Dar šiek tiek vaizdo pro lėktuvo langą

Nepraėjo nei pora valandų, kaip sulaukėme grįžtančios saulės

Štai ir kita diena

Kelionė atgal visai neprailgo, nors gavom pasėdėti lėktuve papildomas 2 valandų. Priešingai, nebuvau baigusi žiūrėti filmo, tad norėjau dar likti lėktuve
Deja, reikėjo lipti lauk.
Europoj patikrinimas gana paprastas, tiesa, irgi yra bent keli etapai.
Ilgokai užtrukome laukdami lagaminų. Vienas jų atvažiavo su atsegta išorine kišene...

. Pamenat, rašiau, kad padariau klaidą. Taigi, išvargusios po kelionės smegenys visiškai pamiršo pasiųsti signalą, kad būtent toje kišenėje buvo vienas maišelis suvenyrų, tame tarpe ir mano taip norėti marškinėliai.
Prisiminiau tik namie, kai visi ėmėm skirstytis savus suvenyrus. Ech, užpildžiau internetu kažkokią formą dėl dingusių daiktų. Tačiau po gerų dviejų mėnesių gavau atsakymą, kad kreiptis reikėjo iškart oro uoste... Net ir tuomet tikimybių mažai, kad kažką kompensuotų, bet jei nesikreipi iškart, tuomet jau galimybių absoliučiai jokių.
Na, ką padarysi, lai nešioja kažkas

į sveikatą tuos mano marškinėlius (ir dar porą kitų suvenyrų)...
Oi, bet tik nepradedam verkti
Kelionė buvo N U O S T A B I !!!
Nesigailiu anei vieno cento jai išleisto, nors daug kam rūpi mūsų išlaidos, bet tikrai nenoriu gąsdinti jautrių sielų, pateikdama visą sumą, tad geriau vėliau dar papildysiu reportažą pateikdama keletą aktualių skaičiukų.
Po kelionės dar ilgai visi gyvenom įspūdžiais, prisiminimais, vaizdais.
Galvojau, kodėl mūsų kelionė buvo tokia sėkminga ir nuotaikinga, ir supratau vieną esminį tokios kelionės sėkmės receptą - turi būti VIENAS vadas, o visi kiti turi besąlygiškai paklusti, neužduodami jokių bereikalingų klausimų. Visi kiti turi labai stipriai pasitikėti VADU , tuomet bus išvengta masės nesusipratimų ir pykčių.
O su gera nuotaika ir sėkmė nenusigręžia.
Kaip supratote, mūsų kelionėj tuo vadu buvau aš ir esu labai labai dėkinga savo pačiai pačiausiai šeimynėlei už pasitikėjimą, tikėjimą ir nuostabią nuotaiką, dainas , pasakojimus, mažus stebuklus, kuriuos vienas kitam darėme! Ir už iniciatyvą, kuomet jos reikėjo!
Supratau dar kartą, kad esame labai stiprus kumštis, ir galime draugiškai keliauti net ir tokiose ilgose kelionėse!
ps. dar bus mažas papildymas, nes esu skolinga vieną foto

, na, ir dar tuos finansus paminėsiu
Ačiū visiems skaitytojams