Įkraunama...
Įkraunama...

Šlapimo pūslės uždegimas

Pradejau ieskoti sios temos ir radau bigsmile.gif Turiu ir as didele problema, jau pusantru metu beveik be perstojo sergu sita baisia liga... antibiotikai, tabletes, spanguoles ir t.t. tik laikinas pagerejimas... tyrimai, daktarai, paseliai, saugojimasis nesveikas... bet niekas nepadeda... nezinau ka, daryt... gal kas turi gero urologo kontaktus, noreciau, kad geriau mane istirtu, nes taip gyventi daugiau nebegaliu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2013 01 23, 18:56)
Pradejau ieskoti sios temos ir radau bigsmile.gif  Turiu ir as didele problema, jau pusantru metu beveik be perstojo sergu sita baisia liga... antibiotikai, tabletes, spanguoles ir t.t. tik laikinas pagerejimas... tyrimai, daktarai, paseliai, saugojimasis nesveikas... bet niekas nepadeda... nezinau ka, daryt... gal kas turi gero urologo kontaktus, noreciau, kad geriau mane istirtu, nes taip gyventi daugiau nebegaliu.. verysad.gif

įdomu, kaip jus gydė. mane mano šeimos gyd. gydė kokius 3 mėnesius:

pradžioj buvo antibiotikai 10 dienų (tie netiko) - nors skausmas praėjo ir nuo tų
antri antibiotikai vėl 10 dienų (tie jau tiko) - tie panaikino bakterijas iš šlapimo.

o toliau palaikomasis gydymas:
20 dienų po 0,5 litro arbatos dezinfekuojančios šlapimą.
treti antibiotikai (kitokie) vėl 10 dienų
vėl 20 dienų po 0,5 litro arbatos
ketvirti antibiotikai (dar kitokie) - 10 dienų
vėl 20 dienų po 0,5 litro arbatos.
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2013 01 23, 21:14)
įdomu, kaip jus gydė. mane mano šeimos gyd. gydė kokius 3 mėnesius:

pradžioj buvo antibiotikai 10 dienų (tie netiko) - nors skausmas praėjo ir nuo tų
antri antibiotikai vėl 10 dienų (tie jau tiko) - tie panaikino bakterijas iš šlapimo.

o toliau palaikomasis gydymas:
20 dienų po 0,5 litro arbatos dezinfekuojančios šlapimą.
treti antibiotikai (kitokie) vėl 10 dienų
vėl 20 dienų po 0,5 litro arbatos
ketvirti antibiotikai (dar kitokie) - 10 dienų
vėl 20 dienų po 0,5 litro arbatos.

labas merginos noriu paklausti arbgali buti besimtomiai inkstu ir slapimo taku uzdegimai . pas mane tyrimai blogi yra baltymo ir kraujo slapime nera skausmu tik pykinimas galvos skausmas kuris nepraeina nuo nuskausminimu nuovargis ir jauciu uzkyla kraujo spaudimas .
Atsakyti
QUOTE(renatele2828 @ 2013 01 24, 00:47)
labas merginos noriu paklausti arbgali buti besimtomiai inkstu ir slapimo taku uzdegimai . pas mane tyrimai blogi yra baltymo ir kraujo  slapime nera skausmu tik pykinimas galvos skausmas kuris nepraeina nuo nuskausminimu nuovargis ir jauciu uzkyla kraujo spaudimas .

manau, kad gali būti. nes man kai buvo uždegimas, tai nors ir nebeskaudėjo, bet bakterija tebebuvo.

tai ką išvardinot nėra visai besimptomis, tik kad neskauda šlapinantis, o visa kita rodo ligos požymį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindra: 24 sausio 2013 - 08:22
Man per du mėn. cistitas jau antrą kartą.
Pas gydytoją užsirašiau tik po savaitės, tai kažin ką dabar galiu padaryti.
Nusprendžiau rytoj nuvažiuoti į Sopro tyrimus ir padaryti tyrimą kokios bakterijos kam jautrios.
Tik man ten neatsakė į klausimą ar galiu šiandien gerti Carelady, meškauoges, ar tai nepaveiks tyrimų tikslumo.

