Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

Sveiki,noreciau sužinoti štai tokį dalyką. Tarkim,aš gyvenu alytuje auginu du mažus vaikus( vienam trys kitam du),esu vieniša mama,gaunu soc.pasalpa,visi trys esam deklarave gyv.vieta alytuje,tačiau šian vaiko tėvas deklaravo sūnaus gyv.vietą kaune,(vaiko tėvas kaune gyvena),dėl darželio čia.Tai ar aš gausiu soc.pašalpą,ar man tada reik kreiptis į Kauną? Ar jos ten soc.matis ,kad vienas deklaraves Kaune? Labai didelis jums ačiū už atsakymąsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(simukass2 @ 2012 08 23, 16:31)
Sveiki,noreciau sužinoti štai tokį dalyką. Tarkim,aš gyvenu alytuje auginu du mažus vaikus( vienam trys kitam du),esu vieniša mama,gaunu soc.pasalpa,visi trys esam deklarave gyv.vieta alytuje,tačiau šian vaiko tėvas deklaravo sūnaus gyv.vietą kaune,(vaiko tėvas kaune gyvena),dėl darželio čia.Tai ar aš gausiu soc.pašalpą,ar man tada reik kreiptis į Kauną? Ar jos ten soc.matis ,kad vienas deklaraves Kaune? Labai didelis jums ačiū už atsakymąsmile.gif

Sitas nesvarbu,nes dokumentus jus pildot pagal SAVO deklaruota gyvenama vieta,vaikai gali buti bet kur deklaruoti.
Atsakyti
Ačiū Jolančiuk,o dar domina vienas dalykas smile.gif Socialiniam ten jos mato kompuose ,kad vaikas eina į darželį ar ne ?
Atsakyti
gal galite pasakyti jei isidarbinta nuo rugpjucio 21 ,o buvo gaunama soc.pasalpa ir uz rugpjuti ji butu prvesta rugsejo menesi ,tai kai pranesta tai jau ji uz rugpjuti visai nebus gauta ?ar skiciuos kaip nors uz puse menesio?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 08 23, 19:10)
gal galite pasakyti jei isidarbinta nuo rugpjucio 21 ,o buvo gaunama soc.pasalpa ir uz rugpjuti ji butu prvesta rugsejo menesi ,tai kai pranesta tai jau ji uz rugpjuti visai nebus gauta ?ar skiciuos kaip nors uz puse menesio?

rugseji nunesit pazyma ir paskaiciuos uz rugpjuti,tik jau bus mazesne.
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 08 23, 12:16)
Per kiek laiko perveda mokinio krepselio pinigus?

aš pranešimą, kad paskirta gauvau po geros savaitės, o po to dar po geros savaitės gavau 156 lt (1 mokinys).
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 08 23, 19:10)

uz rugpjuti nebus mazesne bus tokia kokia ir gaudavot(pati isidarbinus nuo vidurio menesio ir socialine pasalpa uz ta menesi gavau pilna,socialiniu pasalpu neskaiciuoja dienom,duoda arba pilna arba visai neduoda) tik jau uz rugseji ziures pagal gaunamas pajamas ar dar begausit toliau ar jau nebepriklausys
Atsakyti
4u.gif turiu toki klausimeli,del soc.pasalpos.siuo metu stoviu darbo birzoj(ismoku is jos negaunu),uz vaikus gaunu soc.pasalpa,nuo rugsejo men.pradesiu mokintis,dieninis skyrius,mokslai truks 1.5m(mokslas nemokamas).ar man pranest soc.skyriui apie tai,ar tai tures itakos soc.pasalpai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 08 24, 09:10)
4u.gif turiu toki klausimeli,del soc.pasalpos.siuo metu stoviu darbo birzoj(ismoku is jos negaunu),uz vaikus gaunu soc.pasalpa,nuo rugsejo men.pradesiu mokintis,dieninis skyrius,mokslai truks 1.5m(mokslas nemokamas).ar man pranest soc.skyriui apie tai,ar tai tures itakos soc.pasalpai g.gif

Netures,nes jus gaunat tik uz vaikus soc.pasalpa.
Atsakyti
o pasakyti reikes ar nebutina,nes kaip tik rugseji turiu tvarkytis del soc.pratesimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2012 08 24, 09:29)
o pasakyti reikes ar nebutina,nes kaip tik rugseji turiu tvarkytis del soc.pratesimo 4u.gif

Galit pasakyti,bet jeigu jums virs 24 metu,tai jums reikes dar ir birzoj stoveti.Nebent vaikams nera dar 3-ju metu.
Atsakyti
tai birzoj ir taip stoviu,pranesiau birzai del mokslu,tai praktiskai liksiu ten registruota del sveikatos draudimo smile.gif
Atsakyti