2012 10 25, 09:56)
o as pasigirsiu-pasidziaugsiu blush2.gif visiskai prisijaukinau skaitykle thumbup.gif ji nuostabi...ypac detektyvu skaitymui, kai gaila pinigu pirkti popierinius  blush2.gif

sveika įstojusi į 'skaityklininkių' klubą drinks_cheers.gif

Kol kas neprisijaukinu grožinės literatūros. Skaitinėju Jurkevičių "Italiją".
Atsakyti
QUOTE(Akmenskeltė @ 2012 10 25, 20:40)
O kur tą in Treatment nemokamai online rasti? Kažkaip nesiseka rasti...

as visada per torrentus ieskau

QUOTE(Helianta @ 2012 10 25, 21:45)

lauksiu atsiliepimo 4u.gif gal greiciau rankos iki jos issities rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Helianta @ 2012 10 25, 22:45)
dėkui už atsiliepimą 4u.gif
senokai norėjau paskaityti, bet niekaip neprisiruošiu.
sveika įstojusi į 'skaityklininkių' klubą drinks_cheers.gif

Apie kokią skaityklę kalba čia? blush2.gif

Torrent nesinaudoju blush2.gif
Atsakyti
"Juodasis kvadratas" man labiausiai patikusi jos knyga.

Su mano skaitykle ilga istorija. Gavau per kalėdas, bet taip ir neprisijaukinau. Ir staiga ji nuo gulėjimo sugedo lotuliukas.gif Ekrano puse neveikia. Nunešėm, pakeitė į naujesnio modelio. Na ir guli toliau....
Atsakyti
Dar apie serialus. Gal kas patars, kurios "Borgia" versijos noreti? Vokieciu, prancuzu ar kanadieciu, airiu, vengru? ax.gif
Skaitau vis dar tas pacias tris knygas. Tiesa, su "Nejudek" pasistumejau ir lyg ir uzsikabinau. Bet tikrai ne sedevras, mano kuklia nuomone.
Atsakyti
apie skaitykles labai neblogas atsiliepimas yra cia: Amazon kindle

as pati turiu tos pacios firmos kita modeli, tai esu labai patenkinta: skaitau vaziuodama is darbo, per pietu pertrauka, vasara skaiciau kelionese - tiesiog nepamainomas dalykas,
pliusai: sveria mazai, knygu telpa daug, baterija laiko ilgai, akys nevargsta, galima reguliuoti srifto dydi, pasizymeti tam tikras vietas, pasibraukti citatas, uzsirayti pastabas
minusai: neskaito kai kuriu formatu, tad kartais tenka konvertuoti, neradus tinkamo, prastai skaito pdf failiukus, paveikslelius.
Papildyta:
QUOTE(langana @ 2012 10 26, 12:13)
Gal kas patars, kurios "Borgia" versijos noreti? Vokieciu, prancuzu ar kanadieciu, airiu, vengru?  ax.gif

as nusiziurejau si - The Borgias (2011)
Atsakyti
QUOTE(langana @ 2012 10 25, 10:39)
Taip pat skaitineju M. Mazzantini "Nejudek". Tiksliau, sunkiai iriuosi per vidurio amziaus krizes istikto vyro refleksijas. Kol kas man visai nepatinka, bet bandysiu skaityti toliau, gal kas prasikals g.gif

Aš tai šią knygą numečiau. Neužkabino ir negaišau laiko su ja rolleyes.gif Kiek pamenu ir vertimas jos prastas g.gif

Ir tikrai, nerašinėkit taip apie Gerritsen knygas doh.gif Nusipirkau neseniai "Šėlas" ir planavau skaityti unsure.gif

O aš užbaigiau T. Shafak "Keturiasdešimt meilės taisyklių". Esu sužavėta wub.gif Knyga, kurią skaitai ir persijoji per save. Susimąstai apie savo gyvenimą ir supančius žmones. Nieko ten naujo neprašo, taisyklės senos ir visi dviračiai išrasti, bet kaip visa TAI aprašyta, mane užbūrė tiesiog. Labai rekomenduoju visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(martux @ 2012 10 24, 14:30)
Na, ir aš tik vakar šią baigiau, patiko, bet šiaip jau nederėtų čia įvardinti knygos esmės , jos paslapties. Juk viršelio anotacija jos neatskleidžia -
Paaugliams ir toliau pavojingai siautėjant, Klerė atskleidžia siaubingą paslaptį – jau ne pirmą kartą per šimtmetį Trankviličio vaikai pašėlsta smurtauti. Klerė mėgina tai išsiaiškinti ir su siaubu suvokia, kad mirtiną nematomą pavojų slepia iš pažiūros ramus Skėrio ežeras.
Žinau temoje bent vieną ar net dvi Gerritsen gerbėjas, jų vietoje būčiau įsižeidusi rolleyes.gif

