Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(Laimė @ 2012 08 01, 16:29)
lens.gif nieko neimatau

nezinau, kitaip negaliu ideti, bandykit ziureti CIA, gal pavyks pasididinti masteli. As tai imatau, gal del to, kad mintinai zinau, kas kur biggrin.gif Parasiau paaiskinima mirksiukas.gif Ten kur mirga marga - dvi lovos kampu ir kilimas vidury. Pirmas piesinukas - vaizdas is virsaus,ten stalas isskliestas, tada kitas piesinys - spinta, trecias - vaizdas sonines sienos (kur primarginta, ten atlosas lovos minkstas), tada kitos sienos vaizdas (virs lovu vardai surasyti), ir pats paskutinis piesinukas - stalas prie balkono. Na, lyg turetu buti aisku
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 07 31, 11:40)
oi as zinociau biggrin.gif
pirmiausiai tai toki dalykeli pastatyciau savo judriem vaikam :F
user posted image

kažkaip nepatikimai ši karstyklė atrodo.korpusas turbūt nėra niekur pritvirtintas tik ant žemės pastatytas.du,trys vaikai pasiūbuotų ir gali užvirsti
Atsakyti
QUOTE(sermuksnelis @ 2012 07 16, 23:16)
labai laukiu patarimo, irenginėjam vaiko kambari ir dairomes nauju baldu, vaikinukas labai jau nori tokio komplekto...
http://www.jysk.lt/#!product=2574
gal kas tokį naudoja? iki kokio amziaus tinkamas, ar tvirtas? ir t.t baisu ir del iskritimo.vaikui 6m. g.gif

aciu uz atsakymus...maČiau ir daugiau kas domėjosi apie sia lova, tai dab ir musu atsiliepimai...vistik isigijome ax.gif
idejus ciuzini iskart supratau, kad neleisiu vaikui taip miegoti doh.gif tetis pirko ir ta pacia spalva dazė lenta bei prigrezė...nes vienoj vietoj ciuzinys gaunasi lygiai su ta lenta doh.gif dab jau thumbup.gif o seip prireike poros dienu apsiprast su tokiu griozdu kambaryje, bet dab jau super, vaikas laimingas, talpu ir t.t aisku nepatogu keist patalyne ir pvz. ziuret ar nera tempos, bet seip kol kas patenkinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sermuksnelis: 02 rugpjūčio 2012 - 21:55
QUOTE(Tvirtutis @ 2012 08 02, 20:42)
kažkaip nepatikimai ši karstyklė atrodo.korpusas turbūt nėra niekur pritvirtintas tik ant žemės pastatytas.du,trys vaikai pasiūbuotų ir gali užvirsti

man,kaip tik labai patikimai atrodo, tokia tvirta, kvadratine

siaip turejau omenyje tokias gelezines,kur kopeteles,virve,ziedai statosi butuose i grindis ir lubas..niekur ju foto nerandu,manau toki bandysime veliau butinai statyti
Atsakyti
kas gaminot neseniai baldus, kiek maždaug kainavo paprasta lova su stalčium arba patalynės dėže g.gif man skaičiavo keli baldininkai tai apie 900-1000 lt bigsmile.gif man atrodo, kad tai yra brangu g.gif o gal ne? čia Vilniuj..... kuo toliau tuo labiau linkstu link Meblik baldų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Crazy Lady @ 2012 08 03, 14:52)
kas gaminot neseniai baldus, kiek maždaug kainavo paprasta lova su stalčium arba patalynės dėže g.gif  man skaičiavo keli baldininkai tai apie 900-1000 lt bigsmile.gif  man atrodo, kad tai yra brangu g.gif  o gal ne?  čia Vilniuj..... kuo toliau tuo labiau linkstu link Meblik baldų g.gif

man įvairiai paskaičiavo 90x200 lova iš plokštės su stalčiais ir 900 ir 600 ir 450 4u.gif pasiuntinėk užklausimus daugiau gamintojų, bet nurodyk konkrečiau kokio dydžio lova, iš kokios plokštės daryt, koks apkantavimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 08 03, 15:04)
man įvairiai paskaičiavo 90x200 lova iš plokštės su stalčiais ir 900 ir 600 ir 450 4u.gif pasiuntinėk užklausimus daugiau gamintojų, bet nurodyk konkrečiau kokio dydžio lova, iš kokios plokštės daryt, koks apkantavimas 4u.gif

atrodo viską taip ir dariau, t.y. siunčiau analogišką paklausimą 8 baldų gamintojam ir visi kaip susitarę doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2012 08 03, 14:04)
koks apkantavimas 4u.gif

o koks apkantavimas geriausias?
Atsakyti
Pries kelias diena gavom nauja lovyte - 140x70, groteles, stalcius (vienas pusinis), pristatymas ir surinkimas - 400 Lt. Man labai patiko wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 08 03, 15:37)
Pries kelias diena gavom nauja lovyte - 140x70, groteles, stalcius (vienas pusinis), pristatymas ir surinkimas - 400 Lt. Man labai patiko  wub.gif

user posted image

labai graži lovytė, o ir nebrangi thumbup.gif aš noriu irgi panašios tik 90*200 cm ir stalčius per visą lovą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gretusiu @ 2012 08 03, 15:37)
Pries kelias diena gavom nauja lovyte - 140x70, groteles, stalcius (vienas pusinis), pristatymas ir surinkimas - 400 Lt. Man labai patiko  wub.gif

user posted image

grazi lovyte, tik keistai tas vienas stalcius ziurisi.. 4u.gif

as ir galvoju apie panasia tik 90*200. Ir sugalvojau, tik nzn ar igyvendinama, kad apacia daryt stalciu, kuris reikiant transformuotusi i dar viena lovyte, na uzdejus ciuzini... blush2.gif g.gif gal imanoma... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 08 03, 15:48)
grazi lovyte, tik keistai tas vienas stalcius ziurisi..  4u.gif

as ir galvoju apie panasia tik 90*200. Ir sugalvojau, tik nzn ar igyvendinama, kad apacia daryt stalciu, kuris reikiant transformuotusi i dar viena lovyte, na uzdejus ciuzini...  blush2.gif  g.gif gal imanoma...  bigsmile.gif

manau, kad įmanoma ax.gif
Atsakyti