Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų kambarys

QUOTE(popcornas @ 2012 08 07, 03:10)
Sita siena visai nieko atrodo su sita juosta perskirta.
http://www.facebook....8...e=1

http://www.facebook....7...e=1

Man asmeniskai sitas kambarys laaabai patinka, jame atsiskleis vaiko vaizduote  wub.gif
http://www.facebook....8...e=1

pirmoji juosta tikrai linksma... thumbup.gif gal savo galimybemis iseitu padaryt...

o tuos kreidines lentos man ir patinka.. thumbup.gif yra tokio klijuojamo popieriaus, sakiau ant spintos gerai butu, bet kazi kaip su valymu-slapinimu... turiu keleta dezuciu tokiu sonu, tai pripaisius sausai valant svariai nenusivalo, o su slapiu bijau kad nesusiraitytu dezes sonas... nes popierinis toks vos ne... nors reiks pabandyt.. blush2.gif
Atsakyti
Man tokios kreidines sienos schmoll.gif nelabai, isivaizduoju, kad tokiam kambary nuolatos nuo valymo atrodo murzinos sienos, o nuo piesimo kreidos dulkiu pilna ir vaikai kreiduotom rankom dar i kokia virtuve pareina baldu nuciupinet lotuliukas.gif Bjauri mama esu - tokio vaizdelio neisgyvenciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 08 07, 08:58)
Man tokios kreidines sienos  schmoll.gif  nelabai, isivaizduoju, kad tokiam kambary nuolatos nuo valymo atrodo murzinos sienos, o nuo piesimo kreidos dulkiu pilna ir vaikai kreiduotom rankom dar i kokia virtuve pareina baldu nuciupinet  lotuliukas.gif  Bjauri mama esu - tokio vaizdelio neisgyvenciau  biggrin.gif

per visa siena gal ir nekoks vaizdelis, bet kur kampelyje 1*1m visai nieko uzrasams butu... 4u.gif
Atsakyti
Man tokios kreidines sienos  schmoll.gif  nelabai, isivaizduoju, kad tokiam kambary nuolatos nuo valymo atrodo murzinos sienos, o nuo piesimo kreidos dulkiu pilna ir vaikai kreiduotom rankom dar i kokia virtuve pareina baldu nuciupinet  lotuliukas.gif  Bjauri mama esu - tokio vaizdelio neisgyvenciau  biggrin.gif

aš ir biggrin.gif man tik foto gražu biggrin.gif realiai norisi, kad kuo mažiau tepliotūsi, dulkės rinktūsi ir kuo talpiau viskas susislapstytų biggrin.gif
Atsakyti

dabar yra kreidelių nedulkančių, nebyrančių - mano vaikų kambary numatyta vieta didelei piešimo lentai. gal dėl to, kad aš tokią turėjau, man tėvai leido piešti net ir su byrančiom ir dulkančiom kreidom - aš prisimenu kaip smagu būdavo piešti, todėl tai būtinai suteiksiu ir savo vaikams 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 08 07, 09:46)
dabar yra kreidelių nedulkančių, nebyrančių - mano vaikų kambary numatyta vieta didelei piešimo lentai. gal dėl to, kad aš tokią turėjau, man tėvai leido piešti net ir su byrančiom ir dulkančiom kreidom - aš prisimenu kaip smagu būdavo piešti, todėl tai būtinai suteiksiu ir savo vaikams  4u.gif

yra tokie ale stiklai, kur su plomasteriais piesiasi...tos stiklines lentos buna ivairiausiu spalvu... paieskosiu nuorodos, reklamavo statybu TV ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Google @ 2012 08 07, 07:23)
o tuos kreidines lentos man ir patinka..  thumbup.gif  yra tokio klijuojamo popieriaus, sakiau ant spintos gerai butu, bet kazi kaip su valymu-slapinimu... turiu keleta dezuciu tokiu sonu, tai pripaisius sausai valant svariai nenusivalo, o su slapiu bijau kad nesusiraitytu dezes sonas... nes popierinis toks vos ne... nors reiks pabandyt..  blush2.gif

O kur tokio popieriaus yra pirkti?
Atsakyti
mano nuomonė apie tas paišomas sienas labai jau prieštaringa. Pati mintis gal ir smagi, bet kai pagalvoju apie "tvarką" doh.gif . Manau, kad gražu tik nuotraukoje - nupiešė smagų tvarkingą piešinėlį, nupaveikslavo ir viskas tuo baigėsi.

Mano pačios vaikas yra ganėtinai tvarkingas, GALBŪT jis pieštų tik ant tam skirtos sienos. Bet tikrai atvažiavus į svečius kitiems vaikams su tom kreidom būtų išpiešti visi namai. Jau vien su pieštukais ir flomasteriais ko pridirba doh.gif . Nu tai su kreidom būtų šakės.
Atsakyti
QUOTE(lairam @ 2012 08 07, 09:47)
mano nuomonė apie tas paišomas sienas labai jau prieštaringa. Pati mintis gal ir smagi, bet kai pagalvoju apie "tvarką"  doh.gif . Manau, kad gražu tik nuotraukoje - nupiešė smagų tvarkingą piešinėlį, nupaveikslavo ir viskas tuo baigėsi.

Mano pačios vaikas yra ganėtinai tvarkingas, GALBŪT jis pieštų tik ant tam skirtos sienos. Bet tikrai atvažiavus į svečius kitiems vaikams su tom kreidom būtų išpiešti visi namai. Jau vien su pieštukais ir flomasteriais ko pridirba  doh.gif . Nu tai su kreidom būtų šakės.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kuri uzsakinejot vaiku kambario baldus is'' Brestos'',noreciau atsiliepimu.Aciu
Atsakyti
Sveikos,

gal turit atsiliepimų apie šią lovytę,gamintoją?Man labai imponuoja, kad tos loveles pasidaro dvejomis atskiromis, kai vaikai paauga bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
http://www.ulus.lt/
va dar koki tinklapiuka radau
tiksliau ju skelbima
http://www.*infected...s-14658127.html
Atsakyti