Is pigesniu priemoniu naudoju tik loreal geltona kauke, o daugiausiai pagelbejo kerastase serumas
Man Marrakesh X Leave-In High Tide purškalas buvo ir yra priemonė Nr.1
http://www.allura.lt...-purskalas.html
plaukai atrodo super
Vakar užsakiau trečia buteliką, geresnio kol kas neradau.
http://www.allura.lt...-purskalas.html
plaukai atrodo super

Noriu apibendrinti visas pačias geriausias plaukų priežiūros priemones vienoje temoje, kad būtų daug aiškiau ir paprasčiau. Esu tikra, kad ne vienai aktualu, kokios priemonės, labiausiai puoselėja,apsaugo, atstato,atgaivina plaukučius. Ypač kai plaukus aliname, dažome, šviesiname, naudojame formavimo priemones, fenus ir t.t.
Tad dalinkitės prašom patarimais ir geriausiais atradimais čia

QUOTE(Heichera @ 2015 05 29, 15:49)
Noriu apibendrinti visas pačias geriausias plaukų priežiūros priemones vienoje temoje, kad būtų daug aiškiau ir paprasčiau. Esu tikra, kad ne vienai aktualu, kokios priemonės, labiausiai puoselėja,apsaugo, atstato,atgaivina plaukučius. Ypač kai plaukus aliname, dažome, šviesiname, naudojame formavimo priemones, fenus ir t.t.

Man padejo maisto papildai, aliejukai ir sampunai be sls, silikonu ir t.t. Daug istvermes reikejo, bet dabar galiu dziaugtis graziais plaukais. Aisku jokio dziovintuvo ir tiesintuvo ir jokio dazymo. Tik dazymas naturalia chna.
galeciau rekomenduoti biosilk plauku seruma:) labai padejo jei ne jis tai buciau be plauku:)
Okaip CHI priemones ? esu turejui silka tiesinimui, dabar turiu argano linijos aliejuka. Ar turejot kas rimtesniu priemoniu, kaukes, sampunus ?

QUOTE(Heichera @ 2015 06 02, 13:38)
Okaip CHI priemones ? esu turejui silka tiesinimui, dabar turiu argano linijos aliejuka. Ar turejot kas rimtesniu priemoniu, kaukes, sampunus ? 

Man CHI priemones nepatiko, gryna sintetika, tikrai negydo plauku bukles.
Siuo metu naudoju savo labai sausiems plaukams si aliejuka, tikras issigelbejimas jis man. suglotnina plaukus, neleidzia veltis, na tikrai gera priemone ir neapsunkina plauko.
http://www.z-one.lt/...u-plaukams.html
O is sampunu ir balzamu siulau keune serija su keratinu ir kauke dazytiems plaukams.
http://www.feminabon...cu8le925gpimf97
si kauke riebi, labai pamaitina plaukus.
http://www.feminabon...inu-1000ml.html
Pritariu Tresor, tik augaliniai aliejukai, serumiukai ir pan. dakykėliai, nes kokia gi chemija gali padėti jau ir taip pažeistam plaukui? Jei apgaulingai tam tikram laikui atseit "padės", tai po kurio laiko plaukai visai nušiurs, išslinks ar kitaip sunyks. Juk visi mes ir taip senstame, vikas eina tik blogyn su amžiumi, o jei dar naudoti tiek chemijos

Sveikos
Nelabai žinau, kur daugiau kreiptis, tai gal jūs parekomenduosite
Plaukai mano nepažeisti, o sveiki ir stiprūs, bet kartais norisi tiesintuvu juos išsitiesint, tai ieškau nuo karščio apsaugančių priemonių. Produktų galybės, o išsirinkt nežinau ką... Svarbiausia, kad neriebalintų, nes ir taip mano plaukai linkę į tai, gerai apsaugotų ir nekainuotų milijono

Plaukai mano nepažeisti, o sveiki ir stiprūs, bet kartais norisi tiesintuvu juos išsitiesint, tai ieškau nuo karščio apsaugančių priemonių. Produktų galybės, o išsirinkt nežinau ką... Svarbiausia, kad neriebalintų, nes ir taip mano plaukai linkę į tai, gerai apsaugotų ir nekainuotų milijono

QUOTE(PoOnIsS @ 2015 06 03, 21:01)
Sveikos
Nelabai žinau, kur daugiau kreiptis, tai gal jūs parekomenduosite

Man patinka Loreal "termikas" iš profesionalios linijos - toks pienelis, kurį tepi ant šlapių plaukų, o savo savybes jis atskleidžia veikiamas karščio (feno ir tiesintuvo). Salone mokėjau apie 18 EUR.
QUOTE(Heichera @ 2015 06 02, 13:38)

Daug ka ju isbandziau, nei vieno blogo zodzio. Ilgai naudojau apimties suteikiancios linijos produktus, paskui organine linija, dabar turiu tik Biosilk purskiama, bet prie progos grisiu. As vis pamaisau is to, ka kirpeja turi

QUOTE(Monteverte @ 2015 06 03, 15:03)
Pritariu Tresor, tik augaliniai aliejukai, serumiukai ir pan. dakykėliai, nes kokia gi chemija gali padėti jau ir taip pažeistam plaukui? Jei apgaulingai tam tikram laikui atseit "padės", tai po kurio laiko plaukai visai nušiurs, išslinks ar kitaip sunyks. Juk visi mes ir taip senstame, vikas eina tik blogyn su amžiumi, o jei dar naudoti tiek chemijos 

O as nelabai sutinku, nes pati naudojau tikrai ilga laika, gerus 2-3 metus. Plaukai dazomi, dziovinami, tiesinami, ir tikrai nenusiuro. Viskas OK del tu naturaliu priemoniu, bet del vadinamosios "chemijos" turiu tokia nuomone, kad mes, eiliniai vartotojai, ne visada zinom kas parasyta toje etiketeje, ir net paprastas vitaminas E buna uzvadintas tokoferoliu, vitaminas A - retinoliu, hialulono rugstis - sodium hyaluronat ir panasiai. Plius, visokie isradimai kompleksai buna uzrasyti tokiais triauksciais "keiksmazodziais", kad tikrai gali issigasti. Ir tas manau galioja bet kokiai kosmetikai, nebutinai siai. Kirpejai nedirbtu, jei ju profesionali kosmetika pakenktu plaukui, juk ne tik su juo plauna, bet ir namo parduoda. Tai iseitu, nustriuse turetume vaikscioti, o taip nera