Na ziuriu mazai cia jus informacijos turit apie fuerto ventura,as pries dvi savaites kaip tik grizau,tai parasysiu...skridau is uk tai vienam zmogui savaite kainavo 500 svaru su viskuo.viesbutis 4 zvaigzduciu,buvom apsistoje moro cable,ar kazkas panasaus,miestely...gyvenau viename is sunrise hoteliu,man atrodo fanta lygiai ta pati viesbuti ziuri,tik costa calmoj,apie 15 min.kelio.viesbutis ant juros kranto,aisku vaizdai neralus,kas man patiko fuerto venturoj-tai bangos ir papludimiai,kurie yra graziausi is visu kanaru salu,cia paciu ispanu nuomone...as dirbu su ispanais,tai jie man ir pasiule kazkaip i fuero ventura vaziuoti...is tikruju islipau is aeruosto,tai truputeli klaiku buvo-nes fuerto ventura nera tokia turistine vieta kaip kitos kanaru salos,ten labai daug statybu,bet aisku tie miesteliai turistiniai isvystyti...kazkas minejo kad buvo apsistoje corelljo-cia yra labai daug anglu turistu ir gan didelis vejas,as buvau apsistojus kitame salos gale,link jandios,tai man cia labiau patiko,tik cia zemes okupave vokieciai

papludimiai tikrai nuostabus,fuero ventura labai garsi vandens sportu ir cia vyksta ivairiausi cempionatai del tam palankiu salygu-labai vejuota sala...nes kaip minejau bangos metro dydzio...mes buvom isinuomave masina,bet ten geriau nuomuotis dzipa,keliai labai siauri(na nekalbu apie autostrada),jokiu tvoreliu nera,kartais ozkos kelia pastoja...pliazuose labai daug nudistu,net pasakyciau vienetai kurie uzpakali prisidenge vaiksto,nors gal cia nuo vietos priklauso...bet butent ten kur as buvau-tai apie 85 procentus nudistai.si sala apie 100km nuo afrikos.siaip kas vaziuoja ilgesniam laikui,tai keltu galima ir i kitas salas persikelti...norintiems ramaus poilsio ar tiems kas vaziuoja del juros,tai tikrai siulyciau fuerto ventura.sorry,jei nelabai risliai rasau,bet jau kaip ir velu,jei kas nors turit kokiu klausimu,butinai atrasysiu.Geru atostogu visiems!