Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(zebriuke_ @ 2013 02 21, 19:37)
oi kokios geros žinios wub.gif Jau galvojau, kad jos Lietuvoje nėra, nes tiek ieškota verysad.gif Gal galit papasakot kaip ji, kokia kokybė 4u.gif Na realiai viskas domina blush2.gif

Yra tikrai, tik nepamenu ar ji is San Patrick kolekcijos ar La Sposa, bet manau, kad Ingridos salone ja tikrai turejo smile.gif siaip jinai kataloge man atrode graziau, nei gyvai, nes ta apacia, tie kaspineliai man gyvau nepatiko schmoll.gif nu tokie nzn, negrazus man jie realiai, bet siaip pati suknele, modelis ir sukneles kokybe - viskas gerai, cia jau turit pati eit ir ziuret, matuotis mirksiukas.gif
QUOTE(Renalta @ 2013 02 22, 14:14)
oi tikrai nesukite savo galveles del tokiu dalyku, reikia rinktis ne tai kas madinga o tai kas jums tinka ir patinka.Svarbiausia kad Jus TA DIENA su TA suknele jaustumetes pati graziausia  thumbup.gif As manau kad A formos sukneles jau kaip klasika ir jos niekada neiseis is mados  ax.gif

drinks_cheers.gif visiskai pritariu, juk jums suknele tinka, grazi patogi ir svajone - kogi daugiau jaudintis cool.gif maziau sukit galva kas kam patinka, kas ne biggrin.gif Juk jusu diena 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Na ir as vargstu su sukneles paieskomis. Neseniai radau viena modeliuka internete, kuris man, nezinau kuo, bet labai patinka. Ka manote:
http://www.landybrid...s-h3rc0180.html

Gal kas uzmate ka panasaus ir Lietuvoje? O gal kas siuntes is sito puslapio, baisiai jau bijau, kad kokia nekokybiska atsius, tai ir suku galva, sakytis, ar ne...
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2013 02 22, 16:59)
Sveikos,
Na ir as vargstu su sukneles paieskomis. Neseniai radau viena modeliuka internete, kuris man, nezinau kuo, bet labai patinka. Ka manote:

Gal kas uzmate ka panasaus ir Lietuvoje? O gal kas siuntes is sito puslapio, baisiai jau bijau, kad kokia nekokybiska atsius, tai ir suku galva, sakytis, ar ne...

mmm, suknele labai labai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

sitas puslapis labai giriamas kiek zinau:) wub.gif
Atsakyti
Hmm... Na ir as tikiuosi, kad turetu atsiusti visai padoru varianta...
Nes daug visokiu, panasiu ir ne, sukneliu paraziurejau, o vat sita isimylejau ir viskas wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Pasakiska wub.gif pati mielai su tokia buciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2013 02 22, 17:59)
Sveikos,

Suknelė graži. Bet jeigu esi žemo ūgio ir plačių klubų [kaip aš] tai tokia netiks mirksiukas.gif šiandien matavausi labai panašią, tai padarė mane beforme. Taip pat kaip ir undinės formos žemaūgėms netinka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 02 21, 13:04)
Sveikos nuotakos  4u.gif , o as nusipirkau tokia ir nezinau, praejo jau pora men kaip turiu ir pradedu bijot kad ji per pusta  doh.gif visos dabar eina su tom graikisko stiliaus, tai bijau kad atrodysiu kaip kokia is menulio iskritus, nes mano siek tiek pusta  verysad.gif
siaip man ji labai grazi, labai gerai jauciuosi, minkstute, lengva, bet pradejo kamuot dvejones.. cia kazi man priesvestuvine depresija prasideda taip anksti? biggrin.gif
user posted image
as nesidesiu jokio pasijonio tai ji bus kiek imanoma maziau pusta. bet...  blush2.gif

SUper suknutė wub.gif Mano irgi panaši yra, tik dabar galvą suku ar man ją nuomotis, ar bandyti rizikuoti ir siųstis.... g.gif
Kai pradėjau matuotis suknutes, tai pamačiau, kad vis dėlto gražiau ir labiau kaip nuotaka jaučiuos su tokio stiliaus suknelėmis. Kaip ir minėjo viena forumietė, graikiško stiliaus suknutes spėsim ir kitose šventėse apsimaut, o dabar turim būti pačios pačiausios smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Bent jau man graikiško stiliaus visai netiko biggrin.gif nesuprantu kaip galima žiūrėt dar kažkokių madų..ar kaip kitos į savo vestuves eina.. biggrin.gif gi mūsų pačių šventė, tai koks kitų reikalas su princesės suknele aš ar ne..
Atsakyti
QUOTE(Lamelaa @ 2013 02 23, 15:59)
Bent jau man graikiško stiliaus visai netiko biggrin.gif nesuprantu kaip galima žiūrėt dar kažkokių madų..ar kaip kitos į savo vestuves eina.. biggrin.gif gi mūsų pačių šventė, tai koks kitų reikalas su princesės suknele aš ar ne..

na as irgi tokios pat nuomones buvau ir visada svajojau apie butent kazkiek papusta suknele, bet kazkaip kai pradejau dometis, dar kai mano kirpeja pasake "nezinau kaip cia panos gali eit su tom pustom suknelem, jau taip atgyvene ir baisiai atrodo" tai as tik patylejau ir net neuzsiminiau apie savo suknele blush2.gif
bet zinokit, gal man cia buvo depresija uzpuolus, nes siandien as jau vel dziaugiuosi savo suknele lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau geriau nesivaikyti tu madu tiek per vestuves,svarbiausia kad tiktu tau ir graziai atrodo,man irgi ne karta yra uzmete minti,kad tik ne pusta ,as irgi zema,ir turiu klubus tokius nemazus,tai nekaip netinka nei undine,nei lengvai krentanti,graikiskos,o man jos atrodo grazios ir patogios,bet busiu su pustesne wub.gif
Atsakyti
O juk ir pūstumas pūstumui nelygu, gal kai kurie šneka jau apie labai pūstas suknutes. Bet čia tikrai skonio reikalas. Mano išsirinkta suknutė labai panaši į tavo nusipirktą mendi_el ir esu tikrai labai patenkinta smile.gif o turėsi veliumą? Man siūlė ilgą, bet kažkaip susimąsčiau, kad vis dėlto ir į patogumą reikia žiūrėti, tai turbūt imsiu trumpesnį... g.gif
Atsakyti