Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

QUOTE(Millita* @ 2012 12 01, 00:43)
o pagal ka ta credit rating ziuri? g.gif as jokiu isipareigojimu neturiu, jokiu loans ir t.t...

mes jau kaip ir noretume pirktis namuka, bet susimasciau kad kreditines neturiu...MB neseniai issieme... reiks ir man.. bet mes noretume namuka pirktis vasra-rudeni. Ar uzteks bankams to credit history toki trumpa laika?

siaip idomu ar kam pavyko gauti mortages be kreditiniu? g.gif

Credit rating priklauso nuo to ar uzsiregistrave rinkimams, ar mokate laiku mokescius, ar kreditines apmokat. Pas mane credit rating buvo geras, as neturejau kreditines, skolu, tik buvau uzsiregistravusi rinkimams.

O kiek jus laiko UK? Jei neturit jokiu raudonu laisku, viska laiku mokat, turetu but gerai viskas.

Kreditine tik tasku prideda siektiek prie credit history, bet nera butina.

Galit pasitikrint savo credit history patys: http://www.experian.co.uk/ daznai bankai ja tikrina per sita psl.
Atsakyti
QUOTE(Pause @ 2012 11 30, 23:03)
Credit rating priklauso nuo to ar uzsiregistrave rinkimams, ar mokate laiku mokescius, ar kreditines apmokat. Pas mane credit rating buvo geras, as neturejau kreditines, skolu, tik buvau uzsiregistravusi rinkimams.

O kiek jus laiko UK? Jei neturit jokiu raudonu laisku, viska laiku mokat, turetu but gerai viskas.

Kreditine tik tasku prideda siektiek prie credit history, bet nera butina.

Galit pasitikrint savo credit history patys: http://www.experian.co.uk/  daznai bankai ja tikrina per sita psl.

aisku smile.gif na mokesciai mokami laiku, rinkimam uzsiregistrave abu su MB.
as UK esu ketvirti metai, MB jau apie 12 metu...
reiks susiruosti ir nueiti i koki banka pasiklausineti del paskolos...

dekui uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Sakykit o kaip prisiregistravot rinkimams? as lyg ir pildziau kazkokias formas, buvo mum atsiunte, bet taip ir negavom nieko sad.gif nesuprantu as kokia tvarka cia viskas daroma, gal kas pagelbetu?
Atsakyti
smile.gif+2012 12 02, 23:12-->
QUOTE(gabriela smile.gif @ 2012 12 02, 23:12)
Labukas,

Sakykit o kaip prisiregistravot rinkimams? as lyg ir pildziau kazkokias formas, buvo mum atsiunte, bet taip ir negavom nieko sad.gif nesuprantu as kokia tvarka cia viskas daroma, gal kas pagelbetu?

gali prisiregistruot blsavimui/patikrit ar jau prisiregistravus : cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiste1125: 06 gruodžio 2012 - 00:00
Mielos mamytes 4u.gif

Kazkada skaiciau forume, sitoj temoj, kad lyg yra kazkokia tarnyba, kurioje gali pasiskusti del landlordo, jei jis niekaip nereaguoja i skundus blink.gif Dukra gyvena UK, ir trys dienos kaip neveikia radiatorius jos kambary, o jis vis zada, kad pataisys, o nieko nedaro doh.gif Sake, neimanoma jau buti schmoll.gif Gal kazkas is jusu zino? Labai prasau, parasykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rudenssniegas @ 2012 12 07, 18:24)
Mielos mamytes  4u.gif

Kazkada skaiciau forume, sitoj temoj, kad lyg yra kazkokia tarnyba, kurioje gali pasiskusti del landlordo, jei jis niekaip nereaguoja i skundus  blink.gif  Dukra gyvena UK, ir trys dienos kaip neveikia radiatorius jos kambary, o jis vis zada, kad pataisys, o nieko nedaro  doh.gif Sake, neimanoma jau buti  schmoll.gif  Gal kazkas is jusu zino? Labai prasau, parasykite  4u.gif

Siaip yra toks citizens advise bureu kiekvienam councile. Gali ten skustis. Jeigu moka fiksuota mokesti nuomos,jigu nereikia moketi uz paslaugas,tai tegul isijungia elektrini sildytuva ir sildosi kiek reikia ir kiek nori. Kai pamatys landlordas kokia elektros saskaita tai staigiai sutvarkys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2012 12 08, 13:13)
Siaip yra toks citizens advise bureu kiekvienam councile. Gali ten skustis. Jeigu moka fiksuota mokesti nuomos,jigu nereikia moketi uz paslaugas,tai tegul isijungia elektrini sildytuva ir sildosi kiek reikia ir kiek nori. Kai pamatys landlordas kokia elektros saskaita tai staigiai sutvarkys smile.gif

Aciu, kai pasakiau jai kad gali apskusti, ir uz ta laika nemoketi nuomos, per 15 min sutvarke 4u.gif
Atsakyti
Labukas, gal kas zinote ar gali mociute padayti paveldima ant mano 5 metu vaiko? Nu vat ji taip nori, ir ar bus kokiu problemu paskui , jei vdrug reikes parduoti butuka?
Atsakyti
Labas 4u.gif

Prasant paskolos bustui ar i pajamas skaiciuoja WTC CTC? Ar grynai tik alga? g.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2013 01 31, 12:36)
bent jau musu bankas tik grynai alga skaiciavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chantele83 @ 2013 01 31, 13:36)
Labas  4u.gif

Prasant paskolos bustui ar i pajamas skaiciuoja WTC CTC? Ar grynai tik alga?  g.gif

QUOTE(#AG# @ 2013 01 31, 14:00)
QUOTE(chantele83 @ 2013 01 31, 12:36)
bent jau musu bankas tik grynai alga skaiciavo 4u.gif

O musu bankas skaiciavo ir alga, ir WTC, ir CTC ir net CHB i pajamas g.gif
Atsakyti
Idomu koks cia bankas iskaiciavo ir koks ne? bigsmile.gif

Mes siaip sask. turim lloyde, tai pirma i ji zadam eiti, jei tikrai nuspresim imt ta paskola, kol kas labai svarstom kaip cia geriau padarius..
Atsakyti