xxkamane ten kitas veikėjas ir kita istorija temos pradžioj

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 07, 09:06)
jo as ta jau pati pastebejau,

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 07, 11:06)
QUOTE(xxkamane @ 2012 09 07, 11:07)
Kad, jei abu vienodi. Abu neryztingi. Tokiu atveju reikia kalbeti konkreciai ir aiskai.

Zinai Virga, man Spakainas baisesnis uz ta autoriu

QUOTE(xxkamane @ 2012 09 07, 09:07)
Bet ta mintis apie draugą ir jo ... vistiek žiauriai gera

QUOTE(virga @ 2012 09 07, 09:04)
Va, kaip gerai. Spakainas iesko irodymu, ir nezino, kad jus stovejot kojugaly ir viska matet.
Bet kokiu atveju, kai moteris apie moteri sitaip, garbes toks poelgis nesuteikia.
Bet kokiu atveju, kai moteris apie moteri sitaip, garbes toks poelgis nesuteikia.

Jei ka as ne moteris

p.s. su zvake nestovejau, taciau apsispreskit, tai ji buvo neistikima ar ne, nes dabar vienos raso, kad irodymu pakanka kitos vis dar sapalioja apie tai, kad gal dar lytinio akto nebuvo. Sorry ponios, bet gal nusiimkit rozinius akinius ir pagalvokit taip, jei jam pries puse metu kilo itarimu, tai greiciausiai nuo tada ir vyksta visas reikalas, norit pasakyti, kad puse metu jie kavute geria ir snekasi apie bitutes ir pauksciukus LOL.
p.s.s. as is jo postu suptatau, kad tai zmonos kolega, o ne jo, uzmeciau dar karta aki i jo pirmus postus ir niekur nerandu uzuominu, kad ten jo draugas ar kolega.
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 07, 09:14)
o kas man pasake...

mano draugelis, kai pratraukiau per danti

Raiman tu tuos pamastymus issakyk Spakainui, kuris cia irodymus kazkokiam biesui renka, nors dar pats tiksliai nezino kam.
a daugumai cia pofik

QUOTE(xxkamane @ 2012 09 07, 11:13)
Man irgi. Anas nors buvo nuosirdus, pasakojo, kad nori seima islaikyti, ir negalvojo kerstauti. O, Spakainas irodymus renka, kad palikti basa savo vaiku motina.
Raiman, atsiprasau, kad palaikiau moterim. Gerai, kad vyru daugeja forume. Galima visokias nuomones isklausyti. Bet, kai vyras apie moteri sitaip, tai garbes irgi neprideda.

QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 18:21)
manau savo vyra galečiau priskirti antrai kategorijai
čia jau turbut nieko nepakeisi teks taikytis su tuo
čia jau turbut nieko nepakeisi teks taikytis su tuo
visi mes turim įdų,kurie laikui bėgant pradeda it spyglįs durt,jei jau neišėjo su vienu,kitą renkantis reiktų atkreipti dėmesį-į aplinkinius dalykus-jo bendravimus su buvusiąja,su draugais,su tėvais,papasakot jam apie save ,o ne laikyt užspaudus,o šeimos žmogumi sunku būti,kai žmonės nesuderinami,aš pav geriau jau liksiu viena-jai nerasiu abipusio supratimo,traukos,panašumo,ir svarbiausia-atvirą žmogų rasti,seksas-svarbu,tik jai jis reikiamu laiku.,ir tada kada tikrai mėgaujasi iš abipusio malonumo-o netenkinant vienas kito poreikius....dabar jai aš grįšiu iš darbo ,kuriame dirbu 14vai,dar namie vaikai,tai koks seksas,greitukas-nieko nereiškia,o jai pamiegosi dvi val,tai kitą dieną ne tik sveikata bus sunki,bet ir susirgt rimtai galima.
jeigu moteriai truksta artumož- vadinasi ji to negauna seimoje,...taigi vyrai nebukite bejausmiais- jeigu matote kad nera zmonai nuotaikos- prisiglauskite ir isklausykite o ne uzsisukite ir nueikite nes ji gali paguodos kitur paieskoti....va tada prasideda itarinejimai.

Papildyta:
QUOTE(jausma @ 2012 10 23, 16:44)
jeigu moteriai truksta artumož- vadinasi ji to negauna seimoje,...taigi vyrai nebukite bejausmiais- jeigu matote kad nera zmonai nuotaikos- prisiglauskite ir isklausykite o ne uzsisukite ir nueikite nes ji gali paguodos kitur paieskoti....va tada prasideda itarinejimai.
Va va, pavyzdys, Baumila su Židonyte.
Donatas prisipažino, kad jau prieš metus jo šeimoje prasidėjo problemos ir vyras neištvėrė rutinos: Susidėjo mano buvimas namuose su dukra Smilte, metus sėdėjau su vaiku, kažkas kažko nepasakė, kažkas kaupėsi ir sprogo.
Tiesa, vyriškis pridūrė, jog jeigu ne jo gyvenime atsiradusi Rasa, vargu ar jis būtų ryžęsis tokioms staigioms skyryboms. Skyrybos vyko labiau iš mano pusės. Nežinau, ar Dainei buvo šokas, bet finale tai buvo mano sprendimas, su kuriuo, aš tikiuosi, ji susitaikys, nes mes bendraujam kasdien, turim dukrytę, aiškino Dūnis.
http://www.15min.lt/...8#ixzz2DyzxTIVG
Pasėdėjo metus su vaiku ir ragas jau... Rutina... pamojavo pūstas sijonas palei nosį ir galvoja bus čia jau meilė ypatinga, rutina nepalies.
Donatas prisipažino, kad jau prieš metus jo šeimoje prasidėjo problemos ir vyras neištvėrė rutinos: Susidėjo mano buvimas namuose su dukra Smilte, metus sėdėjau su vaiku, kažkas kažko nepasakė, kažkas kaupėsi ir sprogo.
Tiesa, vyriškis pridūrė, jog jeigu ne jo gyvenime atsiradusi Rasa, vargu ar jis būtų ryžęsis tokioms staigioms skyryboms. Skyrybos vyko labiau iš mano pusės. Nežinau, ar Dainei buvo šokas, bet finale tai buvo mano sprendimas, su kuriuo, aš tikiuosi, ji susitaikys, nes mes bendraujam kasdien, turim dukrytę, aiškino Dūnis.
http://www.15min.lt/...8#ixzz2DyzxTIVG
Pasėdėjo metus su vaiku ir ragas jau... Rutina... pamojavo pūstas sijonas palei nosį ir galvoja bus čia jau meilė ypatinga, rutina nepalies.