Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 03 22, 13:30)
Man irgi taip budavo. Iki sio karto  unsure.gif

Pas mus abi tos pačios ligos, tai iškilo klausimas ar jos nesusiję tarpusavyje? Kažkokių tyrimų reikia, kad sužinotume kodėl jos kankina.Nežinau nuo ko pradėti tirtis.
P.S.Tos ligos atsirado su vaiko planavimu. O kaip tau.?
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 22, 11:38)

man irgi ta pati beda - zinau, kaip apsisaugoti nuo pusles uzdegimo, bet kadagi planuojam vaikuti, tai po lytiniu santykiu negaliu begti i tualeta is kart, o reikia kazkiek paguleti, o nuo ir prasideda viskas doh.gif
Atsakyti
suprantu kad galima savo ruoztu savimi pasirupinti uzsiimant profilaktika pries pusles uzdegima... bet siukstu neuzlaikykit pajutusios negalavimus...
po tokio karto - ''praeis savaime'', ''jau geriau'', ''daug skysciu, spanguoles, meskauoges'' - atsiduriau ligonines priimamajam su stipriu skausmo priepuoliu... pusles uzdegimas komplikavosi i inkstu..
ko paseka ilgas gydymas antibiotikais, o po ju - zarnyno veiklos nuejimas velniop, pienlige ir apskritai susilpnejes imunitetas... ir vel islaidos norint grazinti organizma i ritma..
nejuokaukit unsure.gif
Atsakyti
Ir aišku likau suprasta klaidingai...aš sirgau labai dažnai pūslės uždegimu ir gėriau antibiotikus, bet nežinau kas būtų, jei kaskart gerčiau antibiotikus, net su silpnais uždegimais, tada tikrai bučaiu nualinta antibiotikų.Aš kreipiuosi pas daktarus, nedarau juokų, bet jie visad rašys antibiotikus, nieko netirs.O man būna labai dažnai visokie myžčiojimai, tai jei dėl tokių antibiotikus....Reikia žiūrėti nuo situacijos
Atsakyti
Siais metais turejau pirma savo gyvenime pusles uzdegima, OMG, galvojau, kad pagimdziau n kartu. Paskui vos vos salcio ir imdavau jausti perstejima. Parsisiunciau spanguoliu tableciu:
http://www.iherb.com...-Softgels/32463
tfu tfu tfu, jokiu negalavimu kai emiau gerti nebejauciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skine @ 2014 03 22, 12:38)
Pas mus abi tos pačios ligos, tai iškilo klausimas ar jos nesusiję tarpusavyje? Kažkokių tyrimų reikia, kad sužinotume kodėl jos kankina.Nežinau nuo ko pradėti tirtis.

As skaiciau, kad gali buti susije...
Visu pirma, ka darysiu, tai eisiu tirtis skrandzio, nes candida labai bujoja, kai skrandis tinkamai nevirskina maisto.
Man tos ligos atsirado tiesiog. doh.gif
O dar beje, kai nuo slapimo pusles antibiotikus kemsi, tai naturalu, kad pienlide atsiranda doh.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amélie de Montmartre: 29 kovo 2014 - 09:23
Sveikos 4u.gif ilgai kankinausi su uždegimais, kol galų gale viską ištyrus, urologas priėjo vieną išvadą "dirglios pūslės sindromas" . Sakė aš dar jauna, man vaistų duoti nenori, nes jie kitur kenkia unsure.gif
Bet jau atradau kelis dalykus ko valgyt negaliu, saugausi, maximali higiena visur po visko ir tfu tfu tfu to "gėrio" seniai neturėjau bigsmile.gif
Atsakyti
As vel kamuojuos doh.gif .
Degina einant i tulika ir po to.
Ir nesuprantu ar cia pienlige ar vel slapimo pusles uzdegimas doh.gif .
Nueisiu pas gydytoja, tai duos tu paciu antibu, kuriuos ir taip turiu.
Atsakyti
Sveikos. Aš nestuke.gif ir vargstu su žarnyno lazdele šlapimo pūslėj jau 4m, išsigydau su urinalu ir vėl iki sekančio pasėlio tyrimo... dabar visą parą savaitę laiko santariškių nefrologai liepė gert kas 6h ampiciliną po 500mg . Tikiuosi padės ir neteks vėl keist antibiotikų .
Atsakyti
QUOTE(Amélie de Montmartre @ 2014 04 03, 10:07)
As vel kamuojuos  doh.gif .
Degina einant i tulika ir po to.
Ir nesuprantu ar cia pienlige ar vel slapimo pusles uzdegimas  doh.gif .
Nueisiu pas gydytoja, tai duos tu paciu antibu, kuriuos ir taip turiu.

