QUOTE(Green tea* @ 2012 11 24, 20:55)
As jus abi supratau

Siandien labai tingiu,rasyti taip pat

Grazaus sekmadienio visoms

Pagaliau radau laiko prisijungti
 Pagaliau radau laiko prisijungti   
  Na prabuvau pas MB kokias 9 dienas, is kuriu 5 praleidom keliaudami, nes jis padare dovana ir issiveze mane i Sicilija
 Na prabuvau pas MB kokias 9 dienas, is kuriu 5 praleidom keliaudami, nes jis padare dovana ir issiveze mane i Sicilija  O grize i Londona mazai laiko paleisdavom kartu, nes jis iskart kibo i darbus, ir grisdavo tik vakarais pavarges ir niurus
 O grize i Londona mazai laiko paleisdavom kartu, nes jis iskart kibo i darbus, ir grisdavo tik vakarais pavarges ir niurus   Bet vistiek neorejau atgal i Lietuva...
 Bet vistiek neorejau atgal i Lietuva...   Ne del darbo, ne todel, kad reiks vel uzsikrauti papildomos veiklos ir kad baigesi katino dienos... tiesiog vien nuo minties, kad vakarais MB matysiu tik per skaipa... nu nzn man labai del to liudna, pikta net. Pavargau jau taip, nebenoriu...
 Ne del darbo, ne todel, kad reiks vel uzsikrauti papildomos veiklos ir kad baigesi katino dienos... tiesiog vien nuo minties, kad vakarais MB matysiu tik per skaipa... nu nzn man labai del to liudna, pikta net. Pavargau jau taip, nebenoriu...  
  Smagu, kad su MB jau nebeskiria atstumas
 Smagu, kad su MB jau nebeskiria atstumas  O del pykciu buitiniu - cia normalu
 O del pykciu buitiniu - cia normalu  Tiesiog kai skiria atstumas, mes kiekviena susitikima idealizuojam, nes bunam issiilge. Daug ko nematom, nenorim matyti, o svarbiausia tas trumpas dienas nenorm uztemdyti pykciais, bet tikiu, kad apsislyfuosit
 Tiesiog kai skiria atstumas, mes kiekviena susitikima idealizuojam, nes bunam issiilge. Daug ko nematom, nenorim matyti, o svarbiausia tas trumpas dienas nenorm uztemdyti pykciais, bet tikiu, kad apsislyfuosit   

As tai geriausiu atveju per sventes pamatysiu
 As tai geriausiu atveju per sventes pamatysiu   

Dar ką tik orų prognozę pasižiūrėjau, o ten gi lietų praneša visas artimiausias dienas. Ir tokį gana stiprų. Tfffffu.
 Dar ką tik orų prognozę pasižiūrėjau, o ten gi lietų praneša visas artimiausias dienas. Ir tokį gana stiprų. Tfffffu.  Spėju, kad ten labai patikti turėjo. Suprantu, kad daugiau taip nenori, aš irgi džiaugiuos (nepaisant nesutarimų), kad atstumo nebėra. Neperskaičiau dar visų jūsų pašnekesių, nes tikrai labai daug praleidau. O tau jis nesiūlo pas jį keliaut? Galbūt kartu būtų lengviau
 Spėju, kad ten labai patikti turėjo. Suprantu, kad daugiau taip nenori, aš irgi džiaugiuos (nepaisant nesutarimų), kad atstumo nebėra. Neperskaičiau dar visų jūsų pašnekesių, nes tikrai labai daug praleidau. O tau jis nesiūlo pas jį keliaut? Galbūt kartu būtų lengviau 
 Šventės jau visai čia pat.
 Šventės jau visai čia pat. Aišku, po rungtynių visada pakalbėdavom, bet per jas tai dažniausiai ne. Nematau čia nieko blogo, juk negali visko ir visada daryti tik kartu
 Aišku, po rungtynių visada pakalbėdavom, bet per jas tai dažniausiai ne. Nematau čia nieko blogo, juk negali visko ir visada daryti tik kartu  

Del Vokietijos, tai cia tolimi planai, greiciausiai po keleriu metu, bet kad nemoku kalbos, butu didelis trukdis - man ji neatrodo labai lengva - zodynas, visi tie der/die/das
 Del Vokietijos, tai cia tolimi planai, greiciausiai po keleriu metu, bet kad nemoku kalbos, butu didelis trukdis - man ji neatrodo labai lengva - zodynas, visi tie der/die/das   Kita vertus, ne kinu, ismokt imanoma
 Kita vertus, ne kinu, ismokt imanoma   

Cia buvo jo dovana metiniu proga? Kada dabar susitinkat?

