Sveikos, norejau pasidometi ar ir jus susiduriat su tokia beda - man kiekviena diena paakiai buna labai patine, dienos begyje pamazeja patinimas, bet lyginant su kitais zmonemis tai vistiek patine...
Man anksciau daznai budavo slapimo pusles uzdegimas, kuris viena karta daejo iki inkstu geldeliu uzdegimo. Takart issigydziau, ir tfu tfu tfu nei pusles nei inkstu uzdegimas nebepasikartojo jau kokie 4 metai.
Itariu kad tas nuolatinis patinimas butent del blogos inkstu veiklos, kai ejau pas seimos gydytoja, sake "pagerk kokiu varanciu skyscius arbatyciu", nu absurdas visiskas, medetku ir dilgeliu arbatos veikia labai nepastebimai, be to ju negalima nuolatos vartoti, man net pigmentines demes buvo atsiradusios...
per diena skysciu isgeriu daug, bet jau antroj dienos pusej, o ypac vakare stengiuosi isvis nieko negerti.
Tai va, ar yra dar kam tokiu bedu? ka darot?
Papildyta:
QUOTE(kristule666 @ 2013 02 21, 08:55)
meskauogiu arbata stipriausia, silta pusle tarp koju palaykyk.
esant pusles uzdegimui jokiu budu negalima tos vietos sildyti! taip pat ir karsta vonia yra priesas, kaip man aiskino nefrologe, sildant bakterijos dar greiciau dauginasi ir kyla i virsu, o taip gali pasiekti inkstus (kaip man buvo)