Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl sutuoktiniai ieško meilužių

QUOTE(*Change* @ 2012 09 05, 18:12)
Tavo kategoriskuma jau visi cia zino,kas liecia istikimybe  biggrin.gif .
Sakai nesigilintum net...mano manymu tai kvaila,protingas zmogus visada gilinsis.

Nemanau ,kad del to tureciau jaustis blogesne rolleyes.gif .
Nesigilinciau svarstydama ar is meiles ar ne . Nes isduodamas jau parodo ,kad nebemyli . jau parodo nepagarba .

P.S. tave irgi jau visi atpazino laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 05 rugsėjo 2012 - 17:44
QUOTE(NakedA @ 2012 09 05, 18:29)
Nemanau ,kad del to tureciau jaustis blogesne  rolleyes.gif  .
Nesigilinciau svarstydama ar is meiles ar ne . Nes isduodamas jau parodo ,kad nebemyli . jau parodo nepagarba .
P.S. tave irgi jau visi atpazino  laugh.gif

Prie ko cia atpazinimas biggrin.gif ,as nesislapstau ,jeigu ka,juokingos kokios jus biggrin.gif .
Atsakyti
Pratesiam diskusija cia. Ar teisingai daro Spakainas, laukdamas/ringkdamas faktus? Mano nuomone ne. Jei, jis tvirtai nusprende skirtis paaiskejus faktams, tai pokalbi gali pradeti, kad ir siandien. Jei, zmona bijo ji prarasti, susimastys. Bet, pokalbis turi buti ne paranojiskas, o konkretus.Pav. Matau, kad musu santykius istiko krize. Ka darom toliau? Klijuojam ar issiskirstom i skirtingas puse. Nes, tokiu faktu, kaip uztikti lovoj mazai sansu. Cia tik filmuose taip buna. biggrin.gif

QUOTE(gincaryce @ 2012 09 06, 17:30)
A tai tu nori, kad mes padėtumėm faktus surinkt? Čia kai visas forumas susivienytų, tai greit užčiuptų nusikaltimo vietoj  mirksiukas.gif Pasidalinam teritorijas ir į medžioklę  lotuliukas.gif

thumbup.gif Atitenpiau is anos temos. Nors negrazu juoktis is zmogaus nelaimes, bet prajuokino, tas pasidalijimas teritorijom. Zinant, kiek nariu yra SM tai neliktu "neissukuotu" vietu.
NakedA ACIU.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virga: 06 rugsėjo 2012 - 16:22
QUOTE(virga @ 2012 09 06, 16:55)
Jei,jis tvirtai nusprende skirtis paaiskejus faktams, tai pokalbi gali pradeti, kad ir siandien. Jei, zmona bijo ji prarasti, susimastys. Bet, pokalbis turi buti ne paranojiskas, o konkretus. Matau, kad musu santykius istiko krize. Ka darom toliau? Klijuojam ar issiskirstom i skirtingas puse. Nes, tokiu faktu, kaip uztikti lovoj mazai sansu. Cia tik filmuose taip buna.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Idealiausias variantas .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 05, 19:48)
Prie ko cia atpazinimas biggrin.gif ,as nesislapstau ,jeigu ka,juokingos kokios jus  biggrin.gif .

gerai, kad juokingos, svarbu negraudžios lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 09 05, 19:29)
Nemanau ,kad del to tureciau jaustis blogesne  rolleyes.gif  .
P.S. tave irgi jau visi atpazino  laugh.gif

