Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(upsy_daisy @ 2013 02 23, 18:43)
O juk ir pūstumas pūstumui nelygu, gal kai kurie šneka jau apie labai pūstas suknutes. Bet čia tikrai skonio reikalas. Mano išsirinkta suknutė labai panaši į tavo nusipirktą mendi_el  ir esu tikrai labai patenkinta  smile.gif  o turėsi veliumą? Man siūlė ilgą, bet kažkaip susimąsčiau, kad vis dėlto ir į patogumą reikia žiūrėti, tai turbūt imsiu trumpesnį... g.gif

pas mane prie sukneles yra originalus ilgas, laaabai ilgas, net uz sukneles sleifa ilgesnis tai dar mastau.. siaip mamai tai sake jis labai grazus ir jokio kito nereikia, bet as turbut nusipirksiu ar issinuomuosiu trumpesni bent kazkiek, nes sitas bus negrazus jei nebus nuotraukose graziai isskleistas, o negi man ten ji kas minute kazkas vis tvarkys g.gif
nors kai mano nuomone keiciasi kas savaite, tai dar nezinau ka darysiu likus menesiui iki vestuviu su tuo veliumu biggrin.gif
kol kas man norisi "lengvesnio", nes tie neriniai ant krastu ji sunkina, tai gal rinksiuos ilga bet be jokio krasciuko, toko plazdanti smile.gif na nezinau, dar turiu laiko apsisprest 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mendi_el: 24 vasario 2013 - 09:38
Jeigu Jus norite pustos suknutes, o renkates graikisko styliaus vien del to, kad kazkam nepatinka, ar del to, kad mada jau ne ta - TAI DIDZIAUSIA NESAMONE! Jeigu Jums patinka ir tinka- rinkites "ja" Juk cia JUSU VESTUVES, o ne kirpejos, kaimynes ir t.t. Su graikisko styliaus suknele nueisite i drauges svente, pasipuosite per jubilieju ar kita proga. O vestuves- yra VESTUVES. Ir jeigu Jus svajojote buti princese su pusta suknute- spjaukite i visu nuomones! Busite pati pati graziausia 4u.gif
Atsakyti
http://www.juliabrid...R_BarbateBG.jpg kai pasimatavau ja, daugiau nieko nebenorejau biggrin.gif tik dar noresiu ja paturbinti savaip siek tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mendi_el @ 2013 02 24, 09:37)
pas mane prie sukneles yra originalus ilgas, laaabai ilgas, net uz sukneles sleifa ilgesnis tai dar mastau.. siaip mamai tai sake jis labai grazus ir jokio kito nereikia, bet as turbut nusipirksiu ar issinuomuosiu trumpesni bent kazkiek, nes sitas bus negrazus jei nebus nuotraukose graziai isskleistas, o negi man ten ji kas minute kazkas vis tvarkys  g.gif
nors kai mano nuomone keiciasi kas savaite, tai dar nezinau ka darysiu likus menesiui iki vestuviu su tuo veliumu biggrin.gif
kol kas man norisi "lengvesnio", nes tie neriniai ant krastu ji sunkina, tai gal rinksiuos ilga bet be jokio krasciuko, toko plazdanti smile.gif na nezinau, dar turiu laiko apsisprest  4u.gif
user posted image

Pas mane irgi ilgesnis veliumas nei šleifas, tai dėl to irgi galvoju, kad kažkam vis reiks pribėgt, taisyt, žiūrėt kad neužliptų.... doh.gif biggrin.gif nors nesu dar tikra, bet manau, kad pasiliksiu trumpesnį variantą. O mamoms, manau, viskas gražiai atrodo, kai savo dukrą su vestuvine suknele pamato smile.gif wub.gif

QUOTE(bucke001 @ 2013 02 24, 13:51)
http://www.juliabrid...R_BarbateBG.jpg kai pasimatavau ja, daugiau nieko nebenorejau biggrin.gif tik dar noresiu ja paturbinti savaip siek tiek smile.gif

