Įkraunama...
Įkraunama...

Tiksli informacija apie nėštumo nutraukimą.

QUOTE(flight @ 2013 12 12, 21:23)
Antrasis patarimas šokinėti iš aukštai, ypač vėlyvesniame nėštume, gali padėti ne tik abortuotis, bet ir pasitraukti iš šio pasaulio ir pačiai mamytei (placentos atšoka gresia mirtimi motinai, ne vien vaisiui)  . O ką, dviguba nauda bigsmile.gif

Kažkur skaičius, kad virbalai ir padeda.
Atsakyti
Informacija apie rekolekcijas patyrusioms abortą.

Kad jau informacija, tai visapusiška. Ir sakyčiau kiek labiau atitinkanti "Kertelės sielai" paskirtį... wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fazano plunksna: 04 vasario 2014 - 01:23
QUOTE(Nakviša @ 2013 12 18, 11:11)
Kažkur skaičius, kad virbalai ir padeda.

O kam tie virbalai, jei Lietuvoje dar ačiū dievui, galima legaliai ir saugiai nutraukti nėštumą medicinos įstaigoje? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakla @ 2014 02 09, 17:57)
O kam tie virbalai, jei Lietuvoje dar ačiū dievui,  galima legaliai ir saugiai nutraukti nėštumą medicinos įstaigoje?  unsure.gif

nemokama savitarna
Atsakyti
QUOTE(Sunute @ 2014 02 09, 18:25)
nemokama savitarna

Nemokama savitarna gali baigtis moters mirtimi, vien dėl to negalima uždrausti abortų.
Atsakyti
Mano supratimu, tokia informacija labai naudinga. Ir nei čia paskatinimas, nei ką - žmogus tiksliai išdėstė visą inforrmaciją ir procedūrą. Merginoms ar moterims, priėmusioms tokį sprendimą, tikrai mažiausiai reikia visokiausių moralizavimų. Kaip jūs galite teisti, jei niekada nei kito žmogaus gyvenimą gyvenote, nei buvote atsidūrusios tokioje pat situacijoje? Visos tos vadinamosios moralinės vertybės abortui pasiryžusios moters tikrai nesustabdys. Esama gyvenimo situacija kur kas svarbesnė už kieno nors karksėjimus.
Atsakyti
dar viena informacija, pasvarstymai:

abortas po gimimo
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2014 03 09, 17:48)
dar viena informacija, pasvarstymai:

abortas po gimimo

Na tema tokia demagoginė. Kūdikis nuo embriono skiriasi tuo, kad kūdikis gali išgyventi atskirai nuo mamos (gali užauginti tėvas, valstybiniai namai ir pan.). O embrionui reikalingas moters kūnas kaip inkubatorius. Ir atskirai išimtas jis neišgyvens. Todėl net jei moteris nenori kūdikio, ji turi aukoti savo kūną dėl to, kad kažkas gyventų. Va čia vieno teisė į savo kūną susikerta su kito teise į gyvybę. Bet man tai baisi mintis neturėti teisės į nuosavą gimdą.

Įsivaizduokit jei būtų įstatymas, kur visi sveiki turi po inkstą paaukot sergantiems. Žemėje visiems inkstų tikrai užtektų, ir niekas nemirtų dėl inkstų nepakankamumo. O ir likęs su vienu inkstu labai nebijotum, nes jeigu ką, tai iškart bus surastas donoras. Bet ne, gi visi mes turim teises į savo kūną ir aukojam tik savanoriškai.

Beje, pati esu nėščia. Jau greit gimdysiu. Tai buvo mano apsisprendimas ir labai lauktas kūdikis. Prieš tai buvo nemažai persileidimų. Priežastis, išaiškėja, sprendžiama vaistais. Jei nėštumo metu aš jų nevartoju - embrionas neišgyvena. Visus kartus prieš tai aš to nežinojau, bet dabar, kai žinau, sakykit - jei sužinojusi, kad pastojau, vaistų nevartosiu, tai kaip skaitysis? Abortas? Juk iš esmės taip.
Atsakyti
Sunki padėtis, tačiau tokių situacijų ne viena Lietuvoje. Deja, dažnai atrodo kuo sunkiau žmonės gyvena, tuo daugiau vaikų turi doh.gif unsure.gif

http://www.tavovaika...i.d?id=64287316
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soled: 17 kovo 2014 - 14:44
QUOTE(aga112 @ 2014 03 10, 05:21)
1.Bet man tai baisi mintis neturėti teisės į nuosavą gimdą.

2. Abortas? Juk iš esmės taip.

1. man baisi kitokia mintis. valanda pries gimdyma - vadinasi, dar abortas imanomas. o valanda po gimdymo - jau ne, nes pasikeite vaiko lokalizacija.
dar kita situacija. gimsta ir 26sav. gestacinio amziaus vaisius , ir isgyvena. o 30sav. dar kai kuriose Jav valstybese daromas abortas, nors vaisius daug didesnis; ne du varskes pakeliai, nes mama mat....labai ilgai galvojo, galvojo...gal jos draugas irgi galvojo, pasake, kad nea, neduos pinigu.

2. abortas tik medicinine prasme, ne moraline. mes kalbame apie moralini pasirinkima, valinga akta: ne, nenoriu sitos butybes, kuri turi skirtinga DNR struktura, skirtingas genetines kombinacijas ir visa zmogiskaja potenciala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 17 kovo 2014 - 17:47
QUOTE(aga112 @ 2014 03 10, 08:21)

Įsivaizduokit jei būtų įstatymas,  kur visi sveiki turi po inkstą paaukot sergantiems. Žemėje visiems inkstų tikrai užtektų, ir niekas nemirtų dėl inkstų nepakankamumo. O ir likęs su vienu inkstu labai nebijotum, nes jeigu ką, tai iškart bus surastas donoras. Bet ne, gi visi mes turim teises į savo kūną ir aukojam tik savanoriškai.

Idomus argumentas, bet embrionu gelbetojai tiki, jog jis turi siela, kai inkstas ne.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2014 03 17, 18:48)
Idomus argumentas, bet embrionu gelbetojai tiki, jog jis turi siela, kai inkstas ne.

Užtat sielą turi tas, kurio gyvybę išgelbėtų per prievartą paaukotas inkstas.
Atsakyti