Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys/šeimos NR. 18

QUOTE(3Catrice @ 2012 08 09, 00:04)
As susitvarkiau jau kai tesiau socialine,reikia pirkimo cekio ir saskaitos fakturos jusu vardu,perkant turekit pasa ar tapatybes kortele nes reiks asmens kodo,o kada bus kompensacija nepasidomejau.

o tas priedas kainuoja jei virs 100 lt, tai kaip tada buna? tik 100 grazina o likusi dali ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 08 09, 00:41)
o tas priedas kainuoja jei virs 100 lt, tai kaip tada buna? tik 100 grazina o likusi dali ne? ax.gif

taip,jei kainavo brangiau,grazins 100 litu .o jei pigiau kainavo nei 100 tai grazins kiek mokejot.
Atsakyti
Sveiki,

turiu klausimeli, tevas vaikui moka skola, ar ji prisiskaito prie pajamu? Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 07 30, 10:48)
Nemoku perkelti is senos temos blush2.gif
QUOTE(perfekta @ 2012 07 19, 13:27)
Noreciau patarimo  2011 metais gaudavom soc. pasalpa, po to as isvykau dirbti i uzsieni, dabar pajamos tokios kad vel noriu kreiptis taciau 2012 01 paemem paskola 39.000 lt, turbut tai ksiaciuosis kaip musu pajamos?  kazin ar verta kreiptis?

ziurint kokia ta paskola- ne visas paskolas socialinis skaiciuoja..
Vikosiuks
paskola 39.000 lt, uz ja buvo pirkta buto dalis priklausiusi broliui, pinigai jam ir buvo pervesti tiesiai is banko 4u.gif

Turbut i mano klausima nelabai kas gali atsakyti, keliausiu, parasysiu prasyma ir ziuresim jie juk turbut paskaiciuos ar priklauso mums soc. ismoka. O gal kas nors zinote atsistojus i DB galima iskart kreiptis del socialines? 4u.gif
Atsakyti
Laba diena, mano klausimas butu toks:
Gyvename nesusituoke. Spalio men dukrytei sueis 2 metukai. Firma kurioje dirbau pries gimdyma bankrotavo, tad grizti neturiu kur, teks ieskotis darbo. Ar darbo birza mokes jei stosiu spali? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2012 08 09, 14:47)
Turbut i mano klausima nelabai kas gali atsakyti, keliausiu, parasysiu prasyma ir ziuresim jie juk turbut paskaiciuos ar priklauso mums soc. ismoka. O gal kas nors zinote atsistojus i DB galima iskart kreiptis del socialines? 4u.gif

Taip,iskart.
Papildyta:
QUOTE(skaistaziede @ 2012 08 09, 10:39)
Sveiki,

turiu klausimeli, tevas vaikui moka skola, ar ji prisiskaito prie pajamu? Aciu! 4u.gif

Alimentai ieina.
Papildyta:
QUOTE(Dinulkas @ 2012 08 09, 15:56)
Laba diena, mano klausimas butu toks:
Gyvename nesusituoke. Spalio men dukrytei sueis 2 metukai. Firma kurioje dirbau pries gimdyma bankrotavo, tad grizti neturiu kur, teks ieskotis darbo. Ar darbo birza mokes jei stosiu spali? Aciu  4u.gif

Taip.Ir galit gauti soc.pasalpa,jeigu pajamos vienam zmogui nevirsis 350 lt.
Atsakyti
QUOTE(lilike @ 2012 08 09, 10:38)
taip,jei kainavo brangiau,grazins 100 litu .o jei pigiau kainavo nei 100 tai grazins kiek mokejot.

Aciu kad atsaket smile.gif
dar norejau paklaust del darzelio - jei soc.pasalpa mums perskaiciuoja veliau, kadangi pajamos kintamos, tai uz darzeli kompensacija atbuline data neskiriama, t.y. neperskaicios - pilna kaina mokesim?
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2012 08 10, 00:55)
Aciu kad atsaket  smile.gif
dar norejau paklaust del darzelio - jei soc.pasalpa mums perskaiciuoja veliau, kadangi pajamos kintamos, tai uz darzeli kompensacija atbuline data neskiriama, t.y. neperskaicios - pilna kaina mokesim?

Turetu perskaiciuoti.
Atsakyti
Sveiki man iskolo toks klausimas as soc pasalpa tvarkiausi geguzes menesi tai si men as gausiu soc pasalpa ar ne ?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2012 08 10, 19:02)
Sveiki man iskolo toks klausimas as soc pasalpa tvarkiausi geguzes menesi tai si men as gausiu soc pasalpa ar ne ?

Turite gauti.
Atsakyti
Aciu nes mane labai isgazdino kad ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 08 10, 18:41)
Turetu perskaiciuoti.

tikekimes tada ax.gif dekuj Jolanciuk 4u.gif
Atsakyti