Oj kaip gražu tas lengvas tiulis.... wub.gif O siųsitės internetu ar nuomositės šitą suknutę?
Atsakyti
nei taip nei taip - siusiuosi smile.gif turiu siuveja, atsivesiu ja i salona kad pamatytu gyvai suknele, medziaga nusipirksiu, ir tikiuosi gauti toki pati rezultata smile.gif tik dar reik susizvejoti blizgesiu, tokiu lietuvoj as nemaciau, tai gal pazistami parves ir turkijos arba lenkijos, dar yra laiko smile.gif svarbu, jau zinau ,ko noriu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2013 02 24, 15:21)
nei taip nei taip - siusiuosi smile.gif turiu siuveja, atsivesiu ja i salona kad pamatytu gyvai suknele, medziaga nusipirksiu, ir tikiuosi gauti toki pati rezultata smile.gif tik dar reik susizvejoti blizgesiu, tokiu lietuvoj as nemaciau, tai gal pazistami parves ir turkijos arba lenkijos, dar yra laiko smile.gif svarbu, jau zinau ,ko noriu wub.gif

Aš irgi buvau pamąsčiusi apie siuvimąsi, bet manau, kad kaina didesnė gausis nei nuomos... nors gal reikia pasiteiraut siuvėjos g.gif
Atsakyti
QUOTE(LaToja @ 2013 02 22, 16:59)
Sveikos,
Na ir as vargstu su sukneles paieskomis. Neseniai radau viena modeliuka internete, kuris man, nezinau kuo, bet labai patinka. Ka manote:

Man grazus jos siluetas, taciau nepatinka tie blizgalai ant peciu, nes atrodo labai pigus ir tie virsaus papuosimai. be kita ko vistiek nesirinkciau tokios sukneles, man ji kiek per paprasta ir nenuotakiska, pritariu, kad tokia galima apsirengti bet kada. tai tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE(mendi_el @ 2013 02 24, 10:37)
pas mane prie sukneles yra originalus ilgas, laaabai ilgas, net uz sukneles sleifa ilgesnis tai dar mastau.. siaip mamai tai sake jis labai grazus ir jokio kito nereikia, bet as turbut nusipirksiu ar issinuomuosiu trumpesni bent kazkiek, nes sitas bus negrazus jei nebus nuotraukose graziai isskleistas, o negi man ten ji kas minute kazkas vis tvarkys  g.gif
kol kas man norisi "lengvesnio", nes tie neriniai ant krastu ji sunkina, tai gal rinksiuos ilga bet be jokio krasciuko, toko plazdanti smile.gif na nezinau, dar turiu laiko apsisprest  4u.gif
user posted image

man sis nuometas irgi per sunkus, kazkaip virsuj sonuose, prie veido man asmeniskai norisi tikrai arba isvis lygaus tiulo arba vos kazkuo apsiuto 4u.gif

merginos, is kur jus istraukete, kad merginoms placiais klubais netinka graikiskos sukneles, kaip tik tinka tokie modeliai joms, paslepia placius klubus, isryskina liemeni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dudun @ 2013 02 24, 18:38)
merginos, is kur jus istraukete, kad merginoms placiais klubais netinka graikiskos sukneles, kaip tik tinka tokie modeliai joms, paslepia placius klubus, isryskina liemeni  mirksiukas.gif

Bent jau aš "ištraukiau" tai pasimatavus biggrin.gif TIKRAI netinka man mirksiukas.gif
Atsakyti
Del graikisko stiliaus sukneliu tai sutinku, as taip pat esu neauksto ugio, todel ant manes jos kaip maisai kabo unsure.gif pati noreciau kazko lengvo, planuoju siustis is landybridal. smile.gif
Papildyta:
[IMG]http://www.part.lt/perziura/9dc3e6919563b2c98ac88a04f0d8361e248.jpg
Papildyta:
http://www.part.lt/i...076ca4bd743.jpg

Man si visai grazi ir praktiska smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lindos: 25 vasario 2013 - 16:38
Sveikos

Parodysiu savo suknia.. Nieko ypatingo. Tekedama antra karta nebenorejau baltos sukneles... Turiu negrazias rankas (dedervine) tad teko rinktis ilgomis rankovemis. O ir kaina sunknutes nesikandziojo - 500 lt. Prisitaikiau puokste ir vuolia. Tik gaila kad nuotraukos skenuotos tai viso grozio nesimato..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bucke001 @ 2013 02 24, 14:51)

Kur matavotes jei nepaslaptis? smile.gif
Atsakyti
As kolkas apsistojau ties sia suknele http://www.mjsalonas...uvines-sukneles ( PASKUTINIOJI) wub.gif http://www.mjsalonas.com/lt/vestuvines-sukneles/ronald-joyce-vestuvines-sukneles Kaip jums mielosios ji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MaLaJaa_: 25 vasario 2013 - 18:36