Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl sutuoktiniai ieško meilužių

QUOTE(beglyte @ 2012 08 28, 21:04)
kazkada ir su juo buvo taaaaip gerai...bet dabar geriau biggrin.gif

o taip dar vieną išbandžius g.gif ...gal dar geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatina @ 2012 08 28, 22:39)
o taip dar vieną išbandžius  g.gif  ...gal dar geriau  biggrin.gif

isbandziau ne viena 4u.gif issirinkau tiesiog patikima mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau kad vyrai buna neištikimi todel kad negauna namuose pas žmonas kažko. nors dabar jau pradedu abejoti. Sužinojau kad man neištikimas vyras bet nesuprantu kodel?
gal pasitaike gražesne ir jaunesne nei aš?
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 01, 23:26)
Sužinojau kad man neištikimas vyras bet nesuprantu kodel?

"sviezesne" ten pramoga,intriga,aistra.. tai ka pasiima laikas,stai ko iesko dauguma sone mirksiukas.gif

bet tai nereiskia kad jus prastesne ar kazka ne taip daret ..zmogus renkasi ko jis nori ir tam nereikia klausimu "kodel?" atsakymo ir patys jie nezino.. tiesiog NORI cool.gif

Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 01, 23:26)
Manau kad vyrai buna neištikimi todel kad negauna namuose pas žmonas kažko. nors dabar jau pradedu abejoti. Sužinojau kad man neištikimas vyras bet nesuprantu kodel?

Yra kategorija vyru, kurie buna neistikimi del atitinkamu priezasciu, kita kategorija-tie kurie buna neistikimi tiesiog del neistikimybes.
Pirmieji gali iseit is seimos, antri gi-eis vel ir vel, bet sugris.
Atsakyti
manau savo vyra galečiau priskirti antrai kategorijai
čia jau turbut nieko nepakeisi teks taikytis su tuo
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 18:21)
manau savo vyra galečiau priskirti antrai kategorijai
čia jau turbut nieko nepakeisi teks taikytis su tuo

ta prasme?
Atsakyti
na mano vyras laksto pas kitas aš žinau ta tik jis to nežino galvoja kad nesuprasiu. na nežinau ka jis galvoja iš tiesu jam amžinai maža sexso mane tai užknisa aš pavargstu darbe dar namie darbu pilna dar vaikas o jis su savo norais. aš suprantu reikia kartais juk be ne kasdien ir ne kas antra diena. tad jis gauna kitur. taikstausi nes nenoriu skyrybu nenoriu kad vaikui tektu pergyventi skyrybas pati ta patyriau labai skaudu....
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 19:58)
na mano vyras laksto pas kitas aš žinau ta tik jis to nežino galvoja kad nesuprasiu. na nežinau ka jis galvoja iš tiesu jam amžinai maža sexso mane tai užknisa aš pavargstu darbe dar namie darbu pilna dar vaikas  o jis su savo norais. aš suprantu reikia kartais juk be ne kasdien ir ne kas antra diena. tad jis gauna kitur. taikstausi nes nenoriu skyrybu nenoriu kad vaikui tektu pergyventi skyrybas pati ta patyriau labai skaudu....

Visu pirma,dekit skyrybos zenklus,nes dabar tokia makalose gaunasi ,tas jusu postas.
Visu antra,man atrodo,kad jusu vyras ,vis gi, prie pirmos kategorijos, kai jam truksta kazko is jusu,nes ,kaip supratau,jus nelabai daznai mylites g.gif ?
Atsakyti
Na taip retai iš jo puses atrodo. O man pakanka.
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 19:24)
Na taip retai iš jo puses atrodo. O man pakanka.

Na, pora kart i savaite bent pasimylit? Paprasyk, lai ir jis tau darbuose padeda, antraip pasibaigsi anksciau laiko. *****, tu visa mano priesingybe, net nezinau nuo ko pradet priestarauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 01, 22:26)

QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 18:58)
... jam amžinai maža sexso mane tai užknisa aš pavargstu darbe dar namie darbu pilna dar vaikas  o jis su savo norais.  tad jis gauna kitur.

Pirmam poste rašot, kad nesuprantat kodėl vyras jums neištikimas, o paskui pati atsakote:
nesutampa poreikiai, jūs nuolat pavargusi, darbas, vaikas, vyrui jėgų nelieka...
Atsakyti