Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 06, 20:11)

gal kam teko tvarkytis kompensaciją už skaitmeninės tv priedelius? ax.gif
Atsakyti
Vyro alga 1710 lt ant popieriaus. Aš nedirbu, nes iki šiol auginau vaiką iki 2 metų. Neseniai gimė dar vienas. Už vaikus gausiu apie 200 lt vaiko pinigų. Šeimoje esame 5 žmones. Ar galime pretenduoti į nors kokią soc. pašalpą?Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lillit @ 2012 08 07, 19:02)
Vyro alga 1710 lt ant popieriaus. Aš nedirbu, nes iki šiol auginau vaiką iki 2 metų. Neseniai gimė dar vienas. Už vaikus gausiu apie 200 lt vaiko pinigų. Šeimoje esame 5 žmones. Ar galime pretenduoti į nors kokią  soc. pašalpą?Ačiū 4u.gif

Kad gauti soc.pasalpa jusu pajamos turi nevirsiti 350*5=1750 lt,reikiaziureti kiek vyras gauna i rankas ir pripliusuoti vaiko pinigus ir ziureti virsijat ar ne ta suma.Maisto paketai priklauso.
Atsakyti
sveikutes,

vyras buvo isejas vaiko auginimo atostogu su mazaja, bet jo paprase gryzti anksciau. mazajai tuoj sueis 2metukai. as stoviu DB ir gaunu ismokas, bet nera kur palikti mazes. tai jei as forminciausi kad auginu mazaja iki 3m ar gauciau kompensacijas ir maisto paketus?
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 08 07, 12:46)

man atrodo kad nepriime tos kompensacijos- pasnekejo kaip visada ir atmete..... (juk pries rinkimus ir ne tik, pasneket jie moka)
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 08 08, 10:11)
man atrodo kad nepriime tos kompensacijos- pasnekejo kaip visada ir atmete..... (juk pries rinkimus ir ne tik, pasneket jie moka)

baikit,juk jau senei viskas priimta ir veikia.
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2012 08 07, 12:46)

Tvarkiausi gegužės mėn., tai sakė, kad mokės tik po pusmečio g.gif
Atsakyti
QUOTE(audryta @ 2012 08 08, 09:53)
sveikutes,

vyras buvo isejas vaiko auginimo atostogu su mazaja, bet jo paprase gryzti anksciau. mazajai tuoj sueis 2metukai. as stoviu DB ir gaunu ismokas, bet nera kur palikti mazes. tai jei as forminciausi kad auginu mazaja iki 3m ar gauciau kompensacijas ir maisto paketus?

Kaip tai nera kam palikti vaiko,jeigu jus nedirbat,o stovit birzoj blink.gif
O kaip jus forminsit,jeigu jus bedarbe?
Jus gausit ir ta ir ta ir nieko nereikia forminti,vyras dirba,jus stovit birzoj viskas.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 08, 17:56)
Kaip tai nera kam palikti vaiko,jeigu jus nedirbat,o stovit birzoj  blink.gif
O kaip jus forminsit,jeigu jus bedarbe?
Jus gausit ir ta ir ta ir nieko nereikia forminti,vyras dirba,jus stovit birzoj viskas.
na nebutu jei pasiulitu darba, o dar lb nepatenkintos jei ateini su vaiku i DB
galima Sodroj rasyti, kad auginu iki 3m g.gif

norejau protingai parasyti, o gavosi kaip visada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo audryta: 08 rugpjūčio 2012 - 18:45
QUOTE(audryta @ 2012 08 08, 19:44)
na nebutu jei pasiulitu darba, o dar lb nepatenkintos jei ateini su vaiku i DB
galima Sodroj rasyti, kad auginu iki 3m g.gif

norejau protingai parasyti, o gavosi kaip visada biggrin.gif

Ka jus ten sodroj parasisit,sodra nemoka nieko,cia tik siaip galit auginti vaika.Nereikia nieko persirasinet.Cia jeigu butumete dirbanti,tada taip,reiketu darbovietei prasima rasyti,o dabar nieko nereikia.
Man tai butu nusispjauti patenkintos jos ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 08 rugpjūčio 2012 - 19:15
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 08, 20:15)
Ka jus ten sodroj parasisit,sodra nemoka nieko,cia tik siaip galit auginti vaika.Nereikia nieko persirasinet.Cia jeigu butumete dirbanti,tada taip,reiketu darbovietei prasima rasyti,o dabar nieko nereikia.
Man tai butu nusispjauti patenkintos jos ar ne.
apsukineja kaip tik moka tada biggrin.gif

as ir einu, maciau ir daugiau ateina su vaikuciais, bet kliunu as su trim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2012 08 08, 09:11)

As susitvarkiau jau kai tesiau socialine,reikia pirkimo cekio ir saskaitos fakturos jusu vardu,perkant turekit pasa ar tapatybes kortele nes reiks asmens kodo,o kada bus kompensacija nepasidomejau.
Atsakyti