Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Ulijona @ 2012 09 05, 21:29)
...ji man iškarto klausia, bet ar jis turės laiko tau . Ir man kas kart tas klausimas kyla, taip aš tikrai per daug dėmesio reikaluju ,super per daug. Bet jis nerealiai užimtas mokslai, biznis, remontai,šeimoje bėdos ir t.t. Kartais pasijaučiu tokia paskutinė šuns koja  cool.gif  verysad.gif  O jis mane ramina mokslai baigsis ir viskas susitvarkys ir t.t. Bet man nesinori laukti metus ,kada jis man ras laiko. Tada ir kyla klausimų ar tai tas žmogus .

Na su ta demesio stoka as daznai ir iklimpstu i konfliktus, bet manau esme yra ne tame kiek jis tau tures laiko o kaip jis ta laika skirs tau, net jei jo ne tiek daug 4u.gif Kartais gali istisas savaites su tuo zmogum leisti, bet vat vistiek sakysi kad mazai, o kartais kelios valandos uzpildo viska. Netaip seniai su MB turejau ta stadija, kai man viskas buvo negerai (o jis cia Lietuvoj praleido per ta laika beveik 2 sav), taciau va praeita savaitgali jis tik para laiko Lietuvoj buvo, bet tas laikas su juo man buvo vienas is mieliausiu wub.gif Is dalies kazkaip savyje tarsi jungtukas persijunge, jei iki to laiko buvau prikaupusi nuoskaudu ir pykcio ir sededavau kaip princese laukdavau kada gi jis viska pataisys, bet jis ir zmogus negali mano minciu ir noru skaityti, tai dar labiau pykau jog viskas ne taip kaip as noriu, bet vat prasviesejo man galvelei (tikekimes ilgam) kad ir pati panorau pasistengti, nebelaukti, paimti tai ko man reikia, jei noriu kad jis apkabintu tereikia prieiti ir paciai apkabinti, nes atsaka sulauksiu visad wub.gif
Atsakyti
Maniškis (uj ,kaip juokingai skamba ) biggrin.gif tai jeigu aš prieičiau ir apkabinčiau tikriausiai tikrintų gal nesveikuoju biggrin.gif blush2.gif lotuliukas.gif Buvo toks atvejis ,kaip aš jam skambinu ir nekelia. Tai aš išjungiau ir viskas. Praėjo penkios gal minutės ir jis atskambina, sako žinau ,kad tu jau antrą kartą tikrai nepasakambysi laugh.gif Taip aš užsispyrusi ir savanaudiška ir su manim jam tikrai nėra lengva. Impulsyvi esu begalo. Abu jauni ,kvaili ir karštakošei ,o aš išvis doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš tik dabar prisiminus ,kaip jis su manim elgėsi, kaip man viskas buvo negerai, kaip jis dėl manęs stengėsi ,suprantu . Nesugebu išmesti ,savo užsispyrimo ,karštakošiškumo ir t.t Suprantu ,kad blogai darau. Pasiskaitau pokalbius ,vakar, kaip susipykom ,nu aš tiesiog akis jam draskiau doh.gif atrodo kokia kvaila aš cool.gif stengiuosi būti atlaidesnė, po truputį didesnį dėmesį ir jam parodyti , stengiuos suprasti ,kad užsėmęs- bet čia tik stengiuosi ,suprasti nevisada galiu. Kad ir dabar parašo aš jau ne lietuvoje cool.gif o tai ką tipo anksčiau negalėjo pasakyti ? lotuliukas.gif o aš dėl tokio nieko ir vėl puršktauti pradedu. lotuliukas.gif nu tikriausiai jūs tikrai teisios pradžia laaabai sunki.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 09 05, 18:14)
Na na,ir kokios jau cia paslaptys? Pastebejau ne pirmas atvejis cia pas mus. Kai pasiguosti,tai tinka,o kai dziaugsmu pasidalinti,tai jau viesa erdve patampa. Ka gi,sekmes ir tau  4u.gif

Radau darbą jo mieste, na tiksliau ne radau, bet per pažįstamus, bendrus kontaktus buvo klausinėjama dėl darbo. gėda pelėda, betgi Lietuva- giminių, draugų ir pažįstamų ratas.. Taigi gavau darbo pasiūlymą, tokį pagal mano specialybę, su geresniu atlyginimu nei dabar ir dar jo mieste. Aišku, sutikau, iš tos laimės ir pas jus atėjau pasigyrti,bet tyliai, kadangi darbo vieta be konkurso ir pan.. (nedaroma taip), tik dabar vienas BET. Gal atsisakysiu aš to pasiūlymo ir gryšiu kai sesė paklydėlė atgal pas jus, aišku jei priimsit. Su tuo darbo pasiūlymu, nes yra tokių svarbių detalių, kurių tikrai negaliu pasakot viešoj erdvėj ir dabar sėdžiu ir svarstau ar priimti tą darbo pasiūlymą. Ir atrodo svajonių darbas ir kartu yra aplinkybių dėl kurių man ten geriau neiti dirbi. Brr nežinau ką daryt visai...

