Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(Deimiliux @ 2012 09 10, 18:06)
O gal žinot jei mes su vyru gyvename pas anytą, vyras ir jo mama registruota tam bute, mudu kaip studentai esam socialiai remtini, susitvarkėm socialinę, o kaip dabar dėl tų šildymo bei vandens kompensacijų? Vesimės antą irgi, jos 3 mėnesių uždarbio pažymą, o tai kaip ten skaičiuos žiūrės? Ji tai neblogai uždirba, bet mes pas ją tai gyvenam kaip atskira šeima, tai jei jos alga didelė, tai mudu nebegausim kompensacijų ar kaip? Gal kas susidūrėt  ax.gif

Jus viena prasyma pildisit,vyro mama-kita,nes dvi atskiros seimos ir jie jau ten ziures ar ir vienai ir antrai seimai priklauso kompensacija.
Jeigu kazkas vienas negaus kompensacijos,tai ir kitas negaus.
"• Jeigu viena iš būste gyvenančių bendrai gyvenančių asmenų grupių /asmenų, už komunalines paslaugas atsiskaitančių pagal vieną sąskaitą (atsiskaitomąją knygelę), neturi teisės į kompensacijas, teisės į kompensacijas neturi nė viena iš šių bendrai gyvenančių asmenų grupių / asmenų."
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 10, 18:13)
Jus viena prasyma pildisit,vyro mama-kita,nes dvi atskiros seimos ir jie jau ten ziures ar ir vienai ir antrai seimai priklauso kompensacija.
Jeigu kazkas vienas negaus kompensacijos,tai ir kitas negaus.
"• Jeigu viena iš būste gyvenančių bendrai gyvenančių asmenų grupių /asmenų, už komunalines paslaugas atsiskaitančių pagal vieną sąskaitą (atsiskaitomąją knygelę), neturi teisės į kompensacijas, teisės į kompensacijas neturi nė viena iš šių bendrai gyvenančių asmenų grupių / asmenų."

O tai kiek gali daugiausiai uždirbti ji, kad priklausytų ta kompensacija? Tai jos alga tik ant jos vienos skaičiuosis, taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimiliux @ 2012 09 10, 18:16)
O tai kiek gali daugiausiai uždirbti ji, kad priklausytų ta kompensacija? Tai jos alga tik ant jos vienos skaičiuosis, taip? g.gif

Jeigu ji viena,tai taip,tik ant jos,jusu pajamos ant jusu,o daugiausiai,tai net nezinau,cia dar ir nuo ploto priklauso,kiek zinau gali buti ir daugiau negu 525 lt zmogui.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 10, 18:19)
Jeigu ji viena,tai taip,tik ant jos,jusu pajamos ant jusu,o daugiausiai,tai net nezinau,cia dar ir nuo ploto priklauso,kiek zinau gali buti ir daugiau negu 525 lt zmogui.

Na aišku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 09 10, 17:02)
Sveiki.gaunu alimentus ir soc.pristaciau triju men.israsa is banko i soc.ir buvo 500lt pervesta i mano saskaita seses.bet buvo siusta ne man o tevams.ar man nuskaiciuos soc,ar galima irodyt,kad buvo siusti pinigai ne man,bet per mano sask.?

bet jie ar tures teise nuskaiciuoti man is soc pasalpos,nes skambino ir sake,kad negausiu.nors tie pinigai siusti ne man buvo,bet skaitosi kaip mano papildomos pajamos.
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 09 10, 18:41)
bet jie ar tures teise nuskaiciuoti man is soc pasalpos,nes skambino ir sake,kad negausiu.nors tie pinigai siusti ne man buvo,bet skaitosi kaip mano papildomos pajamos.

O is kur jie zino,kad jus kazka gaunat?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 10, 18:21)
O is kur jie zino,kad jus kazka gaunat?

as kai gaunu alimentus tai kas tris men nesu i soc,is banko israsus,tai ten ir mato visas iplaukas i mano sask.
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 09 10, 19:35)
as kai gaunu alimentus tai kas tris men nesu i soc,is banko israsus,tai ten ir mato visas iplaukas i mano sask.

Keistai kazkaip,apie alimentu gavima siaip turetu buti teismo nutartis ir jokiu israsu kiek zinau nieks nenesa g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 09 10, 18:46)
Keistai kazkaip,apie alimentu gavima siaip turetu buti teismo nutartis ir jokiu israsu kiek zinau nieks nenesa  g.gif

nutartis jau senai yra.tik prasitesinedama soc.pasalpa turiu kas kart is banko nesti israsus,taip jie mato,ar gaunu alimentus.
Atsakyti
QUOTE(Jaltute4 @ 2012 09 10, 19:52)
nutartis jau senai yra.tik prasitesinedama soc.pasalpa turiu kas kart is banko nesti israsus,taip jie mato,ar gaunu alimentus.

Gal kas pakomentuos,kurie irgi alimentus gauna,nes kai su situo asmeniskai nesu susidurusi,tai net nezinau,ar is vis jus privalot nesti tuos israsus,teismo nutarti manau parasyta kokia suma,o jeigu negaudinetumete,manau kreiptumetes i vaiku islaikymo fonda.
Atsakyti
as tai pat vienu metu gaudinejau alimentus,bet jokio israso niekas nereikalavo,tiesiog pazymoje is antstoliu budavo parasyta,kokia suma buvo atskaiciuota
Atsakyti
QUOTE(erika30 @ 2012 09 10, 20:26)
as tai pat vienu metu gaudinejau alimentus,bet jokio israso niekas nereikalavo,tiesiog pazymoje is antstoliu budavo parasyta,kokia suma buvo atskaiciuota

As irgi taip manau,kad jokiu israsu negali buti,viskas gi nutarty parasyta. g.gif
Atsakyti