o jums nepadeda uvamin g.gif nes man jis labai padeda mirksiukas.gif
o pienligei padėjo žvakutės, kad apsidrausčiau tokiu atveju vartoju ir žvakutes ir uvamin'ą kokios 3-4 dienos ir vėl tampu žmogum smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvile_ @ 2013 11 05, 23:20)
jungiuosi ir as i jusu gretas. Problema sena, jau bijau ir skaiciuoti, kiek metu... Viska ka imanoma issityriau Sorpo centre, ginekologus apejau. Bet slapime nuolat uzdegimas, didesnis ar mazesnis, nuolatinis skausmas bei perstejimas slapinantis, deginimas, grauzimas iki slapinantis ar po to. Net sedint dabar kazkoks diskomfortas. Amzina baime, kad uzdegimas stipreja ir vel bus antibiotikai ar tas letai veikiantis Uvamin.

Kai daejau su nesibaigianciais uzdegimais, kuriuos iki antibiotiku davesdavo lytiniai santykiai, iki Santariskiu ir cistoskopijos - priezasti rado, taciau vaistu ne. Priezastis - trigonitas, gleivines uzdegimas. Perskaiciau kruva uzsienio forumu del sios bedos - vaistu kaip ir nera, nebent visokie antispazminiai, antidepresantai, nuo skausmo ir t.t. Keletas patarimu namudisku, kuriuos bandysiu, bent blogiau nebus.. As itariu, kad prasidejo nuo kontraceptiku, ir isderinuos juos beda susijusi su aukstais/zemais hormonu lygiais. Tokia priezastis kaip galima nurodoma ir uzsieny. Bet gydymo nera, nebent bandyti nakvisu alieju, krema su estrogenais.......

Dabar vel pradesiu vizitus pas daktarus. Prasysiu siuntimu, tegu padeda. As negaliu savo ziniomis issigydyti to, ko nelabai zino kaip gydyti jie. Beje, Santariskese vel pasiule Uvamin, nuo kurio kiekio isgerto jau man bloga, ir vengti persalimu. Turbut isivaizduojate, kaip nusivyliau...
Velgi, gal zinote daktaru, kurie nenumoje ranka ir nekise to Uvamino imtusi normaliai gydyti, bent ieskoti kazkokiu variantu? Buvau ir privaciai, ir Santariskese, taciau rezultata matote.

ir gal yra kazkoks paprastas budas issitirti namu salygomis leukocitu buvima, ar tiesiog nukrypima nuo normos? nes realiai gaunasi kad kas antra diena tureciau lekti daryti tyrimus, ar baigesi uzdegimas ir ar neprasideda vel...
linkiu tik sveikatos (kai jos neturi ir trukdo gyvenimui, pajunti to verte) ir atkaklumo kovojant su sia slykscia liga, kad ir kokia jos forma bebutu...

Akvile, man ta pati bėda su nepraeinačiu puslės uždegimu, tik kiek pagerėja ir vel tas pats po kelių dienų, daugybe vizitų pas gydytojus, pasėlio tyrimai, cistoskopija (bet man nerado nieko) bet blogi šlapimo tyrimai, visada rodo leukocitus ir krauja, po uvamin. Be to jei uvamin nepadeda po 3 dienu tada reikėtų jų nebegerti, privatus gyd sakė, kad bakterijos atsparios šiam vaistui. Ar jau lankeisi pas gydytojus, gal kažkas naujo sužinota? O kaip su vaikščiojimu i tualeta, ar dažni? Galbūt ir man trigonitas.
Papildyta:
Merginos kreipiuosi į jus. Kaip su pasėlio tyrimais, man du kartus nerado nieko, o gali būti, kad ji vistiek yra? Gal kažkam irgi pradžioje nerado jokios bakterijos, bet galbūt po ilgo laiko ir pasėlių tyrimų vis tiek viena karta ji pasirodė? nes esu girdėjusi, kad bakteriją reikia "sugauti?" Jei kartojasi cistitai, tai vadinasi ji vistiek apsigyvenusi ir kankina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aldutė* @ 2013 08 29, 16:44)
Sveikos, ligoniukai

kažkada radau šitą pasisakymą ir išsigydžiau tik tų vaistukų dėka, tikrai linkiu pabandyti  4u.gif
Jei kam reikės galiu perleisti du naujus įpakavimus, man jau nebereikia ..tikiuosi smile.gif))

user posted image

Sveika,

na ar nebepasikartojo puslės uždegimai po vaistuko stebuklingo?
Atsakyti