Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl sutuoktiniai ieško meilužių

QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 20:24)
Na taip retai iš jo puses atrodo. O man pakanka.

Bet pradejot kalbeti tai apie vyra,raset,kad jis ne is tu vyru,kurie eina kaire,nes truksta is zmonu kazko,o paskui jau sakot,kad cia jums uztenka biggrin.gif ,pati nebezinot,ka rasot biggrin.gif .
Papildyta:
QUOTE(Fatina @ 2012 09 02, 21:22)
Pirmam poste rašot, kad nesuprantat kodėl vyras jums neištikimas, o paskui pati atsakote:
nesutampa poreikiai, jūs nuolat pavargusi, darbas, vaikas, vyrui jėgų nelieka...

Viska ji supranta,tik lengviau apsimesti kaviliuke,jog nieko nesupranti,kad kaltas butu tik vyras biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 18:58)
na mano vyras laksto pas kitas aš žinau ta tik jis to nežino galvoja kad nesuprasiu. na nežinau ka jis galvoja iš tiesu jam amžinai maža sexso mane tai užknisa aš pavargstu darbe dar namie darbu pilna dar vaikas  o jis su savo norais. aš suprantu reikia kartais juk be ne kasdien ir ne kas antra diena. tad jis gauna kitur. taikstausi nes nenoriu skyrybu nenoriu kad vaikui tektu pergyventi skyrybas pati ta patyriau labai skaudu....

oj užkapos čia Jus tuoj, oj užkapos... doh.gif
Kad savęs nemylit ir negerbiat tai faktas kaip blynas. Užmerkt akis ir apsimest kvailele kai vyras eina kairėn dešinėn yra daugiau nei žema. Ar nebus vaikui skaudžiau, kai tėvelis parneš kokią ligą mamytei? Na taip, o kas vyreliui belieka, žmona amžinai pavargus, o jis neturi ką veikt tai kol žmona šveičia nemus, per tą laiką jis sėkmingai sulaksto iki artimiausios meilužės... Ar neatrodo, kad vertėtų ir jam palikt dalį buities darbų? Ir pati nebūsit nusikalus ir vyras turės ką veikt ir gal pačiai pasirodys, kad kas antrą dieną yra normalu. Nes tas "reikia kartais" skamba kaip "aš nenoriu niekada, bet iš bėdos retkarčiais galiu"...
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 02, 19:58)
taikstausi nes nenoriu skyrybu nenoriu kad vaikui tektu pergyventi skyrybas pati ta patyriau labai skaudu....

vaikas daug daugiau pergyvens matydamas nelaiminga mama ir visur lekianti teva,bet tik ne su jumis ir ne pas jus..
kaip gyventi jums rinktis..palinkesiu stipriu nervu 4u.gif
Atsakyti
simkalinimka, kitoj temoj rasei, kad issimaise trecias. Jei taip, tai jusu seimos kaip ir nebera. Jei, tau atsirado jausmai kitam zmogui, tai suprantu, kodel nenori sex su vyru. Ir cia jau ne daznume problema. Pagalvok, ka tu aukoji ir del ko? Del seimos? Jos praktiskai ir taip nera. Arba ji subyres galutinai, kai vyras irgi suras tokia moteri apie kuria svajojo visa gyvenima? Tai kazkokia agonija. Abu esat jauni, sveiki. Kodel, negalima tiesiog issiskirti graziuoju? Paciai gyventi pilnaverti gyvenima ir vyrui suteikti sansa taip pat? Na, nors ir nuvalkiota fraze, bet vaikams tikrai geriau gyventi su laiminga mama. Ir, nepamirsk paprastos tiesos, dazniausiai vyrai myli vaikus, kai myli moteri. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 03, 08:53)
simkalinimka, kitoj temoj rasei, kad issimaise trecias. Jei taip, tai jusu seimos kaip ir nebera. Jei, tau atsirado jausmai kitam zmogui, tai suprantu, kodel nenori sex su vyru. Ir cia jau ne daznume problema. Pagalvok, ka tu aukoji ir del ko? Del seimos? Jos praktiskai ir taip nera. Arba ji subyres galutinai, kai vyras irgi suras tokia moteri apie kuria svajojo visa gyvenima? Tai kazkokia agonija. Abu esat jauni, sveiki. Kodel, negalima tiesiog issiskirti graziuoju? Paciai gyventi pilnaverti gyvenima ir vyrui suteikti sansa taip pat? Na, nors ir nuvalkiota fraze, bet vaikams tikrai geriau gyventi su laiminga mama. Ir, nepamirsk paprastos tiesos, dazniausiai vyrai myli vaikus, kai myli moteri.  biggrin.gif