Turiu ir atsarginį Umavin. Prieš du mėn. jis man puikiai padėjo, tik ko gero irgi negaliu jo pavartoti iki rytojaus.

Jei antrą kartą kartojasi, tai tikriausiai bus paskirti kitokie stipresni antibiotikai nei Uvamin, o aš jų taip vengiu (man po antibiotikų kiekvieną kartą pienligė atsinaujina. Tai gaunasi kad gydau vieną ligą, o aktyvuoja kitą. doh.gif ).

Beje, jei Jums buvo skirtas Uvamin, po kiek reikėjo gerti. Man skirdavo 2 kart per
dieną, nors instrukcijoje rašo 3x).
Atsakyti
Ramona18 aš irgi vartojau Uvamin du kartus per parą. Ir mano lapelyje taip pat rašė, kad galima du kartus 4u.gif

O šiaip iki tyrimų geriau nieko negerti, ypač jokių vaistų kaip Uvamin, kad neišsikraipytų rezultatai smile.gif
Atsakyti
O nebandėte nuolat gerti vitaminą C? T.y. non stop, kokį pusmetį, bent 500 mg per dieną? Man padėjo visam laikui išsigydyti tuos uždegimus. vartodavau ir Ospamox ir Uvamin vos ne ištisai. Kol geri - tol gerai, tik nustoji, ir po savaitės vėl. O va vitaminas C tai jau penkiems metams ramu. Tik pajaučiu, kad galėjo ten susierzinti, tai iš karto išgeriu ir ramu. Tik tuo pačiu aišku skysčius gausiai vartoti, reikia gi puslytei prasiplauti, kuo maziau skysčių, tuo rečiau šlapinies, tuo didesnė koncentracija ir daugiau bakterijų priauga. Jei kam yra ūpo, pabandykite, tik atkreipiu dėmesį į kiekį, kad ne kokius 100 mg. per dieną, o bent 500 mg.
Atsakyti
Pasidalinsiu savo patirtim cool.gif
Turėjau šią bėda ilgai-gal dešimt, o gal dar daugiau metų doh.gif Gydžiausi viskuo-išbandžiau visus vaistus nuo cistito, antibiotikus, arbatas, spanguoles ir t.t. Trumpam pagerėdavo,tačiau viskas vėl ir vėl pasikartodavo. Buvau radusi gydytoją Kauno klinikose, kurios paskirtas 3 antibiotikų kursas, jau galvojau, išvijo šią ligą...deja, vis vien po kelių metų
ji sugrįžo verysad.gif Tada puoliau darytis visus įmanomus ir neįmanomus tyrimus. Išsityriau-viskas lyg ir gerai, ko ieškojo-nerado, o viena gydytoja sako:"tu nevark ir neieškok priežasčių-tokia moterų fiziologija serga kas trečia, sergi ir tu. Nenurimau, ir pas patį gerb.prof. Dainį nuvykau. O jis-laikyk rankas ir kojas šiltai, nesimaudyk jokiame ežere ar jūroje ir t.t. Gydytojas diktavo, o aš, paėmus tušinuką ant tuščio recepto rašiau. Neįtikino jis manęs..o kas svarbiausia, kad aš pati viską puikiai žinojau, atšalus orams su trim pėdkelnėm apsiavus vaikščiodavau doh.gif biggrin.gif biggrin.gif.
O viskas buvo daug paprasčiau. Mano ginekologė man rado pienligę, pasirodo ji man ir sukeldavo uždegimą bigsmile.gif Išsigydžiau ją-BŪTINAI kartu gydosi ir vyras (jis ir perneša uždegimą sukeliančias bakterijas). Ir dar... po lytinių santykių reikia pasišlapinti. Jei nesinori, nors lašelį.. 4u.gif Gal nepatikėsit, tačiau uždegimas sugrįždavo labai retai ir vos juntamas. Pagerdavau (kartu su vyru) priešgrybelinio vaisto ir vėl ilgam.
Dabar jau pamiršau šitą bėdą, visą vasarą maudausi jūroje, o atėjus žiemai vaikštau tik su vienais džinsais mirksiukas.gif Va taip va cool.gif
Atsakyti
QUOTE(vidasa @ 2013 02 11, 23:09)
Pasidalinsiu savo patirtim cool.gif
Turėjau šią bėda ilgai-gal dešimt, o gal dar daugiau metų doh.gif Gydžiausi viskuo-išbandžiau visus vaistus nuo cistito, antibiotikus, arbatas, spanguoles ir t.t. Trumpam pagerėdavo,tačiau viskas vėl ir vėl pasikartodavo. Buvau radusi gydytoją Kauno klinikose, kurios paskirtas 3 antibiotikų kursas, jau galvojau, išvijo šią ligą...deja, vis vien po kelių metų
ji sugrįžo verysad.gif Tada puoliau darytis visus įmanomus ir neįmanomus tyrimus. Išsityriau-viskas lyg ir gerai, ko ieškojo-nerado, o viena gydytoja sako:"tu nevark ir neieškok priežasčių-tokia moterų fiziologija serga kas trečia, sergi ir tu. Nenurimau, ir  pas patį gerb.prof. Dainį nuvykau. O jis-laikyk rankas ir kojas šiltai, nesimaudyk jokiame ežere ar jūroje ir t.t. Gydytojas diktavo, o aš, paėmus tušinuką ant tuščio recepto rašiau. Neįtikino jis manęs..o kas svarbiausia, kad aš pati viską puikiai žinojau, atšalus orams su trim pėdkelnėm apsiavus vaikščiodavau  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif.
O viskas buvo daug paprasčiau. Mano ginekologė man rado pienligę, pasirodo ji man ir sukeldavo uždegimą bigsmile.gif Išsigydžiau ją-BŪTINAI kartu gydosi ir vyras (jis ir perneša uždegimą sukeliančias bakterijas). Ir dar... po lytinių santykių reikia pasišlapinti. Jei nesinori, nors lašelį.. 4u.gif Gal nepatikėsit, tačiau uždegimas sugrįždavo labai retai ir vos juntamas. Pagerdavau (kartu su vyru) priešgrybelinio vaisto ir vėl ilgam.
Dabar jau pamiršau šitą bėdą, visą vasarą maudausi jūroje, o atėjus žiemai vaikštau tik su vienais džinsais  mirksiukas.gif Va taip va  cool.gif

