Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2012 10 25, 11:02)
Prašau  smile.gif Žiūrint nuo viršaus (užvakar, vakar, šiandien) - šiaip ciklas 28 d., o šiandien 25 CD

user posted image

OooO VAu.... 4u.gif Taip Ir toliau.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noreciau prie jusu burelio prisijungti 4u.gif
Mes su vyru planuojam antra menesiuka dar tik, bet kazkaip man keistai, visa savaitele maude pilvuka,nestipriai, na kaip pries menesines, apie savo emocine buseva isvis patyliu,tai verkti norisi,tai rekti,nuotaiko kaita,sleikstulys burnoje
Vaka rsu vyru apturejom smagu vakara, ir po visko paziurejau kad ruzavos isskyros bego,po valandeles buvo truputi rudu isskyru,o sian ryte irgi dar truputi rudos isskyros. tai galvoju negi cia jau menesines pasiankstino, jos turi buti po 5 dienu. Tai net nzn kaip cia reaguoti ar cia mmmm beldziasi jau ar kaip smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Pasaulio saulė* @ 2012 10 25, 13:02)
Prašau  smile.gif Žiūrint nuo viršaus (užvakar, vakar, šiandien) - šiaip ciklas 28 d., o šiandien 25 CD

thumbup.gif thumbup.gif wub.gif taip ir toliau ryškėkit
Atsakyti
QUOTE(smelio kopos @ 2012 10 25, 12:28)
nenoriu liudint man viskas taip buvo, ir 5d atejo mmm, dabar vel viskas is naujo,  verysad.gif

Taip, taip ir man taip greiciausia bus, nes jau sesutes nuteike, kad 4 dienos nieko cia tokio, o testai turi rodyti, nes jie gana tikslus. Tai vat laukiu rezultatu, o po to mmm
Atsakyti
QUOTE(RedaMa @ 2012 10 25, 12:25)
Taip, taip ir man taip greiciausia bus, nes jau sesutes nuteike, kad 4 dienos nieko cia tokio, o testai turi rodyti, nes jie gana tikslus. Tai vat laukiu rezultatu, o po to mmm

Nieko,nenusimink! Naujas ciklas, naujos viltys! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(g.gum @ 2012 10 25, 11:25)
Sveikos merginos noreciau prie jusu burelio prisijungti  4u.gif
Mes su vyru planuojam antra menesiuka dar tik, bet kazkaip man keistai, visa savaitele maude pilvuka,nestipriai, na kaip pries menesines, apie savo emocine buseva isvis patyliu,tai verkti norisi,tai rekti,nuotaiko kaita,sleikstulys burnoje 
Vaka rsu vyru apturejom smagu vakara, ir po visko paziurejau kad ruzavos isskyros bego,po valandeles buvo truputi rudu isskyru,o sian ryte irgi dar truputi rudos isskyros. tai galvoju negi cia jau menesines pasiankstino, jos turi buti po 5 dienu. Tai net nzn kaip cia reaguoti ar cia mmmm beldziasi jau ar kaip smile.gif

mgm idomiai cia pas tave... ! Ta prasme du menesiai rimtai planuojat, ar tik du menesiai,kaip nesisaugot?! g.gif geriausiai butu pasidaryti NT ir bus viskas aisku.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrajaa_ @ 2012 10 25, 14:56)
Nieko,nenusimink! Naujas ciklas, naujos viltys!  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Papildyta:
mgm idomiai cia pas tave... ! Ta prasme du menesiai rimtai planuojat, ar tik du menesiai,kaip nesisaugot?!  g.gif  geriausiai butu pasidaryti NT ir bus viskas aisku..  bigsmile.gif

Na jau antra menesiuka visu pajegumu darom biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g.gum @ 2012 10 25, 13:25)
Sveikos merginos noreciau prie jusu burelio prisijungti   4u.gif

gali būti kelios priežastys:
1. implantacinis kraujavimas
2. artėjančios mmm
3. kraujagyslių trūkimai, subraižymai po smileysex.gif
4. kokios ligos požymis
ir pan.
turbut butu galima sugalvoti ir kitu priezasciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikta: 25 spalio 2012 - 14:32
Atėjo laikas ir man užduoti klausimą "Ar tik aš ne nėščia?" smile.gif

Požymiai:
Vėluoja mmm savaitę;
Siaubingai skauda krūtis (kartais atrodo, kad sprogs);
Antra diena šleikštulys burnoj;
Kartą susvaigo galva (taip niekad nėra buvę).

NT nesidariau (daviau laiko mmm pasirodymui iki rytojaus hihihi.gif ). Kaip, manot, ar galiu būti nestuke.gif ?

Dėl implantacinio kraujavimo, tai kažkaip aš jo neužfiksavau. Jei ir buvo, tai gal laaabai mažas patepliojimas.
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2012 10 25, 15:55)
Atėjo laikas ir man užduoti klausimą "Ar tik aš ne nėščia?"  smile.gif

Požymiai:
Vėluoja mmm savaitę;
Siaubingai skauda krūtis (kartais atrodo, kad sprogs);
Antra diena šleikštulys burnoj;
Kartą susvaigo galva (taip niekad nėra buvę).

NT nesidariau (daviau laiko mmm pasirodymui iki rytojaus hihihi.gif ). Kaip, manot, ar galiu būti  nestuke.gif ?

Dėl implantacinio kraujavimo, tai kažkaip aš jo neužfiksavau. Jei ir buvo, tai gal laaabai mažas patepliojimas.

manau drasiai gali darysit NT, ir tikiu,kad isvysi II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maybeee @ 2012 10 25, 17:02)
manau drasiai gali darysit NT, ir tikiu,kad isvysi II wub.gif

Kaip ir noriu tų II, ir tuo pačiu labai bijau, nes apie tai nieko neišmanau. Žodžiu, kaip jau sakiau mmm daviau laiko iki rytojaus. Jei neatsiras, po darbo perku testą ir šeštadienį ryte darausi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2012 10 25, 15:07)
Kaip ir noriu tų II, ir tuo pačiu labai bijau, nes apie tai nieko neišmanau. Žodžiu, kaip jau sakiau mmm daviau laiko iki rytojaus. Jei neatsiras, po darbo perku testą ir šeštadienį ryte darausi  bigsmile.gif

Is tikruju nubutina to ryto laukti mirksiukas.gif manau, kad sulauksim II. Lauksim teigiamo testuko:)
Atsakyti
QUOTE(Geltonazuvis @ 2012 10 25, 16:07)
Kaip ir noriu tų II, ir tuo pačiu labai bijau, nes apie tai nieko neišmanau. Žodžiu, kaip jau sakiau mmm daviau laiko iki rytojaus. Jei neatsiras, po darbo perku testą ir šeštadienį ryte darausi  bigsmile.gif

linkiu sulaukti II bruksniuku smile.gif
Atsakyti