QUOTE(*Change* @ 2012 09 05, 19:48)
Prie ko cia atpazinimas

,as nesislapstau ,jeigu ka,juokingos kokios jus

.
gerai, kad juokingos, svarbu negraudžios
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 09 05, 19:29)
Nemanau ,kad del to tureciau jaustis blogesne

.
Nesigilinciau svarstydama ar is meiles ar ne .
Nes isduodamas jau parodo ,kad nebemyli . jau parodo nepagarba .
P.S. tave irgi jau visi atpazino
dėl to tai sutinku, nes nesusilaikė ne dėl to, kad protas užtemo, nebeviksnus tapo, o dėl to kad
pats/pati leidosi, atleido vadeles sąmoningai.
Papildyta:
Manau sutinku, ir manau, jei ji gražiuoju nekalbės ir toliau ginsis ir išvadins jį paranoiku jis turi pilną teisę imtis sekančių veiksmų:
1. jei žmogui kyla įtarimas, reiškia tam yra priežastis, ir jis, kaip jos vyras, turi visas teises išsiaiškinti situaciją. Jos elgesys yra nesąžiningas jo atžvilgiu, dėl to, manau, jis turi teisę iškelti į viešumą visus nukompiterastintus jos susirašinėjimus su mr X, durti pirštu ir sakyti, tik nevaidink, kad čia apie bandeles kalbi, nes aš ne durnas.
2. jei ji toliau ginasi ir vadina jį necenzūriniais žodžiais, pagrasinti, kad susirašinėjimų kopijas nusiųs jo žmonai. nesvarbu, kad nežino jos koordinačių, žmona tai gi nežino, kad jis nežino...

esu tą išbandžiusi, patikėkit- veikia (matytumėt kaip išsprogo mano buvusiojo akys). nes jei jau tai taip nekalta, tai ko tada bijoti?
žodžiu, čia truputį vaikiškai ir juoko forma surašiau, bet tikrai nėra prasmės laukti kol jie suguls, jei dar nesugulė. To apart jų niekas nežino. Nes užtikti juos sueityje šanšų, kaip rašė
Virga, juokingai mažai. Suprantama, kad prisiruošti tokiam pokalbiui reikia labai daug jėgų, bet ar ne daugiau jėgų atima laukimas ir kankinimasis? Gal labai grubiai nuskambės, bet šiuo atveju reikia parodyti, kad ji daugiau taip elgtis nebegali, kad jis to nebetoleruos.
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel