Įkraunama...
Įkraunama...

Pigūs lėktuvo bilietai, 8 tema

QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 08, 14:09)
Kažin ar į Liuksemburgą tiesiogiai galima skristi  unsure.gif

I Liuksemburgą kelią visai netyčia radau ieškodama bilietų į Briuselį. Kelias netiesioginis, bet vienas iš galimų: Skirsti su ryanair iki Briuselio Charleroi, o iš ten yra tiesioginis autobusas i Liuksemburgą (flibco.com -atrodo taip tas psl.vadinasi) ir kas įdomiausia galima rasti pigiu bilietų po 5 eur žmogui Charleroi-Liuksemburgas. Tik dabar rodo galimą pirkimą iki spalio 27, tai parašiau jiems - sakė rugsėjį jau rodys toliau.

QUOTE(Florestina @ 2012 08 10, 10:58)
Lufthansa po Europą. Kas čia ieškojo į Frankfurtą. Tiesa, kainos truputį didesnės nei pavasarį, nes atsirado papildomi mokesčiai.

Aš ieškojau ir nusipirkau, bet tomis datomis per pačią Lufth. kuriomis man reikėjo meta vienam žmogui daugiau nei dvigubą reklamuojamą kainą.Tai aš papirkau pigiau per expedia.com. Tačiau iškilo klausimas dėl bilietų ir check-in: vietoje bilieto kaip ir pas ryanair atsispausdini pats , o tik check-in darai oro uoste. Gal kas pirko per expedia ir gali papsakoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2012 08 11, 09:23)

Aš ieškojau ir nusipirkau, bet tomis datomis per pačią Lufth. kuriomis man reikėjo meta vienam žmogui  daugiau nei dvigubą reklamuojamą kainą.Tai aš papirkau pigiau per expedia.com. Tačiau iškilo klausimas dėl bilietų ir check-in: vietoje bilieto kaip ir pas ryanair atsispausdini pats , o tik check-in darai oro uoste. Gal kas pirko per expedia ir gali papsakoti?  g.gif

Tai ne tik ryanair leidžia registruotis internetu. Visos kompanijos tą leidžia. Jei registruojiesi internetu- tai oro uoste belieka priduoti bagažą.
Atsakyti
QUOTE(Himeko @ 2012 08 11, 10:23)
I Liuksemburgą kelią visai netyčia radau ieškodama bilietų į Briuselį. Kelias netiesioginis, bet vienas iš galimų: Skirsti su ryanair iki Briuselio Charleroi, o iš ten yra tiesioginis autobusas i Liuksemburgą (flibco.com -atrodo taip tas psl.vadinasi) ir kas įdomiausia galima rasti pigiu bilietų po 5 eur žmogui Charleroi-Liuksemburgas. Tik dabar rodo galimą pirkimą iki spalio 27, tai parašiau jiems - sakė rugsėjį jau rodys toliau.

Girdėjau apie tai, tik man nemokančiai anglų atrodo labai jau sudėtinga viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 12, 13:23)
Girdėjau apie tai, tik man nemokančiai anglų atrodo labai jau sudėtinga viskas  doh.gif

Va tas puslapis http://www.flibco.com/ Pasirenkate kryptį, tada iškrenta valandos kuriomis norite važiuoti, o prie jų kainos. Dešinėje matosi suma. Registracija nesudėtinga ten, jei reikės klauskite čia daug kas pavertėjaus. 4u.gif
Atsakyti
I karibu salas 1600 lt is Paryziaus http://www.estravel.... i KARIBU SALAS
Atsakyti
Man į Maskvą pigių bilietų reiktų...
Atsakyti
Gal ne visai į temą, bet būkit atsargūs pirkdami iš Happyfly!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 14, 16:26)

Aplamai NEGALIMA pirkti per jokas lietuviškas internetines svetaines - rezervacijos.lt. makalius.lt ir visas kitas nei vieno RYANAIR bilieto - tai jos daro nelegaliai, prašome atidžiai perskaityti RYANAIR puslapį.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2012 08 14, 15:38)
Aplamai NEGALIMA pirkti per jokas lietuviškas internetines svetaines - rezervacijos.lt. makalius.lt ir visas kitas nei vieno RYANAIR bilieto - tai jos daro nelegaliai, prašome atidžiai perskaityti RYANAIR puslapį.

Na Makalium dar nieks nesiskundė, o va čia....žiopla ir ne kitaip doh.gif , išsigandau, kad nemoku anglų kalbos, bus lietuviškai paprasčiau, na va....paprasčiau, dabar dar iš vis ar grąžins tuos lt, du tūkst, kaip š.... atsiprašau blush2.gif doh.gif nesusilaikiau labai.
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2012 08 14, 16:43)
Na Makalium dar nieks nesiskundė, o va čia....žiopla ir ne kitaip  doh.gif , išsigandau, kad nemoku anglų kalbos, bus lietuviškai paprasčiau, na va....paprasčiau, dabar dar iš vis ar grąžins tuos lt, du tūkst, kaip š.... atsiprašau  blush2.gif  doh.gif  nesusilaikiau labai.

Palauk dar bus ne to. Straipsnyje aiškiai pasakyta, kad joks tarpininkas negali pardavinėti bilietų . Bilietus galima nusipirkti tik RYANAIR puslapyje.
Atsakyti
Na nesuprantu kaip zmones Ryanair bilietus perka per visokius tarpininkus ir dar uz tai papildomai moka pinigelius unsure.gif Tai, kad ir tam paciam Makaliaus puslapyje yra nemazo norinciu ir galinciu tai padaryti. O tuo paciu dar net ir siek tiek mokesciu sutaupyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2012 08 14, 16:19)
Na nesuprantu kaip zmones Ryanair bilietus perka per visokius tarpininkus ir dar uz tai papildomai moka pinigelius  unsure.gif Tai, kad ir tam paciam Makaliaus puslapyje yra nemazo norinciu ir galinciu tai padaryti. O tuo paciu dar net ir siek tiek mokesciu sutaupyti  smile.gif

Na, jei žmonės skraido tik kartą metuose ar iš vis kartą gyvenime, niekur neapsipirkinėja internetu ar paprasčiausiai nenori užsiiminėti organizacinėmis smulkmenomis, tai visai palankus dalykas yra tie tarpininkai.
Kiti, ypač nebe jaunimas, net nepagalvoja, kad įmanoma nusipirkti pačiam. Kažkada draugams pasisiūliau nupirkti bilietus, pažiūrėjo į mane kaip į ufonautą - taigi reikia agentūroje pirkti. lotuliukas.gif Ir toliau sėkmingai perka bilietus per tarpininką - o man dar ramiau. biggrin.gif Nes pati suprantu sistemą, o ten vdrug perkeltų skrydžio laikus ar uždėtų kokį oro uosto mokestį, kaip kad buvo su Ispanija, kai Ryanairas susirinko papildomai iš jau nusipirkusių bilietus - tada pabandyk įrodyti, kad čia ne aš negerai kažką padariau. doh.gif
Atsakyti