Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios priemonės pažeistiems plaukams

QUOTE(Austeya @ 2013 02 10, 14:48)
ghm  g.gif tai gal tas keratinas ne plaukams skirtas buvo? As kadangi pastebejau, kad gerose kirpyklose naudoja tai nusprendziau isbandyt ir tikrai  thumbup.gif  Plaukai apacioje nusauseje buvo ir luzinejantys, tai atstate dregmes vientisuma, mažiau veliasi ir labiau žvilga dabar smile.gif

Butent tai ko man reikia smile.gif Siauciasi ir luzineja mano galiukai. O jus kaip supratau sampuna ir kauke naudojate? Kondinieriaus nebandete?
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2013 01 20, 00:08)
Naudoju "Macadamia" priemones: aliejuką, kaukę, kremą ir Alfaparf  ampules..

flika,
o jus kiek pamenu kazkur raset, kad turit ir paprasta aliejuka ir puskiama, gal galite pasakyti, kuris jums labiau? 4u.gif db nuolaidos cascadoj, nezinau katra imti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 02 10, 18:54)
Butent tai ko man reikia smile.gif Siauciasi ir luzineja mano galiukai. O jus kaip supratau sampuna ir kauke naudojate? Kondinieriaus nebandete?

man sampunas ir kondicionierius tos pacios linijos kaip vienas produktas yra, neatskiriama biggrin.gif atskirai nebandziau:)
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2013 02 05, 19:46)
o kaip tau tos putos? 4u.gif

Tikrai super,minkstina plaukus,padeda ir issukuot juos.Ir kvapas nerealus. wub.gif
Atsakyti
uzsisakiau Austey-os isgirtas keune prekytes, bandysiu gaivint palukucius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BrigitaGaf @ 2013 02 12, 21:40)
Tikrai super,minkstina plaukus,padeda ir issukuot juos.Ir kvapas nerealus. wub.gif

Ir dar ju uztenka tikrai ilgam net netaupant smile.gif Turejau maza flakoneli,tai 2 men uzteko.Dabar turiu dideli,tai jau 3 men naudoju ir dar nesibaigia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 02 13, 00:10)
uzsisakiau Austey-os isgirtas keune prekytes, bandysiu gaivint palukucius mirksiukas.gif

na tikiuosi patiks smile.gif papasakok poto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elenitta74 @ 2013 02 12, 23:10)

As irgi laukiu smile.gif Tik kazin ar nuo kondicionieriaus bus toks efektas kaip naudojant kauke? Visgi kauke daugiau koncentruota g.gif Esu naudojusi Keunes kaukes, tai plaukai budavo kaip is reklamos, o su kondicionieriumi tokio efekto nebudavo.
Atsakyti
QUOTE(Tresor @ 2013 02 14, 18:05)
As irgi laukiu smile.gif Tik kazin ar nuo kondicionieriaus bus toks efektas kaip naudojant kauke? Visgi kauke daugiau koncentruota g.gif Esu naudojusi Keunes kaukes, tai plaukai budavo kaip is reklamos, o su kondicionieriumi tokio efekto nebudavo.

As kauke uzsakiau... Sudety keratinas saraso gale, nebus jo daug, bet...laikas parodys... mirksiukas.gif
Atsakyti
Viena narė minėjo, kad šampūnų darančių poveikio neatrado. Iš tiesų ir aš ankščiau naudodavau labiau kaukes ir balazmus atstatančius plaukus, tačiau pameginau šį šampūną pagal rekomendacijas : http://www.vaistine....p;image=15162_1

Na tikrai. Plaukai vien po išplovimu šampūnų jaučiasi lik kažkuo patepti. Aišku kadangi pas mane plaukai labai nualinti dedu dr kondicionieriu. Bet šiuo šampūnu esu begalo patenkinta smile.gif

Šis šampūnas atgaivina ir maitina pažeistus, lūžinėjančius plaukus, atstato natūralią jų drėgmę, suteikia žvilgesio ir purumo. Plauko paviršių padengia apsaugine mikroplėvele, saugančia išsausėjimo ir žalingo išorės poveikio.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2012 09 26, 09:09)
Mano ketvertukas:
nr1.-sausiems,sviesintiems,pazeistiems plaukams giluminio atstatymo ampules-Ristrutturante
nr2.-aliejukas su arganu
nr3.-greito poveikio kauke
nr4.-kauke su argano aliejumi
user posted image

Tai yra ir mano numeris 1 priemones DIKSON ARGABETA + tos pacios linijos aliejukas, tik jis netinka blondinems nes keicia spalva smile.gif)))
Atsakyti
mogador oil thumbup.gif
Atsakyti