Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergės ir pabroliai, jų pareigos

QUOTE(XAlinaX @ 2012 07 26, 15:42)
Dar organizavom mergvakari jaunajai, super staigmena, nors ji grieztai pasake kad nenori jokio mergvakario tai mes tai toki pksta iskretem su mergvakaariu, kad po to ji dekojo ir sake nu panos visko is jusu galejau tiketis tik ne to...  gathering.gif  group.gif Taip pat sukneles rinkomes kartu, tiek jai tiek mums visos kartu rinkome modeliuka smile.gif

sveikute smile.gif o kas per pokstas buvo,gal gali smulkiau papasakoti?
Atsakyti
Siaip manau del visu smulkmenu ir darbu butina tartis su jaunaisiai, nes pas vienus pamerges ir pabroliai nieko nedaro tik ateina, ir tai dar nepoatenkinti,kad reik pasirinktas sukneles detis ar spalva netinka, bet zmones, nepamirskit visu pirma tau jaunuju sventes del poros valandu galima ir pakentet, o stai pas kitus buna,kad reik auto puosta, jeigu to reik:) tia ten kokie balioneliai, gelytes ant masinu ir panasiai, bet ju irgi nevisur reik smile.gif
Va pati busiu svocia, na nepatinka man ta raudona spalva, bet man pasake,kad raudonai apsirengt, nu kadangi man jaunieji svarbus, tai as nieko ir neprestaravau, nes kai pati tekejau irgi nevisom gal patiko spalva sukneliu ar dar kas, bet visos tylejo biggrin.gif
tad ateina toks laikas,kai galima patylet, o jeigu negali tylet, nu tai tada atsisakyk biggrin.gif o kita kart gal ir nekvies, nes zinos,kad vistiek atsisakot lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Mes kaip tik dabar organizuojam mūsų šventę. Pas mus bus 4 porytės. Visiškai nežinau kokios yra porelių pareigos. Tad kai pašneku su viena pamerge, ji vis mane nustebina. Kievienos poros, klausiauu pakviesdama į vestuves, ar sutinka eiti į pabrolius ir pamerges. Ir visi sutiko, nepareiškė jokio nepasitenkinimo. Aš prašau porelių tik kad suknelių spalva būtų vienoda, kadangi mūsų vestuvės bus "Balta-mėlyna(royal blue)". Visiem pabroliam užsakiau varlytes mėlynas. Ir porelių dar prašysiu įsigyti puokšteles, nes nežinau ar spėsiu pati jas padaryti, nes pas vyrą kaimelyje auginu gėles vestuvėms. Pagrinde paprašysiu pamergių paskutinę ir vestuvių dieną padėti papuošti sodybą, vestuvių dieną paimti puokštes ir pasirupinti, kad būtų papuošti visų auto. Kaip manote, ar ne per daug reikalauju?? Kuom turėtų šiaip poros dar pasirūpinti.

P.S. Pabrolių neprašiau, kad būtų visų vienodi kostiumai, tiesiog paminėjau, kad nenorėtume, job būtų šviesūs. O šampanu vestuvių diena mes jau esame pasirūpine, tad porom tuo nereikės rūpintis. smile.gif
Atsakyti

P.S. Pabrolių neprašiau, kad būtų visų vienodi kostiumai, tiesiog paminėjau, kad nenorėtume, job būtų šviesūs. O šampanu vestuvių diena mes jau esame pasirūpine, tad porom tuo nereikės rūpintis. smile.gif
[/quote]

Ar nebūtų buvę geriau, kad jūsų pabroliai būtų tamsūs?manau geriau, kad jaunasis būtų sviesus..
Sviesių kostiumų vyriskų yra sunku gauti ir ne visi vyrai juos megsta, o be to vieni ateis su sviesesniu, kitas su truputi tamsesniu, manau gausis nelabai graziai...
Atsakyti
Tiana, pries cituodama zinute nepatingekit ir atidziau ja perskaitykit
Atsakyti
Noriu ir aš prisijungti prie jūsų pašnekesių, kadangi esu pakviesta į geros draugės vestuves ir turiu suorganizuoti mergvakarį. O jūs nebandėte samdyti profesionalų? Mano viena pažįstama kreipėsi į kažkokią renginių įmonę ir liko sužavėta... Gal kas susidūrėte su panašia patirtimi? Norėtųsi daugiau nuomonių išgirst. Ar verta kreiptis į įmonę, ar verčiau savomis jėgomis bandyti? g.gif
Ačiū!
Atsakyti
JuventaK,
net jei jus turit pakankamai pinigu ir vestuvems, ir nusamdyt mergvakario organizatoriu, pasiklauskit kitu pamergiu, ar jos gali sau tai finansiskai leisti. Na, nebent pati viska apmokat, tada OK, bet kitu atveju atsklauskit ir ju.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2014 05 10, 12:51)
JuventaK,
net jei jus turit pakankamai pinigu ir vestuvems, ir nusamdyt mergvakario organizatoriu, pasiklauskit kitu pamergiu, ar jos gali sau tai finansiskai leisti. Na, nebent pati viska apmokat, tada OK, bet kitu atveju atsklauskit ir ju.

Visoms tinka, tiesiog norėjau pasiteirauti, ar kas susidūrė su tokia patirtimi? smile.gif
Atsakyti
Susimasciau, ka mano pamerges is tikruju mano biggrin.gif Del sukneliu as pasiklausiau, ka jos mano apie konkrecia spalva, tai visom tikom. O jau paskui ieskojom kompromiso del silueto, kai suderinom viska, nupirkau joms sukneles. Negi gaila smile.gif prasyti uz puokstes ar automobiliu papuosimus sumoketi - mano nuomone, tai akiplesiskumo virsune biggrin.gif Mano poru pareiga yra buti geros nuotaikos ir atrodyti graziai biggrin.gif Obettaciau, susiduriau su problema - uzsiminiau tevams, kad galvoju kiek cia alkoholio ir saldainiu poroms iduoti del visa ko, tai baisiausiai uzsiputojo, kad save gerbiantys zmones tuo patys pasirupina, jei yra pakviesti i poras. Tai net nezinau ka dabar daryti - paprasysiu pabroliu turet po pora bonkiu, o merginu - po pora kg saldainiu.... Help! Man kazkaip nei sis nei tas kazko prasyt...
Atsakyti
Kam alkoholį ir saldainių įduot poroms?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2014 06 04, 19:44)
Kam alkoholį ir saldainių įduot poroms?

Na, bala zino pagal kokia tradicija, po bonke ir saldainiu gauna kortezo vairuotojai, vdruk dar bromas bus suorganizuotas...
Atsakyti
QUOTE(Extra_Dee @ 2014 06 04, 23:19)
Na, bala zino pagal kokia tradicija, po bonke ir saldainiu gauna kortezo vairuotojai, vdruk dar bromas bus suorganizuotas...

Pirksit šampę, saldainius prie CMB ar bažnyčios vaišint? Nupirkti daugiau, liks, bus išpirkai, jei reiks. Na, jei nenorit apkraut porų smile.gif ir su tėvais nereiks ginčytis
Atsakyti