Laba diena,
Persiprašau už įvardytą paslaptį. Aš kai neskaitau svetimų atsiliepimų, nes renkuosi knygą čia ir dabar ir visada žinau ko noriu, ko ieškau ir t.t. Be to, knygyne turiu įprotį pavartyti ir paskaitinėti atsirinktas knygas (prieš įsigyjant man svarbu ne tik autorius, gauti apdovanojimai, bet ir vertėjo, kalbos redaktoriaus darbas). Tai šįkart kažkaip išsprūdo paslaptį įvardyti, nes neturiu įpročio prieš paleidžiant savo parašymus dar ir dar kartą patikrinti, o praėjus tam tikram laikui jų pakeisti jau neišeina (tuo ir kvaila SM sistema). Man aprašymai patiko/nepatiko, kurioje vietoje skaitydama patyriau ar nepatyriau katarsį - bereikšmiai dalykai, todėl aprašinėju ne visas knygas. Paprastai aš nueinu į knygyną ir pasižiūriu kuris romanas ko vertas. Asmeniniai atsiliepimai apie knygą mano skaitinių pasirinkimui vaidina labai mažą vaidmenį, antraip jau būčiau perskaičius beveik visas knygas iš eilės. biggrin.gif
O grįžtant prie temos, skaitau Kristinos Sabaliauskaitės "Silva Rerum" I dalį.

QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 10 24, 22:00)
drinks_cheers.gif Aš nesu įžeidi, bet... noras skaityti "Šėlą" pradingo  cray.gif 
O aš taip pat skaitau, šį bei tą... baiginėju Valentinovo "Oriją".

Daugiau nerašinėsiu, tik vardinsiu kiek ir ko perskaitau.

QUOTE(Gemma @ 2012 10 26, 13:31)

Šitas filmas visai neblogas, bet teko matyti italų pastatymą apie Bordžijų šeimą per kabelinę televiziją, ten buvo toks kaip mini serialas, tai man labiau patiko. 4u.gif

QUOTE(Dorifore @ 2012 10 26, 14:25)
Ir tikrai, nerašinėkit taip apie Gerritsen knygas  doh.gif Nusipirkau neseniai "Šėlas" ir planavau skaityti  unsure.gif

Aš manau, jei knyga patinka, tai kodėl turi dingti noras ją skaityti? Dėl abstraktaus iškilusio fakto ar kaip? Juk jei matome filmą ir po to skaitome knygą, tai maždaug žinome kuo ji baigsis ir ką - vistiek skaitome. bigsmile.gif Maždaug vienas faktas sugadino skaitymo malonumą. blink.gif VA DĖL KO AŠ IR NESKAITAU KAS KĄ RAŠO. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivameil: 26 spalio 2012 - 13:59
QUOTE(daivameil @ 2012 10 26, 14:58)
Daugiau nerašinėsiu, tik vardinsiu kiek ir ko perskaitau. 

Šiaip tai žmonės trilerius, detektyvus skaito dažniausiai tam, kad sužinotų kuo ji baigiasi (dažniausiai tokių knygų gale išaiškėja kažkokia paslaptis). Kitą kartą kai skaitysi kokį detektyvą, parašyk - papasakosiu kuo baigėsi. Jeigu pati nesivadovauji niekieno nuomone, tai kodėl manai, kad tavo kažkam labai įdomi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nihilistė: 26 spalio 2012 - 14:03
QUOTE(daivameil @ 2012 10 26, 13:58)
Aš manau, jei knyga patinka, tai kodėl turi dingti noras ją skaityti? Dėl abstraktaus iškilusio fakto ar kaip? Juk jei matome filmą ir po to skaitome knygą, tai maždaug žinome kuo ji baigsis ir ką - vistiek skaitome.  bigsmile.gif Maždaug vienas faktas sugadino skaitymo malonumą.  blink.gif VA DĖL KO AŠ IR NESKAITAU KAS KĄ RAŠO.  4u.gif

Noras skaityti nedingo, bet detektyvuose, kurių pagrindinis variklis yra kažkokia paslaptis, ir ją sužinoti anksčiau nei paėmei į rankas, atima pusę skaitymo malonumo. Va todėl ir stengiuosi filmus žiūrėti po knygos skaitymo. Nes jau pastebėjau ne kartą, jeigu pirma pažiūriu filmą, tai knygos skaitymas nusikelia neribotam laikui.

Ir šiaip keistoka man pasirodė pozicija "neskaitau, ką rašo kiti", o pati galiu rašyt, ką noriu g.gif a tai ko tada sėdėt knygų temoj, jeigu kitų atsiliepimai neįtakoja pasirinkimo, neįdomu ir pan. g.gif
Atsakyti
Labos smile.gif
Mano skaitymo laikas sutrumpejo iki minimumo doh.gif Uztat pasipilde vaikiska literatura biggrin.gif Kartu su vaiku skaitau :Jums mazi ir didesni" ir labai patinka, nors, tiesa, ne viskas. Tai rinktine eilerastukai + trumpos pasakaites arba trumpi pasakojimai. Dauguma verti gero zodzio, bet ir tokiuuu "sedevru" yra, kad, kai vaikas supras apie ka skaitoma, tai ju jam neskaitysiu ax.gif
O is suaugeliu literaturos visai neseniai baigiau Silva Rerum II dali. Pirmaja jau seniai suskaiciau, o iki antros tik dabar prisikapsciau. Ir man si dalis pasirode idomesne nei pirmoji smile.gif Uzkabino taip sakant smile.gif
Atsakyti