A... tai čia viskas aišku. Už žodžių "dėl vaiko" slypi neryžtingumas, baimė ar dar kažkas, kas trukdo pradėt naują normalų gyvenimą.
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 03, 09:53)
simkalinimka, kitoj temoj rasei, kad issimaise trecias. Jei taip, tai jusu seimos kaip ir nebera. Jei, tau atsirado jausmai kitam zmogui, tai suprantu, kodel nenori sex su vyru. Ir cia jau ne daznume problema. Pagalvok, ka tu aukoji ir del ko? Del seimos? Jos praktiskai ir taip nera. Arba ji subyres galutinai, kai vyras irgi suras tokia moteri apie kuria svajojo visa gyvenima? Tai kazkokia agonija. Abu esat jauni, sveiki. Kodel, negalima tiesiog issiskirti graziuoju? Paciai gyventi pilnaverti gyvenima ir vyrui suteikti sansa taip pat? Na, nors ir nuvalkiota fraze, bet vaikams tikrai geriau gyventi su laiminga mama. Ir, nepamirsk paprastos tiesos, dazniausiai vyrai myli vaikus, kai myli moteri.  biggrin.gif

Va tai tau,pasirodo,kad ji ir pati nera sventa lotuliukas.gif ,pati turi meiluzi,o cia tyli subine suraukus biggrin.gif ,ant vyrelio varo biggrin.gif .Uz tai ir uzsimerkia i vyro nuotykius,nes pati daro ta pati.Tada tikrai nesuprantu,kodel nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2012 09 03, 14:08)
Va tai tau,pasirodo,kad ji ir pati nera sventa lotuliukas.gif ,pati turi meiluzi,o cia tyli subine suraukus  biggrin.gif ,ant vyrelio varo biggrin.gif .Uz tai ir uzsimerkia i vyro nuotykius,nes pati daro ta pati.Tada tikrai nesuprantu,kodel nesiskiria.

Su potekste - viskas ant mano pečių ir aš taip aukojuos dėl šeimos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 03, 15:43)
Su potekste - viskas ant mano pečių ir aš taip aukojuos dėl šeimos  doh.gif

Nu va prasideda Santa Barbara biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 03, 08:53)

Su tuo trečiu nieko nera buve tarp musu mes net neibučiavom tiesiog šalia to žmogaus jaučiuosi labai gerai man truksta pokalbiu su juo jis mane supranta priešingai nei vyras...
Atsakyti
QUOTE(gincaryce @ 2012 09 03, 15:43)
Su potekste - viskas ant mano pečių ir aš taip aukojuos dėl šeimos  doh.gif

Labai jau aukojasi biggrin.gif .

Man is vis keista,kad kazkam auginti vaikus ir rupintis namais yra aukojimasis.
Atsakyti
QUOTE(simkalinimka @ 2012 09 03, 19:05)
Su tuo trečiu nieko nera buve tarp musu mes net neibučiavom tiesiog šalia to žmogaus jaučiuosi labai gerai man truksta pokalbiu su juo jis mane supranta priešingai nei vyras...

Nekaltinu jusu ir neklausiu, ar tarp jusu buvo kazkas daugiau nei pokalbiai. Tiesiog kitoj temoj raset, kad tai jusu svajoniu vyras. Jei taip, tai jau mintimis esat su juo. Lyginat ji su vyru. Pastarasis pralaimi pries ji. Na, o dvasine neistikimybe niekuom nesisikiria nuo fizines. Nors man asmeniskai, dvasine neistikimybe yra didesnis blogis. biggrin.gif
P.s. Dazniausiai viskas prasideda nuo minties. Jus jau isileidot ta vyra i savo mintis, svajones. Jei taip ir toliau, tai tik laiko klausimas kada ivyks ta "tikroji" neistikimybe. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 09 03, 18:48)
Nekaltinu jusu ir neklausiu, ar tarp jusu buvo kazkas daugiau nei pokalbiai. Tiesiog kitoj temoj raset, kad tai jusu svajoniu vyras. Jei taip, tai jau mintimis esat su juo. Lyginat ji su vyru. Pastarasis pralaimi pries ji. Na, o dvasine neistikimybe niekuom nesisikiria nuo fizines. Nors man asmeniskai, dvasine neistikimybe yra didesnis blogis.  biggrin.gif
P.s. Dazniausiai viskas prasideda nuo minties. Jus jau isileidot ta vyra i savo mintis, svajones. Jei taip ir toliau, tai tik laiko klausimas kada ivyks ta "tikroji" neistikimybe.  biggrin.gif

Ai,nebutinai,zinok biggrin.gif ,jei anas nieko nenores,tai ta moterele ir toliau tik svajos apie ji biggrin.gif .
Atsakyti