Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labukas 4u.gif

festina lente, smagu kad laika gerai leidziat, as ir savaitgalio jau laukiu nesulaukiu blush2.gif

O siaip pirmadienis toks idomus... neskaitant kad teks 3 dienas dirbti abi pamainas - nuo 6 ryto iki vakaro doh.gif tai dar i laikrasti papuoliau lotuliukas.gif antra zinia tai prajuokino ir nuotaika pakele hihihi.gif
Atsakyti
MB sese atsiunte nuoroda i filma su prierasu kad aktore jai lb mane primine. Kaip supratau tai cia toks gyvenimiskas filmas susijes su meile per atstuma (tik pabaiga lyg liudnoka unsure.gif ) bet gal kam bus idomu su manim paziureti blush2.gif
Atsakyti
labas 4u.gif
QUOTE(abiga @ 2012 09 16, 14:28)
Labas, kaip visoms savaitgalis? smile.gif

Mano tai puikiai, ir kartu pabuvom (zinoma, palyginus, kiek reikejo laukt, tas laikas dviese labai jau trumpas), ir i bulviakasi nusitempiau, nenorejo MB tinginiu pries tevus pasirodyt biggrin.gif) Gal cia ir isnaudojimas gavos, nes tikrai uoliai dirbo ir labai padejo, bet optimistiskai izuriu, kad bent ilgiau pabuvom kartu.

Va, šauniai mirksiukas.gif Manęs ateinantis toks savaitgalis laukia, bulviakasy su MB pabendrausim biggrin.gif
Taip ir reikia optimistiškai žiūrėt mirksiukas.gif Ne visada juk tik vien dviese išeina pabūti, džiaukimės visomis akimirkomis ax.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 09 17, 13:21)

Aš savaitę darbingai pradėjau, laukia tokia pat darbinga ir toliau, tiksliau, visi mėn tokie laukia, toks jausmas biggrin.gif
Smagiai laiką leidžiat wub.gif

QUOTE(sachar @ 2012 09 17, 13:39)

Ar jau su gimtadieniu sveikinsi, ar dar ne? Ką besugalvojai dėl to? 4u.gif
O kaip papuolei į laikraštį? biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 09 17, 15:20)

Pažiūrėsiu 4u.gif Tik galėtų nebūt labai liūdna pabaigai, o tai optimizmas dings keliom dienom biggrin.gif

Gero pirmadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 09 17, 15:01)
Aš savaitę darbingai pradėjau, laukia tokia pat darbinga ir toliau, tiksliau, visi mėn tokie laukia, toks jausmas  biggrin.gif

Ar jau su gimtadieniu sveikinsi, ar dar ne? Ką besugalvojai dėl to?  4u.gif

O kaip papuolei į laikraštį?  biggrin.gif

Pažiūrėsiu  4u.gif Tik galėtų nebūt labai liūdna pabaigai, o tai optimizmas dings keliom dienom  biggrin.gif

Na ir manes darbinga laukia, netiketai ir nenoretai doh.gif Ir taip jos pas amne neuobodzios, nes po darbo visad tai sokiose tai kursuose, o db isvis doh.gif

Na manau kad dar ne, tik simboliska dovanele paliksiu stalciuje, kad jam maziau itarimo butu del mano skrydzio hihihi.gif o dovanosiu "skaistybes dirza" lotuliukas.gif

Kauno naktyse su sokiu grupe pasirodyma turejom, tai vat tau entycuia ir isrinko bigsmile.gif

Na as ir dar nemaciau, bet lb noriu vien del to kad i aktore paziuret i kuria as panasi hihihi.gif
Atsakyti
labas, pas mane tai toks įtemptas laikas. Daug nuomonių iš visur, kurias turiu sugerti. Pati pasimetusi esu. Vos nepastovi įtampa doh.gif Susistinkam savaitgalį jeigu nesusipyksim cool.gif Kažkaip pavargau ,pavargau laukti ištisai. Jeigu atitolstu jis pajaučia ,jau tada rodo dėmesį tada ir aš. Tada jis vėl užsėmęs, tada man reik įjungti ,kad atitolčiau. Bezarmazas doh.gif Šeima labai prieš jį, nenori ,kad būtume kartu. Kaip sunku... Kartais atrodo reikia susikaupti ir trenkti viską, pamiršti ,atsiriboti. Bet nepajuntu ,kaip mintys ištisas dienas tik apie jį. Nepykit ,kad su negatyviom nuotaikom 4u.gif

