Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(kroha @ 2012 08 25, 14:31)
sveiki. gal galesit patarti. ggyvenau mazam miesteli ir gaudavau soc.pasalpa, dabar persikeliau i miesta ir pasake, kad dar turejau gauti vaiko pinigelius 52 lt, tai ar imanoma, kad ka negavau, dabar sumoketu? nes miesteli pasalpa nutraukiau, o mieste tik nuo rugsejo galesiu pradet tvarkyt.

Kiek vaikui metu ir nuo kada nebegaunat vaiko pinigu?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 25, 14:54)
Kiek vaikui metu ir nuo kada nebegaunat vaiko pinigu?

vaikui 3,2metuku. iki 2011 rugsejo buvau vaiko prieziuros atostogose, bet nebuvo kur gryzti, tad isejau is darbo ir stojau i DB, po puses metu, kai db nebemokejo susitvarkiau socialine pasalpa, nes mano pajamos tik 200lt alimentu, bet apie vaiko pinigus man nieko neuzsimine ir ju negaudavau.
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2012 08 25, 15:11)
vaikui 3,2metuku. iki 2011 rugsejo buvau vaiko prieziuros atostogose, bet nebuvo kur gryzti, tad isejau is darbo ir stojau i DB, po puses metu, kai db nebemokejo susitvarkiau socialine pasalpa, nes mano pajamos tik 200lt alimentu, bet apie vaiko pinigus man nieko neuzsimine ir ju negaudavau.

Tai tada eikit rasyti prasymo,grazint turi uz 12 men.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 25, 15:21)
Tai tada eikit rasyti prasymo,grazint turi uz 12 men.

aisku, aciu. o cia ten pat kur ir tvarkysiuos soc.pasalpa? dar norejau paklausti, del kompensacijos sildymui, vandeniui, kokiu reikia dokumentu? nes pries tai gyvenau privaciam name, tai uztekdavo prasymo kurui...
Atsakyti
QUOTE(kroha @ 2012 08 25, 15:42)
aisku, aciu. o cia ten pat kur ir tvarkysiuos soc.pasalpa? dar norejau paklausti, del kompensacijos sildymui, vandeniui, kokiu reikia dokumentu? nes pries tai gyvenau privaciam name, tai uztekdavo prasymo kurui...

Tvarkitis reikia pagal soc.centre pagal savo deklaruota gyvenama vieta.
Asmens dokumentu,atsiskaitymo uz paslaugas knygeles,pazymas 3-ju paskutiniu men. jeigu kazkas dirba,na vienu zodziu visu deklaruotu ten asmenu dokumentus.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 25, 16:30)
Tvarkitis reikia pagal soc.centre pagal savo deklaruota gyvenama vieta.
Asmens dokumentu,atsiskaitymo uz paslaugas knygeles,pazymas 3-ju paskutiniu men. jeigu kazkas dirba,na vienu zodziu visu deklaruotu ten asmenu dokumentus.

aciu...tik as dabar nupirkkau ta butuka, tai pagal knygutes nieko nebus aiku, o ir is ko pirkau cia negyveno, stovejo tuscias butas... na bus matyt.
Atsakyti
man tiesiog idomu pasidare ,as anksciau buvau registruota vienam miesteli pas tevu tik gyvenau atsirai ,tai gaudavau uz vaika 97 litus tuo metu ,ir nors gyvenau viena man sakydavo kad man jokia soc.pasalpa nepriklauso nes kartu skaiciuojasi kartu ir tevu pinigai ,o tai jei jei kartu deklaruoti ir tevai tai kaip skaiciuojasi pajamos visu kartu ar mano ir vaiko ,o tevu jau atskira seima?
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2012 08 27, 09:34)
man tiesiog idomu pasidare ,as anksciau buvau registruota vienam miesteli pas tevu tik gyvenau atsirai ,tai gaudavau  uz vaika 97 litus tuo metu ,ir nors gyvenau viena man sakydavo kad man jokia soc.pasalpa nepriklauso nes kartu skaiciuojasi kartu ir tevu pinigai ,o tai jei jei kartu deklaruoti ir tevai tai kaip skaiciuojasi pajamos visu kartu ar mano ir vaiko ,o tevu jau atskira seima?

Jus jau atskira seima su vaiku,prie tevu jau nepriskirti ir nesvarbu kur deklaruoti,galit tvarkitis soc.pasalpa.
Atsakyti
Sveiki, eisiu pirmą kartą soc. pašalpos tvarkytis. Tai iškilo man klausimas blush2.gif Ar seniūnijoje duos ir reiks pildyti prašymo formą vietoje ar jau reikia ją užpildytą atsinešti? blush2.gif
Kokius dar dokumentus be asmens tapatybės koretelės reiktų neštis?

p.s stoviu darbo biržoje, jokio turto neturiu, pajamų negaunu
Atsakyti
QUOTE(dreamless @ 2012 08 27, 14:53)
Sveiki, eisiu pirmą kartą soc. pašalpos tvarkytis. Tai iškilo man klausimas  blush2.gif  Ar seniūnijoje duos ir reiks pildyti prašymo formą vietoje ar jau reikia ją užpildytą atsinešti?  blush2.gif 
Kokius dar dokumentus be asmens tapatybės koretelės reiktų neštis?

p.s stoviu darbo biržoje, jokio turto neturiu, pajamų negaunu

Vietoj pildisit.
Jeigu jus tik viena,tai jokiu daugiau,tik asmens dokumenta.
Atsakyti
JOLANCIUK labai ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti
Norėčiau informacijos. Buvo paskaičiuota socialinė už 3 mėn. Nuo birželio 1 iki rugsėjo 1 d. Rugpjūčio 7 d. vyras išsipirko verslo liudijimą, tai kiek suprantu už rugpjūtį socialinės negausim? Ačiū
Atsakyti