Green tea*, ačiū, nežinau ar priimti sveikinimus, kaip sakoma neperšokus griovio nesakyk op ax.gif
Abiga, pasipasakojau kiek galiu... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tendre: 05 rugsėjo 2012 - 22:27
QUOTE(Tendre @ 2012 09 05, 23:24)
pasipasakojau kiek galiu... smile.gif

Na ir nereikia gi smulkiai visko pasakoti,tiesiog esme. Manau,kad visas cia daugiau ar maziau galima identifikuoti,jei pazystamas zmogus perskaitytu. As ir tikiuosi,kad net jei kazkam idomu,tai nepersekios per kelias temas ir nerankios visu parasytu zodziu,kad susidelioti mano gyvenimo vaizda.
Tiesiog pabandyk nusiraminti,ir susirasyti pliusus ir minusus,o tada dar karta pagalvoti,kuriuo keliu tau eiti. Mums tikrai nereikia zinoti,kas tu,kokias pareigas turi ir kur ketini dirbti. Pasidaryk sarasa,kuriame butu ne keli punktai,o daug smulkesniu. Kad nebutu vienintelis pliusas atlyginimas ir Jo miestas. Neskubek ir pagalvok.
Sekmes ir kad tas sprendimas butu teisingas tau 4u.gif Pirmiausia galvok apie save,tik apie save. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 09 05, 22:24)
... jeigu aš prieičiau ir apkabinčiau tikriausiai tikrintų gal nesveikuoju  biggrin.gif  blush2.gif 

Taip aš užsispyrusi ir savanaudiška ir su manim jam tikrai nėra lengva. Impulsyvi esu begalo.  Abu jauni ,kvaili ir karštakošei ,o aš išvis doh.gif  :

Oho, netgi taip? lotuliukas.gif O tu pamegink, tokios staigmeneles malonios sirdziai, manau TB bus labai patenkintas, nors gal ir nepasakys to garsiai rolleyes.gif

Su amzium tai keiciasi, nestipriai, bet keiciasi ax.gif As biski savo kampus atslifavau blush2.gif zinoma vis dar karstakose esu ir greit uzpykstu, bet vis dazniau pirma stengiuos pamastyti o tik tada daryti blush2.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 09 05, 23:24)
pasipasakojau kiek galiu... smile.gif

Mum butu uzteke ir to, kad darbo pasiulyma gavai mirksiukas.gif teisingai festina lente pasake, svarbu neskubek 4u.gif
Atsakyti
Sachar- tikrai nustebtų ir rėkti gal pradėtų thumbup.gif lotuliukas.gif tai sakiau per šį susitikimą būsiu jau jam geresnė, nes per pirmąjį prisiminus ,tai atrodo ragana aš doh.gif blush2.gif
Keičiasi tikiu, keičiamės ir mes. Aš tikrai nesu ideali, bet ir jis toks nėra. Na jis man beveik niekad dėl nieko nepriekaištauja. O vat aš doh.gif kad ir šiandien jau man trys punktai galvoje apie ką su juo reik pasikalbėti, gal nesusipyksim, nes kaip kalbamės viską lengvai išsiaiškinam ,nuramina jis mane. Jis daug juokauja, žiūri ,kaip aš reaguosiu. O aš viską už rimtą priėmu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 09 06, 11:12)
...gal nesusipyksim, nes kaip kalbamės viską lengvai išsiaiškinam ,nuramina jis mane. Jis daug juokauja, žiūri ,kaip aš reaguosiu. O aš viską už rimtą priėmu  cool.gif

Na svarbu nepersistengti su tais aiskinimaisi, as ir megeja, tai MB kazkada net pasake, akd as visad tik priekaistauju doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
QUOTE(sachar @ 2012 09 05, 21:54)
Dziaugiames tuo ka gaunam, ir gal vertinamas tas likas labiau uztat  wub.gif

Būtent wub.gif

QUOTE(sachar @ 2012 09 05, 23:14)
jei noriu kad jis apkabintu tereikia prieiti ir paciai apkabinti, nes atsaka sulauksiu visad wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Na net smagu skaityti, kad viskas juda geresne linkme bigsmile.gif

QUOTE(Ulijona @ 2012 09 05, 23:24)
Nesugebu išmesti ,savo užsispyrimo ,karštakošiškumo ir t.t

Uj kokia raganėlė esi biggrin.gif Svarbu, kad prinicipų rodymas netaptų įpročiu. Gerai, kad jis kol kas tau vis nusileidžia, bet kažin ar taip bus visada biggrin.gif
Jei labai norėsi - sugebėsi mirksiukas.gif Ypač kai pamatysi, kad taip gali skaudinti sau brangų žmogų. O pradžioje daug kam būna daugiau nesusipratimų nei po to, svarbu tą etapą praeiti biggrin.gif

QUOTE(Tendre @ 2012 09 06, 00:24)
Green tea*, ačiū, nežinau ar priimti sveikinimus, kaip sakoma neperšokus griovio nesakyk op  ax.gif
Abiga, pasipasakojau kiek galiu... smile.gif

Pritarsiu Festina lente patarimui tavo situacijoje 4u.gif Dar pridėsiu, kad klausytum nuojautos.. Aišku, jei ji nėra tavęs pavedusi biggrin.gif Koks pirmas jausmas aplankė sužinojus apie pasiūlymą ir galimybę vykti į Vilnių? Ar nekirba širdelėje labai dėl ko nors, kad nenusiseks pvz.? Aš ne tik susidėliočiau pliusus, minusus - spręsčiau protu, bet ir klausyčiau savo širdies, nuojautos.. Bent jau manęs ji neapgauna. Linkiu priimti teisingą sprendimą, neklausyk kitų nuomonių, tik savęs 4u.gif Žiūriu, kad taip pat kaip Festina lente parašiau lotuliukas.gif Bet gal dvigubas palinkėjimas atneš sėkmę mirksiukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 09 06, 01:06)

Na, tai jau tuoj tuoj (arba jau) būsi su TB, ane wub.gif Atbėk paplepėti, lauksim!
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 06, 12:46)
Na net smagu skaityti, kad viskas juda geresne linkme  bigsmile.gif

Kok koks zajobas vel neateis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 09 06, 13:57)
Kok koks zajobas vel neateis  lotuliukas.gif

Vyk šalin, ignoruok biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 06 rugsėjo 2012 - 12:23
Ačiū merginos už labai gerus patarimus 4u.gif
Atsakyti