Filmą mačiau, nepatiko,skaudus toks ,man kaip jautruolei tai išvis smile.gif
Atsakyti
Sachar, reiks filma butinai pasiziuret, net jei liudnas, taip truksta ko gero paziuret kartais. Del liudnumo, kol kas dar ne tiek laiko praejo po pasimatymo su MB, kad labai nuliudintu, tikiuosi 4u.gif
Kada isskrendi? Ar pries tai jis dar pas Tave atleks?
Saunu, kad esi tokia aktyvi, man pritruktu energijos Tavo vietoje blush2.gif

Green tea, man tai visus koju ir sedmenu raumenukus iki siol skauda doh.gif Bet labai smagu buvo kartu padirbet laukuose, manau, jums taip pat bus linksma kartu dirbt. Cia pas tavo tėvus ar jo varot? smile.gif

Festina lente, kaip miela - matyt, ruduo tavo megstamiausias metu laikas thumbup.gif

Ulijona, kantrybes, bunant per atstuma visokiu jausmu kyla. Uz ka cia pykt, daugelis kazka panasaus patyrem ne karta ir ka cia besakyt, klausyk ne aplinkiniu, o sirdies mirksiukas.gif O kodel seima priestarauja santykiams, yra tam kokiu objektyviu priezasciu ar siaip nepatinka isrinktasis?
Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 09 17, 16:26)
Pati pasimetusi esu. Vos nepastovi įtampa  doh.gif  Kažkaip pavargau ,pavargau laukti ištisai.

Šeima labai prieš jį, nenori ,kad būtume kartu. Kaip sunku...

Zinok mes su MB kokis 9men kartu ir vistiek man kyla mintys tokios kaip tau db doh.gif ...po tuo filmu kur nuoroda imecia, vienam tinklapy skaiciau komentara, kad visi kas patyre meile per atstuma supras ta filma, nes atstumas vercia jausmus eiti uzmarstin ir po kazkiek laiko mes gyvenam nebe jausmais, o prisiminimais apie juos, puoseledami tai kas buvo, bet tuo paciu gyvendami visiskai atskirus gyvenimus, bet patys to nesuvokiam... unsure.gif po savaitgalio apmastymu man taip giliai ikrito tie zodziai... nes as pati jauciu, kad nebera tie jausmai tokie kaip anksciau, jis man brangus, bet ne tiek kaip kazkada, nes jauciu, jog tolstu... is vienos puses taaaip noreciau kasdena pabusti su SB, pajausti ka reiskia buti kartu, bet jam dar anksti atrodo zengti ta zingsni, o man kuo toliau tuo labiau atrodo per velu unsure.gif

Nu va ir as su savo niuriais apmastymais atejau hihihi.gif ne tu viena 4u.gif

O kodel tavo seima pries? unsure.gif

QUOTE(abiga @ 2012 09 17, 19:28)
Kada isskrendi? Ar pries tai jis dar pas Tave atleks?

Saunu, kad esi tokia aktyvi, man pritruktu energijos Tavo vietoje  blush2.gif

man tai visus koju ir sedmenu raumenukus iki siol skauda  doh.gif Bet labai smagu buvo kartu padirbet laukuose, manau, jums taip pat bus linksma kartu dirbt.

