Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios priemonės pažeistiems plaukams

Na reikia ir man savo penketuka ymesti ax.gif

1. user posted image

Nepakeiciama pirmoji pagalba susigadinus plauka, atpalaiduoja po plovimo, lengviau issisukuoja, zymiai sumazeja plauku nutrupejimas.

2. user posted image

Nuostabiai kvepia, drekina, apsaugo nuo karscio, labai lengvai issikuoja po jo, blizga.

3. user posted image

Puikiai drekina plauka, neriebina schmoll.gif

4. user posted image

Puikiai atpalaiduoja plauka, lengva issukuot, labai blizga plaukai, svelnuciai, minkstuciai pasidaro.

5. user posted image
Atsakyti
QUOTE(l'femme @ 2012 09 26, 10:52)
Per kelias temas reklama uzsiimat. Jusu profilyje yra nuoroda su jusu pardavinejamomis butent sitomis prekemis. mirksiukas.gif Tai kaip dabar zinoti ar cia tik komercija ar tikrai vertos demesio prekes  rolleyes.gif

Aciu uz reklama,kuria jus pati man ir darote wink.gif Jau dabar prekyba padides kokiais 500%,nes as tik is to ir gyvenu,uzeinu i SM karta per pora men pasireklamuoju ir vel atgal i bahamus vacation1.gif vacation4.gif
Jeigu pasidometumete siek tiek daugiau,as pati niekur nerasau kad musu salone yra sios produkcijos,beje kai kuriuos produktus ir pakritikuoju ir nerekomenduoju,o butent sis ketvertukas stovi pas mane vonioje wub.gif
Atsakyti
1. Macadamia kauke
2. Macadamia aliejukas
3. Marakesh nenuplaunama priemone
4. Milkshake ampules
5. Chi silkas smile.gif
Atsakyti
gal kuri nors atradot kokiu nors stebuklingu priemoniu, kurios sustiprina plaukus? Kas geriau keune ar loreal? Labai domina info, kuri susijusi su plauku atstatymu. Is anksto dekuj uz ats 4u.gif
Atsakyti
Pasidalinsiu savo trejetuku smile.gif
Pati paciausia Keune Treatment kauke nualintiems sviesintiems plaukams. Sviestine konsistencija, plaukai po jos nesivelia, blizga ir primaitinti.
user posted image
Kita kauke Joico, si kauke netokia kaip pirmoji, ji plaukus padaro tokius tvirtus, nebuna jie tokie labai svelnus, atstato plauko struktura. Po jos plaukai buna graziai papurenti.
user posted image
Kita mano priemone tai Everline ampulytes su saulegrazu aliejumi. Si firma nelabai zinoma, tai lietuvoje nedaug kas jomis prekiauja. Parekomendavo konsultante ir likau labai suzaveta visa ju produkcija, o sios ampules geriu geris wub.gif Plaukai silkiniai, suglotninti..
user posted image
Atsakyti
visos Macadamia priemones, kurias perku Krinonoj. Kainos kazdziojasi, bet tikrai dazytiems plaukams sios priemones super!!!
Atsakyti
1-2. Handmade naturals šampūnas- specialiai ieškojau ekologiško,žolelių šampūno,nes buvo pradėja beprotiškai daugėti pleiskanų,galvos oda pasidarė jautri verysad.gif tai šį mano plaukai įsimylėjo thumbup.gif labai švelnus,gerai išplauna ir nedirgina galvos odos.Naudoju kartu su tos pačios serijos kondicionierium.
user posted image user posted image
3. Kerastase plaukų aliejukas-esu daugybe aliujukų išbandžius,bet dar neradau geresnio wub.gif nors BS vynuogių kauliukų serumas irgi neblogas ax.gif
user posted image
4.Milkshake pieno kaukė-labai mano plaukams tinkanti kaukė,plaukai minkštučiai,bei jaučiasi ,kad pamaitinti. Naudoju ją pakaitomis su žemiau esančia macadamios kauke
user posted image
5.Macadamia deep repair masque-taip pat mano plaukams tinkanti ir patinkanti kaukė,po jos plaukas sunkiau krentantis,akivaizdžiai labiau žvilga. Mano pats plaukas iš savęs yra linkes pūstis,ypač po galvos plovimo,bet po šios kaukės tas plaukų putimasis sitpriai sumažėja,bet nesuploja jų
user posted image

Rezultatas-per 1,5 metų plaukai taip atsigavo,paaugo,bei sustiprejo,kad pagaliau prisiruošus nueti parikirpti galiukų,kirpėja nusistebėjo ir paklausė ar prisiauginau plaukus biggrin.gif
Atsakyti

Chopard, ar esate bandziusi macadamia plauku alieju? Vat idomu kuris gi geresnis Macadamia ar Kerastase ? Kokie jūsų plaukai? 4u.gif
Atsakyti
Mano mylimukai siai dienai:
1. Keune sausu pazeistu plauku kauke. Plaukai svelnuciai, minkstuciai ir visai neapsunkinti.
user posted image
2. Biosilk silk therapy plauku silkas. Tepu tiek ant sausu tiek ant dregnu plauku. Tepant ant dregnu plauku man asmeniskai nebereikia net kondiskes, plaukai svelnus minksti nuo jo, skaniai kvepia.
user posted image
3. Sweet Essentials grynas makadamiju aliejus. Naudoju pora kartu per menesi. Super gerai pamaitina plauka, isteptus plaukus laikau per nakti.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 03 sausio 2013 - 14:42
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2013 01 02, 22:02)
Chopard, ar esate bandziusi macadamia plauku alieju? Vat idomu kuris gi geresnis Macadamia ar Kerastase ? Kokie jūsų plaukai? 4u.gif

Mano plaukai siek tiek zemiau puses nugaros,dazyti moka spalvyte smile.gif Pats plaukas ,kaip jau rasiau is saves megsta pustis. Del macadamios plaukų aliejuko,tai taip,esu naudojus smile.gif pamirsau ji pamineti,tikrai vienas is geresniu mano naudotu,bei turbut skaniausiai kvepiantis,labai patiko kvapas biggrin.gif galeciau trejetuka man geriausiu sunumeruoti 1)kerastase 2-3)Body Shop vynuogiu kauliuku serumas ir Macadamia natural oil 3)Joico K-pack color therapy restorative styling oil. Tikiuosi padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zhaltvyksle @ 2012 09 04, 12:10)
5. CHI Silk infusion.
user posted image
Šitas tirštesnis ir "turtingesnis" nei Rasos. Užtenka lašelio ir plaukus padaro daaaug švelnesnius, kvepia nuostabiai, ir aš tikiu, kad apsaugo nuo karščio, tai ir naudojamas tada kai planuoju naudoti karštį ant plaukų. Beje, po šito aliejaus plaukai lieka švelnesni, glotnesni, tik galima padauginti.  cool.gif

kur galima jo isigyti?
Atsakyti
Macadamia aliejukas riebus, tirstas, sakyciau labiau tinkantis tikrai pazeistiems plaukams, nes apsunkina plauka 4u.gif Jei jo padauginu plaukai pasidaro ne purus, apsunkinti. Tuomet norisi persiplauti biggrin.gif
Atsakyti