dėl to tai sutinku, nes nesusilaikė ne dėl to, kad protas užtemo, nebeviksnus tapo, o dėl to kad pats/pati leidosi, atleido vadeles sąmoningai.
Papildyta:
Manau sutinku, ir manau, jei ji gražiuoju nekalbės ir toliau ginsis ir išvadins jį paranoiku jis turi pilną teisę imtis sekančių veiksmų:
1. jei žmogui kyla įtarimas, reiškia tam yra priežastis, ir jis, kaip jos vyras, turi visas teises išsiaiškinti situaciją. Jos elgesys yra nesąžiningas jo atžvilgiu, dėl to, manau, jis turi teisę iškelti į viešumą visus nukompiterastintus jos susirašinėjimus su mr X, durti pirštu ir sakyti, tik nevaidink, kad čia apie bandeles kalbi, nes aš ne durnas.
2. jei ji toliau ginasi ir vadina jį necenzūriniais žodžiais, pagrasinti, kad susirašinėjimų kopijas nusiųs jo žmonai. nesvarbu, kad nežino jos koordinačių, žmona tai gi nežino, kad jis nežino... biggrin.gif esu tą išbandžiusi, patikėkit- veikia (matytumėt kaip išsprogo mano buvusiojo akys). nes jei jau tai taip nekalta, tai ko tada bijoti?
žodžiu, čia truputį vaikiškai ir juoko forma surašiau, bet tikrai nėra prasmės laukti kol jie suguls, jei dar nesugulė. To apart jų niekas nežino. Nes užtikti juos sueityje šanšų, kaip rašė Virga, juokingai mažai. Suprantama, kad prisiruošti tokiam pokalbiui reikia labai daug jėgų, bet ar ne daugiau jėgų atima laukimas ir kankinimasis? Gal labai grubiai nuskambės, bet šiuo atveju reikia parodyti, kad ji daugiau taip elgtis nebegali, kad jis to nebetoleruos.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 06, 15:55)
Pratesiam diskusija cia. Ar teisingai daro Spakainas, laukdamas/ringkdamas faktus? Mano nuomone ne. Jei, jis tvirtai nusprende skirtis paaiskejus faktams, tai pokalbi gali pradeti, kad ir siandien. Jei, zmona bijo ji prarasti, susimastys. Bet, pokalbis turi buti ne paranojiskas, o konkretus.Pav. Matau, kad musu santykius istiko krize. Ka darom toliau? Klijuojam ar issiskirstom i skirtingas puse. Nes, tokiu faktu, kaip uztikti lovoj mazai sansu. Cia tik filmuose taip buna.  biggrin.gif
thumbup.gif Atitenpiau is anos temos. Nors negrazu juoktis is zmogaus nelaimes, bet prajuokino, tas pasidalijimas teritorijom. Zinant, kiek nariu yra SM tai neliktu "neissukuotu" vietu.

Tai, va kad neaišku, ko jis nori. Nes šeima jam kaip ir neberūpi, jam reikia ĮRODYMŲ lotuliukas.gif. Keistas keistas žmogus...
Sahrazad man atrodo, kad tas žmonos meilužis yra jo draugas, ar aš maišau kažką? Tada jis žmonos koordinates turėtų turėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 07, 10:22)
Tai, va kad neaišku, ko jis nori. Nes šeima jam kaip ir neberūpi, jam reikia ĮRODYMŲ  lotuliukas.gif. Keistas keistas žmogus...
Sahrazad man atrodo, kad tas žmonos meilužis yra jo draugas, ar aš maišau kažką? Tada jis žmonos koordinates turėtų turėt smile.gif

g.gif ...kad lyg ne jo draugas..nors galiu ir klysti. Tikrai panašu, kad jam šeima neberūpi. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 07, 08:52)
g.gif ...kad lyg ne jo draugas..nors galiu ir klysti. Tikrai panašu, kad jam šeima neberūpi.  unsure.gif

Vai vai koks jis negeras jam seima nerupi doh.gif , o jo nusipi.... zmonai seima rupi ?

p.s. niekur nebuvo mineta, kad ten jo draugas...
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 09 07, 08:52)
g.gif ...kad lyg ne jo draugas..nors galiu ir klysti. Tikrai panašu, kad jam šeima neberūpi.  unsure.gif

Aha, dabar permečiau pirmus spakaino postus, tai lyg ne. Tada mane suklaidino šita žinutė smile.gif

QUOTE(xxkamane @ 2012 09 06, 07:44)
paguodai galeciau tik viena pasakti, cia del tavo "draugo" smile.gif, zinai toki posaki "buciuodamas draugo zmona zinok, kad tai ats pats ka buciuoti draugo *****" taigis kaip sakant vyriskas sioks toks kerstas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Raiman @ 2012 09 07, 08:58)
Vai vai koks jis negeras jam seima nerupi  doh.gif , o jo nusipi.... zmonai seima rupi ?

kolega jis, tas zmonos pasija smile.gif paskaityk net pirma puslapi anos temos.

Tai, kad cia nei vienam nerupi jau ta seima- vienas mieles pasonej iesko, kitas kersto irankiu ir kazkokius irodymus sau renka, o kam net pats tiksliai nezino.

Atsakyti
QUOTE(Raiman @ 2012 09 07, 08:58)
Vai vai koks jis negeras jam seima nerupi  doh.gif , o jo nusipi.... zmonai seima rupi ?

Tai niekas ir nesako, kad jis blogas, o žmona gera. Tik konstauojam faktą, kad jam šiuo metu svarbu ne išsaugot šeimą, o surinkt neištikimybės įrodymus. Tada ir tema automatiškai krypsta į kitą pusę...
Atsakyti
QUOTE(Raiman @ 2012 09 07, 10:58)

Va, kaip gerai. Spakainas iesko irodymu, ir nezino, kad jus stovejot kojugaly ir viska matet.
Bet kokiu atveju, kai moteris apie moteri sitaip, garbes toks poelgis nesuteikia. biggrin.gif
Atsakyti