Si penktadieni skrendu as, o po to ketvirtadieni vel mano eile hihihi.gif

Man ir pritruksta, bet verciu save ridentis tolyn, nes kai namie uzsisedziu viena tai visokios mintys durnos i galva eina doh.gif

Tai "paportavot" nuo dusios thumbup.gif Megstu as bulvakasius jei ne per daznai ir su gera kompanija bigsmile.gif
Atsakyti
na ,ką išsiskyrėm blush2.gif padėjau tašką ir ,kaip jis pasakė ,padariau tai viena ,nerūpėdamai ,net ką jis apie tai mano. Kad aš esu savanaudė, galvojanti tik apie save. Kad lengva man kalbėti ,nes gyvenu ,kaip princesė tėvų išlaikoma, tik mokslų siekiu ,o kas darbas yra net nesuvokiu. Įsivaizduoju esanti pasaulio bamba, principinga. Niekaip nesuprato ,kad viskas dedu tašką. vis tikisi ,kad atsikvošėsiu. Aiškinau,kalbėjau dėl ko ,kaip kas. Sakiau kartotą nekartą, užtenka. Kažkaip tikiuosi ,kad viskas bus gerai ir pamirš jis mane ,nerašys. Na pasakė ,kad aš jį labai įskaudinau ,kad jis mane įsimylėjo, o aš su juo tik žaidžiau ir t.t. Oj daug aiškinomės ,bijau ir laukti rytojaus, bet gal supras 4u.gif Bet širdį ,kaip lengva ,gerą pasidarė rolleyes.gif atrodo nuslūgo visa įtampa, visas slegiantis sunkumas nuo krūtinės. Pradžia buvo tobula. O poto...

Šeima nepritarė dėl atstumo ,o labiausiai dėl to ,kad jis nelietuvis pagal tautybę. Mamai netiko jo verslai ,mokslai. tėčiui ir broliui tautybė biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ulijona @ 2012 09 17, 22:28)
na ,ką išsiskyrėm  blush2.gif 

Šeima nepritarė dėl atstumo ,o labiausiai dėl to ,kad jis nelietuvis pagal tautybę. Mamai netiko jo verslai ,mokslai. tėčiui ir broliui tautybė  biggrin.gif

Na svarbu, kad jautiesi padarius teisinga sprendima 4u.gif

Oi kaip man nepatinka va tokie dalykai, kaip "tautybe" mad.gif
Atsakyti
Kur prapuolusios visa diena? ax.gif O man kaip specialiai reikia kompanijos, nes darbe ilgai sedesiu, noretusi ir palialiakint ax.gif

Vakar MB velai grizo, puse 11 beveik, tai tik trumpam pasijungem, akytem pamirksejom ir vel i skirtingas puses doh.gif Uztat suzinojau jog uz greicio virsijima jis snd i kursus greicio ejo lotuliukas.gif ot bauda savotiska hihihi.gif o dar kazkaip is konteksto gavosi, jog jis parode savo tel kur as visur ant ekrano suke blush2.gif taip faina ant sirdeles pasidare wub.gif
Atsakyti
Kur prapuolusios? Darbavomes, o kaip kitos, nezinau smile.gif

Sachar, kaip miela is TB puses. O ir tau turetu but didesne motyvacija dirbt, kai zinai, kad greit pasimatysi su juo, ir dar su tokiu juokingai nedideliu tarpu ax.gif Mudu tai visai vakar nesusirasem, butinai reiks siandien susisiekt blush2.gif

Ulijona, uzjauciu, turetu but nekokia savijauta. Is kitos puses, jei jau dabar jus taip nesutaret, kas toliau butu? Galbut jis tikrai tau puoselejo siltesnius jausmus nei Tu jam? O kad seima pries del tautybes tai tikrai nesamone, atseit tau tiktu tik lietuvis, o kiti tai jau ne zmones, nes ne lietuviais gime ir neverti Tavo sirdies smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 18 rugsėjo 2012 - 17:31
QUOTE(abiga @ 2012 09 18, 18:30)
O ir tau turetu but didesne motyvacija dirbt, kai zinai, kad greit pasimatysi su juo, ir dar su tokiu juokingai nedideliu tarpu  ax.gif Mudu tai visai vakar nesusirasem, butinai reiks siandien susisiekt blush2.gif

Na man tai dar leciau tas laikas slenka nei iprastai kai tuo susitikimu gyvenu ax.gif butinai pabendraukit biggrin.gif o naujas susimatymas nenusimato? Gal db jo bulves laikas kasti? hihihi.gif
Atsakyti