Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

šiaip tai 7 maršrutas lieka, tik jis kursuos Mazūriškės - miesto ligoninė. Nuo čia teks persėst į 14 . Lieka susisiekimas su miestu smile.gif
Straipsni apie tai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 02 rugsėjo 2012 - 21:36
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 02, 22:35)
šiaip tai 7 maršrutas lieka, tik jis kursuos Mazūriškės - miesto ligoninė. Nuo čia teks persėst į 14 . Lieka susisiekimas su miestu smile.gif
Straipsni apie tai

Laaabai gerai ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif

QUOTE(egis_klp @ 2012 09 02, 19:12)
Uz tai dabar vaziuoja 25 ir 26 miesto autobusai...

Taip yra šie autobusiukai, jie berods Klaipėdos autobusų parko. Važiuoja iki mūsų ir dar toliau iki Šimkų ax.gif

QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 19:29)
Labas, Taikute, gi rasiau apie meeta  biggrin.gif
Busi?
Idomu kiek susirinksim. Paskutini meeta snekejom, gal is kinieciu uzsisakyt kazka  rolleyes.gif

Dar šnekėjom apie savo gamintą maistą ax.gif

Ir aš prisidedu prie sveikinimų mūsų temai, nors prisijungiau tikrai ne prieš 5 metus, bet vistiek smagu thumbup.gif
Atsakyti
Kokia grazi sukaktis thumbup.gif Prisijungiu ir as prie sveikinimu ta proga ir noriu pasidziaugti, kad sioje temoje susirinkusios labai malonios ir draugiskos pasnekoves ir pasnekovai. O temos ikurejai ir temu kurejai ypatingi sveikinimai ir padeka 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Jei jau renkamės pas RK tai tikrai manau reiktų atsinešti kas ką. Bet siaip ir mieste galim paminėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritaram @ 2012 09 02, 23:06)
Dar šnekėjom apie savo gamintą maistą  ax.gif

Tai jau kaip dauguma nori, tariames smile.gif

QUOTE(Kriaka @ 2012 09 02, 23:14)
O temos ikurejai ir temu kurejai ypatingi sveikinimai ir padeka 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu aciu bigsmile.gif

QUOTE(salamandra07 @ 2012 09 02, 23:28)
Sveikutes 4u.gif
Jei jau renkamės pas RK tai tikrai manau reiktų atsinešti kas ką. Bet siaip ir mieste galim paminėti  4u.gif

Mes gi jau nuo pernai pas mane planuojam meeta biggrin.gif
Nors galim ir mieste, cia kaip dauguma nuspres, man visi variantai tinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 03 rugsėjo 2012 - 06:06
QUOTE(egis_klp @ 2012 09 02, 20:12)
Uz tai dabar vaziuoja 25 ir 26 miesto autobusai...

bet tie atvažiuoja iki pergalės aikštės ir berods...seno turgaus (va to nžn. tiksliai - reik maršrutus žiūrėt) ir psio, skant atveža iki vienos miesto vietos ir jei reikia į kitą vietą - persėsti teks.

QUOTE(Rituuukas @ 2012 09 02, 20:14)
Pro kur jie važiuoja? koks maršrutas smile.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 02, 22:35)
Straipsni apie tai

straipsnių neskaičiau, bet mozūriškiškiai sakė, kad pas juos 7 nebeatvažiuos.
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 01, 21:40)
UI, ne ne, pavasari suvedines draugai savo pudeliene ir tik uzsisakem dar, galvoju apie mergyte ax.gif . Dar kitais metais galvosim apie antra vaika, noriu mergytes wub.gif . Turim kate - mergaite. MB sako, ei, a ne perdaug man mergu  blink.gif  lotuliukas.gif  ?
Papildyta:
Braske, ne taip supratai, kate pasisiause kai buvo sveciuose pudeliene, kuri tures suniuku kitamet, kai suves  ax.gif
Papildyta:

Supratau ax.gif tai tavo panelei bus dziaugsmo! 4u.gif
Papildyta:
Sveikinimai - su graziu jubiliejumi happybday.gif happybday.gif
Man meetas tinka ir pas RK ir mieste!
Atsakyti
Dar ne į temą, bet kad sutaupyti brangaus laiko statyboms - jau nuo šiandien metams uždaryta dalis Joniškės gatvės, tad eismas per Liepų gatvę arba Jakų žiedą - palei Joniškes kapines ir SBA baldus - nebepravažiuojama.
Atsakyti

sveikos,

Su grazia sukaktim visas ir visus 4u.gif 4u.gif thumbup.gif biggrin.gif Saunus jubiliejus thumbup.gif

As su tokiu klausimu, gal kuri savo namuciuose turit krosnele, ne zidini, kokia turit, gal galit pasidalinti trukumais , pliusais??? g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2012 09 03, 13:32)
sveikos,
Su grazia sukaktim visas ir visus 4u.gif  4u.gif  thumbup.gif  biggrin.gif Saunus jubiliejus thumbup.gif

As su tokiu klausimu, gal kuri savo namuciuose turit krosnele, ne zidini, kokia turit, gal galit pasidalinti trukumais , pliusais??? g.gif  mirksiukas.gif

pas drauguis krosnelė (pagrindinis šildymas dujomis). matyt, pliusai, nes atėjus II sezonui, pasidarė po apačia iš spec.stiklo paklojomą (vadinasi, nesiruošia nesinaudoti krosnele), labai džiaugiasi, kad ji teikia jaukumo, laabai įsipaišo į jų įnterjerą, o mano nuožiūra - neužima daug vietos (grakščiai atrodo), gražus akcentas.
Minusų negirdėjau ax.gif (ir nenorėčiau girdėti, nes man taaaip gražu wub.gif krosnelės)
P.s. ir kiek kažkada domėjausi, tai supratau vieną pagrindinį dalyką, kad pradžioj reikia pradėti žiūrėti tokios šalies gamintojo, kurios klimatas panašus į LT. Tad raealu, kad nusipirksit tikrą daiktą, o ne "butaforiją" (takim, jei bus gamintojas koks italas). Tad žvalgykitės suomiško, norvegiško varianto (yra kas tiesiai plukdo iš ten toookių grožių wub.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo syri: 03 rugsėjo 2012 - 15:43
QUOTE(syri @ 2012 09 03, 16:10)
pas drauguis krosnelė (pagrindinis šildymas dujomis). matyt, pliusai, nes atėjus II sezonui, pasidarė po apačia iš spec.stiklo paklojomą (vadinasi, nesiruošia nesinaudoti krosnele), labai džiaugiasi, kad ji teikia jaukumo, laabai įsipaišo į jų įnterjerą, o mano nuožiūra - neužima daug vietos (grakščiai atrodo), gražus akcentas.
Minusų negirdėjau  ax.gif  (ir nenorėčiau girdėti, nes man taaaip gražu  wub.gif krosnelės)

man irgi grazu, o rudens vakarais norisi ir jaukumo, silumos ax.gif
o kokios firmos turi gal gali suzinoti? blush2.gif mirksiukas.gif

p.s. dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 03 rugsėjo 2012 - 15:23