Spėju, kad ten labai patikti turėjo.
 Spėju, kad ten labai patikti turėjo. 

Nes per kelias dienas tikslas buvo kuo daugiau pamatyti, tai visa laika ant ratu ir nat koju
 Nes per kelias dienas tikslas buvo kuo daugiau pamatyti, tai visa laika ant ratu ir nat koju   

Cia buvo jo dovana metiniu proga? Kada dabar susitinkat? Nu is dalies toks ju budas, bet kaip kartais sunku taisuprasti
 Nu is dalies toks ju budas, bet kaip kartais sunku taisuprasti   

isvaziavom tik 3 dienom, per kurias visa laika pravazinejom ir pravaiksciojom, matem daug ir nieko konkreciai iki galo
 isvaziavom tik 3 dienom, per kurias visa laika pravazinejom ir pravaiksciojom, matem daug ir nieko konkreciai iki galo  Pavargom abu labiau nei pailsejom, tik tai kad kita aplinka, atitrukimas nuo kasdienybes
 Pavargom abu labiau nei pailsejom, tik tai kad kita aplinka, atitrukimas nuo kasdienybes   O cia net nzn kokia proga - ar tai emtiniu ar gimtadienio, manau viskas viename
 O cia net nzn kokia proga - ar tai emtiniu ar gimtadienio, manau viskas viename   

Pas mus būna, kad kartais abudu labai tingim, tai nueinam į kokią kavinę pasėdėti, ir pailsim bent nuo maisto gaminimo. Aišku, taip nebūna kas antrą dieną, bet bent jau kartą per savaitę pastaruoju metu nueinam. Nors tikrai abu labiau mėgstam naminį maistą, be to, nemėgstam ir labai išlaidaut, nes dabar taupom savo didžiojo Plano pradžiai kitais metais.
 Pas mus būna, kad kartais abudu labai tingim, tai nueinam į kokią kavinę pasėdėti, ir pailsim bent nuo maisto gaminimo. Aišku, taip nebūna kas antrą dieną, bet bent jau kartą per savaitę pastaruoju metu nueinam. Nors tikrai abu labiau mėgstam naminį maistą, be to, nemėgstam ir labai išlaidaut, nes dabar taupom savo didžiojo Plano pradžiai kitais metais.  Bet galima ir tau į važiavimą žiūrėti kaip į galimybę išmokti
  Bet galima ir tau į važiavimą žiūrėti kaip į galimybę išmokti  MB dabar vaikšto į anglų kursus, irgi dėl to Plano. Jis anglų naudoja, bet tik skaitymui, šiek tiek dar rašo, o šnekamosios niekur nenaudoja. Tad šiandien grįš po kursų ir darbų tik 21 valandą. Taip ir gyvenam vis galvodami, kada atsiras daugiau laiko poilsiui
  MB dabar vaikšto į anglų kursus, irgi dėl to Plano. Jis anglų naudoja, bet tik skaitymui, šiek tiek dar rašo, o šnekamosios niekur nenaudoja. Tad šiandien grįš po kursų ir darbų tik 21 valandą. Taip ir gyvenam vis galvodami, kada atsiras daugiau laiko poilsiui  Pirminiais duomenimis, nuo sausio vidurio
 Pirminiais duomenimis, nuo sausio vidurio  
  as neslepiu kad noriu buti su juo, daznai pasakau, kad noriu jo salia o ne per skaipa, bet ne man spresti kas toliau - ne as gi ji pas save turiu kviesti, o atvirksciai
 as neslepiu kad noriu buti su juo, daznai pasakau, kad noriu jo salia o ne per skaipa, bet ne man spresti kas toliau - ne as gi ji pas save turiu kviesti, o atvirksciai  

Svarstau įvairius variantus, bet manau, kad gali būt ir taip, jog grįšiu atgal (su MB kartu šįkart), nes dar norisi ir kvalifikaciją truputį pasikelti, ir įdomiau pagyventi
 Svarstau įvairius variantus, bet manau, kad gali būt ir taip, jog grįšiu atgal (su MB kartu šįkart), nes dar norisi ir kvalifikaciją truputį pasikelti, ir įdomiau pagyventi  Nežinau dar, kaip čia kas pavyks, bet tikrai norėtųsi, kad pavyktų.
 Nežinau dar, kaip čia kas pavyks, bet tikrai norėtųsi, kad pavyktų.