Pasidalinsiu savo patirtim
Turėjau šią bėda ilgai-gal dešimt, o gal dar daugiau metų

Gydžiausi viskuo-išbandžiau visus vaistus nuo cistito, antibiotikus, arbatas, spanguoles ir t.t. Trumpam pagerėdavo,tačiau viskas vėl ir vėl pasikartodavo. Buvau radusi gydytoją Kauno klinikose, kurios paskirtas 3 antibiotikų kursas, jau galvojau, išvijo šią ligą...deja, vis vien po kelių metų
ji sugrįžo

Tada puoliau darytis visus įmanomus ir neįmanomus tyrimus. Išsityriau-viskas lyg ir gerai, ko ieškojo-nerado, o viena gydytoja sako:"tu nevark ir neieškok priežasčių-tokia moterų fiziologija serga kas trečia, sergi ir tu. Nenurimau, ir pas patį gerb.prof. Dainį nuvykau. O jis-laikyk rankas ir kojas šiltai, nesimaudyk jokiame ežere ar jūroje ir t.t. Gydytojas diktavo, o aš, paėmus tušinuką ant tuščio recepto rašiau. Neįtikino jis manęs..o kas svarbiausia, kad aš pati viską puikiai žinojau, atšalus orams su trim pėdkelnėm apsiavus vaikščiodavau

.
O viskas buvo daug paprasčiau. Mano ginekologė man rado pienligę, pasirodo ji man ir sukeldavo uždegimą

Išsigydžiau ją-BŪTINAI kartu gydosi ir vyras (jis ir perneša uždegimą sukeliančias bakterijas). Ir dar... po lytinių santykių reikia pasišlapinti. Jei nesinori, nors lašelį..

Gal nepatikėsit, tačiau uždegimas sugrįždavo labai retai ir vos juntamas. Pagerdavau (kartu su vyru) priešgrybelinio vaisto ir vėl ilgam.
Dabar jau pamiršau šitą bėdą, visą vasarą maudausi jūroje, o atėjus žiemai vaikštau tik su vienais džinsais

Va taip va