Ispudinga istorija, uzdeciau LIKE! mirksiukas.gif
Sia savaite ir as uzsirasiau pas ginekologe. Ir taip! Ir man daznai kartojasi pienlige. Gal ir man bus problema tame. Nes skausmai atsinaujina beveik kas menesi, nebeimanoma normaliai gyventi. O antibiotiku prigeriau visokiu, kokiu tik yra sukurtu tuo klausimu doh.gif
Atsakyti
Merginos, vargstu aš su tais uzdegimais jau 2 metai. Neseniai kreipiausi dėl pilvo skausmu pas Gyd. , dare tyrimus šlapimo kraujo,- rodė uzdegima (leukocitai ir eritrocitai). Geriau antibiotikus ir vistiek rodo eritrocitus slapime (mm pries 10 D. Buvo). Aš jau nzn ka galvoti, nes simptomu nejauciu o tyrimai ne kokie...

Atsakyti
Sveikos

pasalau kojas ir tiek uzteko
siandien lakstau slapintis kas valanda doh.gif

sia savaite pas gydytoja tikrai nepakliusiu tai galvoju ka cia vartoti g.gif pati zinau tik care lady ir urinal
temoj radau kad labai padeda Uvamin , sakykit parduotu ji be recepto?? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 20, 18:36)
Sveikos

pasalau kojas ir tiek uzteko
siandien lakstau slapintis kas valanda doh.gif

sia savaite pas gydytoja tikrai nepakliusiu tai galvoju ka cia vartoti g.gif  pati zinau tik care lady ir urinal
temoj radau kad labai padeda  Uvamin , sakykit parduotu ji be recepto?? g.gif  g.gif

siaip jisai receptinis ir be recepto vargu ar parduos ir man labiau patinka lacto lady, o ne care lady. man geriausia pirma pagalba, tai arbata is petrazoles nesvarbu svezia ar dziovinta, po antro puoduko is karto palengveja.
Atsakyti