Pra - gražu pas jus
patinka man tokio stiliaus namuciai
QUOTE(Ritaram @ 2012 08 14, 00:08)
aciu
Pra, ir aš prisidedu prie pagyrų
. Smagu kad jau įrengti svajonių namučiai ir jau gyvenate. Įdomi virtuvės fasadų spalva 
Salamandra, liustra tikrai puiki, aš į virtuvę kažko panašaus norėčiau.
Salamandra, liustra tikrai puiki, aš į virtuvę kažko panašaus norėčiau.
Labas rytas
Mes
122 metrai, 16 000 Lt su trupučiu , be pajungimo, su leidimu ir gręžinio pasu
įtariu kad be įrangos
nes siurblys kainuoja 1500-2500 Lt
o išgręžus tokio gylio gręžinius (iki 100 metrų) ar nereikia statyti brangių filtrų
projektą mums padarė ta pati įmonė, kuri ir gręžė
QUOTE(braske24 @ 2012 08 09, 21:18)
klausimas,ar kas daretes grezini?kokiame gylyje grezinys ir kokia kaina?
Mes
QUOTE(skubanti @ 2012 08 09, 22:02)
Mes daremes pries du metus, gylis 48m, o kainos nepamenu, atminty sukasi kazkas virs 3tukst., tik nepamenu ar cia su iranga ar be 
įtariu kad be įrangos
QUOTE(nerikeri @ 2012 08 10, 10:06)
Mokejom 110lt/m praejusiais metais, 36m gylis. siurblys ir elektronika atskirai. Dar panasi suma gavosi. Jei grezinys pagal projekta, butina darytis su grezinio pasu. Tokiu atveju gali paprasyti ir daugiau uz darbus.
QUOTE(rytorasa @ 2012 08 10, 12:49)
mes neseniai gręžėm. Gylis -67m. 1m gręžimo kaina 120lt be PVM. Įranga, pajungimas + 4000lt.... 
o išgręžus tokio gylio gręžinius (iki 100 metrų) ar nereikia statyti brangių filtrų
QUOTE(elizieja @ 2012 08 10, 14:04)
Mes neperseniausiai domėjomės-tai kainą su įrangair pajungimu 12tūkst., bet mes neturim projekto, tad mums kaip ir atsisakė jį taip daryti. 
projektą mums padarė ta pati įmonė, kuri ir gręžė
QUOTE(Infinity_ @ 2012 08 14, 09:19)
Pra, ir aš prisidedu prie pagyrų
. Smagu kad jau įrengti svajonių namučiai ir jau gyvenate. Įdomi virtuvės fasadų spalva 
aciu. mes ta virtuve ,,pelyte" vadinam. Pati labai bijojau, kaip atrodys ta spalva, bet esu patenkinta- ne spalvota,nei balta...
QUOTE(Mopsyte @ 2012 08 13, 14:04)
Buciau dekinga...pasiskambinciau , gal ka sudereciau, nes kiek siandiena skambinau tai 8 kubu kaina eina virs 400 lt ir duoda 3-5 dienom.....
vakare parasysiu nr,nes kaiminka isvaziavo,o telefona turi uzrasu knyguteje
Pra grazus namuciai
aciu, jurcik...
smagu, kad ne man vienai grazu...tik , aisku,dar daug truksta: nera sviestuvu, voniose veidrodziu,siokiu tokiu baldeliu, uzuolaidu...
bet smagu, kai kas nors vis pasipildo...
smagu, kad ne man vienai grazu...tik , aisku,dar daug truksta: nera sviestuvu, voniose veidrodziu,siokiu tokiu baldeliu, uzuolaidu...
Laba diena - gaila aš negaliu foto pamatyti, nu gal kada ir aš gausiu prisijungimo duomenis
Norėjau pkalausti, kai tinkuoja sienas - ar reikia gruntuoti, man darbininkai nutinkavo, jau ir glaisto vieną sluoksnį uždėjo sakė dar vieną dės glaisto sluoksnį, tada šlifuos ir tik tada gruntuos, o jau tada dažys - o MV aiškina, kad turėjo gruntuoti po kiekvieno sluoksnio...
Ai dar norėjau paklausti, gal žinote kur kokius naudotus baldus pardavinėja (reikia virtuvinės spintelės laikinai, tad nesinori išlaidauti)
Norėjau pkalausti, kai tinkuoja sienas - ar reikia gruntuoti, man darbininkai nutinkavo, jau ir glaisto vieną sluoksnį uždėjo sakė dar vieną dės glaisto sluoksnį, tada šlifuos ir tik tada gruntuos, o jau tada dažys - o MV aiškina, kad turėjo gruntuoti po kiekvieno sluoksnio...
Ai dar norėjau paklausti, gal žinote kur kokius naudotus baldus pardavinėja (reikia virtuvinės spintelės laikinai, tad nesinori išlaidauti)
QUOTE(pra @ 2012 08 14, 11:38)
Grazu grazu, o smulkmenom begyvenant uzsipildys, juk ir taip isikelet i pilnai sutvarkytus namus
Gal koki vakara atpedinsiu kavytes
QUOTE(elizieja @ 2012 08 14, 14:56)
paziurekit cia supermamoj Skelbimu lenta - Klaipedieciu turgelis ir Baldai temas, gal kas parduoda
QUOTE(pra @ 2012 08 14, 12:38)
smagu, kad ne man vienai grazu......
Ir man patiko
Klausimelis, ar ta balta spalva tarp laiptu nenusitepa nuo avalynes? (nors namie juk be batu vaikstot
Vonia-100 balu
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 15:17)
Grazu grazu, o smulkmenom begyvenant uzsipildys, juk ir taip isikelet i pilnai sutvarkytus namus
, o dar ir su kiemu, zole, tvora, ko dar noret
aciu
QUOTE(Plaukia laivas @ 2012 08 14, 15:42)
Ir man patiko
Grazu, sviesu, erdvu
Klausimelis, ar ta balta spalva tarp laiptu nenusitepa nuo avalynes? (nors namie juk be batu vaikstot
)
Vonia-100 balu
Vonia-100 balu
aciu. Ten (laiptu) ne visai balta, o sienu spalva, taciau nesispiria taip toli, tai neissitepa... galu gale, juk galima perdazyti ar nuvalyti, jei jau baisu...