QUOTE(martux @ 2012 10 24, 14:30)
Na, ir aš tik vakar šią baigiau, patiko, bet šiaip jau nederėtų čia įvardinti knygos esmės , jos paslapties. Juk viršelio anotacija jos
neatskleidžia -
Paaugliams ir toliau pavojingai siautėjant, Klerė atskleidžia siaubingą paslaptį jau ne pirmą kartą per šimtmetį Trankviličio vaikai pašėlsta smurtauti. Klerė mėgina tai išsiaiškinti ir su siaubu suvokia, kad mirtiną nematomą pavojų slepia iš pažiūros ramus Skėrio ežeras.
Žinau temoje bent vieną ar net dvi Gerritsen gerbėjas, jų vietoje būčiau įsižeidusi
Laba diena,
Persiprašau už įvardytą paslaptį. Aš kai neskaitau svetimų atsiliepimų, nes renkuosi knygą čia ir dabar ir visada žinau ko noriu, ko ieškau ir t.t. Be to, knygyne turiu įprotį pavartyti ir paskaitinėti atsirinktas knygas (prieš įsigyjant man svarbu ne tik autorius, gauti apdovanojimai, bet ir vertėjo, kalbos redaktoriaus darbas). Tai šįkart kažkaip išsprūdo paslaptį įvardyti, nes neturiu įpročio prieš paleidžiant savo parašymus dar ir dar kartą patikrinti, o praėjus tam tikram laikui jų pakeisti jau neišeina (tuo ir kvaila SM sistema). Man aprašymai patiko/nepatiko, kurioje vietoje skaitydama patyriau ar nepatyriau katarsį - bereikšmiai dalykai, todėl aprašinėju ne visas knygas. Paprastai aš nueinu į knygyną ir pasižiūriu kuris romanas ko vertas. Asmeniniai atsiliepimai apie knygą mano skaitinių pasirinkimui vaidina labai mažą vaidmenį, antraip jau būčiau perskaičius beveik visas knygas iš eilės.
O grįžtant prie temos, skaitau
Kristinos Sabaliauskaitės "Silva Rerum" I dalį.
QUOTE(SOFIJA5 @ 2012 10 24, 22:00)

Aš nesu įžeidi, bet... noras skaityti "Šėlą" pradingo
O aš taip pat skaitau, šį bei tą... baiginėju Valentinovo "Oriją".
Daugiau nerašinėsiu, tik vardinsiu kiek ir ko perskaitau.
QUOTE(Gemma @ 2012 10 26, 13:31)
as nusiziurejau si -
The Borgias (2011)
Šitas filmas visai neblogas, bet teko matyti italų pastatymą apie Bordžijų šeimą per kabelinę televiziją, ten buvo toks kaip mini serialas, tai man labiau patiko.
QUOTE(Dorifore @ 2012 10 26, 14:25)
Ir tikrai, nerašinėkit taip apie Gerritsen knygas

Nusipirkau neseniai "Šėlas" ir planavau skaityti
Aš manau, jei knyga patinka, tai kodėl turi dingti noras ją skaityti? Dėl abstraktaus iškilusio fakto ar kaip? Juk jei matome filmą ir po to skaitome knygą, tai maždaug žinome kuo ji baigsis ir ką - vistiek skaitome.

Maždaug vienas faktas sugadino skaitymo malonumą.

VA DĖL KO AŠ IR NESKAITAU KAS KĄ RAŠO.