Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(elizieja @ 2012 08 14, 14:56)
Laba diena - gaila aš negaliu foto pamatyti, nu gal kada ir aš gausiu prisijungimo duomenis  4u.gif

Ne jus viena vargšė lotuliukas.gif Šiap aš ne cekava motera, bet jau tie paparčiai kaip mane suintrigavo, kad negaliu doh.gif blush2.gif
Atsakyti
na ka, paparcius i studija bigsmile.gif
user posted image

geriau pasakykit, kur butu pirkti konsoliu (bet tokio modernesnio stiliaus)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pra: 14 rugpjūčio 2012 - 15:08
QUOTE(pra @ 2012 08 14, 16:06)
na ka, paparcius i studija  bigsmile.gif

Vaje wub.gif Nu grožiai pas jus.
Kaip pasižiūri, kad visos statybų kančios jums atsipirko ir nuotaika pakyla tolesniems darbams ir laukimui.
Atsakyti

Superrr!!! vonia labai graži!!! Ant pufikiuko taip ir norisi prisėsti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 14, 15:58)
Ne jus viena vargšė lotuliukas.gif  Šiap aš ne cekava motera, bet jau tie paparčiai kaip mane suintrigavo, kad negaliu doh.gif  blush2.gif

Merginos, ar galime duoti prieijima prie albumo SPINDULELEI ir ELIZIEJAI ax.gif ???
(jei nieks 2 dienas nepriestaraus, parasysiu joms smile.gif ...)
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 08 14, 19:04)
Merginos, ar galime duoti prieijima prie albumo SPINDULELEI ir ELIZIEJAI  ax.gif  ???
(jei nieks 2 dienas nepriestaraus, parasysiu joms smile.gif ...)

blush2.gif net susigėdau, RK, ačiū už pasitikėjimą 4u.gif
Atsakyti
galiu rekomenduot vyrukus, kurie super plyteles klijuoja. siaip gan brangiai (mes mokejom 40 Lt m2, plius atskirai kampu supjovimas uz viena metra 15 Lt ir vidiniu kampu silikonavimas 3 Lt metras) bet dirba labai greitai, kokybiskai, tikri profai. musu vonia su dekoriukais visokiais, galima sakyt per 2 dienas susitvarke. rekomendavo man juos moteris, pas kuria plyteles pirkau, tikrai liuks, dirba dviese. 868213976 Rolandas

Spindulele, jusu deka apsisprendziau del plyteliu kazkada, pasirinkau butent Amiche biggrin.gif vonia atrodo thumbup.gif thumbup.gif wub.gif aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 08 14, 19:53)
galiu rekomenduot vyrukus, kurie super plyteles klijuoja. siaip gan brangiai (mes mokejom 40 Lt m2, plius atskirai kampu supjovimas uz viena metra 15 Lt  ir vidiniu kampu silikonavimas 3 Lt metras) bet dirba labai greitai, kokybiskai, tikri profai. musu vonia su dekoriukais visokiais, galima sakyt per 2 dienas susitvarke. rekomendavo man juos moteris, pas kuria plyteles pirkau, tikrai liuks, dirba dviese. 868213976 Rolandas

Spindulele, jusu deka apsisprendziau del plyteliu kazkada, pasirinkau butent Amiche biggrin.gif vonia atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif aciu  4u.gif  4u.gif

Smagu 4u.gif
Aš irgi laukiu kada jau pačią vonią pastatysiu ir tą vaizdą pažiūrėsiu. doh.gif Vakar atvežė tai šen ėjau aplink ją kaip katinas, bet nepakavau, kad neapdulkėtų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2012 08 14, 20:01)
Smagu 4u.gif
Aš irgi laukiu kada jau pačią vonią pastatysiu ir tą vaizdą pažiūrėsiu.  doh.gif Vakar atvežė tai šen ėjau aplink ją kaip katinas, bet nepakavau, kad neapdulkėtų lotuliukas.gif

o kokia vonia pasirinkot? 4u.gif
as norejau laisvai pastatomos, idomesnes formos, va butent tokios:
user posted image

bet pasitarem su vyru ir nusprendem Vispoolo kampine pirkt, del patogumo...
Atsakyti
QUOTE(Portishead @ 2012 08 14, 20:08)
o kokia vonia pasirinkot? 4u.gif
as norejau laisvai pastatomos, idomesnes formos, va butent tokios:

bet pasitarem su vyru ir nusprendem Vispoolo kampine pirkt, del patogumo...

Aš ir varvinau seilę į tokias laisvai statomas.
O nusiprkau galima sakyti kampinę
http://www.vispool.l...s-vonios/gemma/
Čia kur tie brėžinukai 4 nr. pažymėta.
Atsakyti
user posted image

Dar norėjau paklausti, kokie čia maišytuvai? oras? unsure.gif
Atsakyti
PRA, ka zadar det vonioj ant lango?
Atsakyti