Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 04, 08:59)
o aš kaip beskaičiuoju, tai statybininkių temai daugiau nei 5 metai  ax.gif mes jau name 5 metai kaip gyvenam, o aš su šia tema namą pirmą beveik 2 metus stačiaus  cool.gif

As grizau is Amerikos 2007m. vasara, rugpjuti pradejom dairytis sklypo ir labai gerai pamenu, kad rugsejo 2d. sukuriau pirma tema 4u.gif
O tu temu gi daug buvo apie statybas, tai tikiu, kad nama statydama kazkokiose statybu temose bendravai.
Atsakyti
westa, gal tu painioji visos lietuvos statybininkiu tema? Nes pradzioj man rods te visos kalbejo, kol RK nesukure atskiros....
Pirmas albumas fotki sukurtas 4m ir 9 men atgal... tai mazdaug tada ir tema sukurta buvo....
Atsakyti
QUOTE(iewike @ 2012 09 04, 09:17)
Pirmas albumas fotki sukurtas 4m ir 9 men atgal... tai mazdaug tada ir tema sukurta buvo....

Pamenu, kad po keliu menesiu bendravimo, sukuriau ir fotki.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 04 rugsėjo 2012 - 08:21
QUOTE(iewike @ 2012 09 04, 09:17)
westa, gal tu painioji visos lietuvos statybininkiu tema? Nes pradzioj man rods te visos kalbejo, kol RK nesukure atskiros....

na kad ne smile.gif buvo tema ,,Statome namą netoli Kaipėdos" ar kažkas panašaus.. joje bendravo tik klaipėdietės evansmum, Bomba, lyg ir palang-mamyte buvo viena pirmųjų smile.gif senai tai buvo.. jokia nauja tema nebuvo kurta, tiesiog buvo per laiką pakeistas jos pavadinimas šiek tiek smile.gif arba mano atmintis visai šlubuoja cool.gif

bet ar tame esmė? niekas nedraudžia švęsti, jei yra noras smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 rugsėjo 2012 - 08:22
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 04, 09:21)
na kad ne smile.gif buvo tema ,,Statome namą netoli Kaipėdos"  ar kažkas panašaus.. joje bendravo tik klaipėdietės evansmum, Bomba, lyg ir palang-mamyte buvo viena pirmųjų smile.gif senai tai buvo.. jokia nauja tema nebuvo kurta, tiesiog buvo per laiką pakeistas jos pavadinimas šiek tiek  smile.gif

Tai sitoj temoj jos visos ir bendravo biggrin.gif
Atsakyti
radau kažkokias senas dabartinio mūsų namo foto smile.gif ne visur viskas baigta.. pagalvoju, kaip keičiasi žmogaus norai einant metams smile.gif dabar noriu ramesnio, šviesesnio ir ...paprastesnio namo smile.gif bei interjero smile.gif beje kaip, minėjau, pas mus balinto ąžuolo parketas .. labai nepraktiška, bet gražu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 rugsėjo 2012 - 08:52

Oho kokie jubiliejai biggrin.gif
Sampano ir tetruksta tokia proga.

Ne uz kalnu ir man reikes vel dazniau prie jusu prisijunkt 4u.gif

QUOTE(cikki @ 2012 09 03, 21:27)
Sveikutes, merginos wink.gif

Su graziu temos jubiliejum!!! thumbup.gif  Manau ir as tureciau sudalyvaut susitikime, nors prisijungus esu visai nesenai, bet jau spejau su RK gyvai susipazinti  drinks_cheers.gif

p.s. gal kuri zinot, kur gauti graziu tapetu berniuku kambariui, gali buti internetu, bet uzsakinet ir laukt menesi jau neturiu laiko:(

Oho kokie pazystami zmones smile.gif Is foto supratau mirksiukas.gif

QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 04, 10:49)
radau kažkokias senas dabartinio mūsų namo foto smile.gif ne visur viskas baigta.. pagalvoju, kaip keičiasi žmogaus norai einant metams smile.gif dabar noriu ramesnio, šviesesnio ir ...paprastesnio namo smile.gif bei interjero  smile.gif beje kaip, minėjau, pas mus balinto ąžuolo parketas .. labai nepraktiška, bet gražu  smile.gif

Pritariu labai, kad kad norai keiciasi einant laikui smile.gif Pas mane dar kai kur laidai kyso ir pan., o jau naujas namas ant nosies lotuliukas.gif
Liuks namuko isplanavimas. Mes ir planuojam is dvieju i viena pereiti. Tai delioju planeli ...Vargas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 02, 15:30)
Stai ir 5 metai, kai renkames sioje temoje, dalinames patirtimi, patarimais, dalinames vargais ir dziaugsmais. Nieks musu geriau nesupras, kaip mes cia viena kita suprantam.
ACIU, kad esat, nes su jumis buvo lengviau iveikti visa statybu etapa.
O si tema man dar dave ir naujas pazintis ir net drauges.

SMAGU SU JUMIS, TAD VAISINU VIRTUALIAI  biggrin.gif :

user posted image

O penktadieni 18.00val. ta proga meetas pas mane, tada tikru sampanu vaisinsimes
biggrin.gif

QUOTE(sania @ 2012 09 04, 10:21)
Oho kokie jubiliejai  biggrin.gif
Sampano ir tetruksta tokia proga.

Virsuj sampanas, praleidai turbut biggrin.gif
Atvaryk i meeta drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 09 04, 10:21)

Liuks namuko isplanavimas. Mes ir planuojam is dvieju i viena pereiti. Tai delioju planeli ...Vargas  doh.gif

o aš kažkaip greit sudėliojau.. smile.gif ko labai pasigendu, tai skalbyklos, ją pasidariau nemažą ir pagalbinės patalpos prie virtuvės ir koridoriuje. susiplanavau savo vonios įėjimą per rūbinę.. va čia dar suku galvą ar gerai, bet kas turi, sako kad gerai smile.gif tai gal ir bus gerai biggrin.gif

įdedu čia nukąstą planą, gal geriau matysis

[attachmentid=224475]

Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Nors ir pavėluotai, prisijungiu ir aš prie sveikinimų tokio jubiliejaus proga bigsmile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 04, 09:49)
radau kažkokias senas dabartinio mūsų namo foto smile.gif ne visur viskas baigta.. pagalvoju, kaip keičiasi žmogaus norai einant metams smile.gif dabar noriu ramesnio, šviesesnio ir ...paprastesnio namo smile.gif bei interjero  smile.gif beje kaip, minėjau, pas mus balinto ąžuolo parketas .. labai nepraktiška, bet gražu  smile.gif

graziai parinktos spalvos ax.gif patiko laiptukai, vonia wub.gif sunaus kambarys, palepe thumbup.gif
Busimo namuko vieta p a s a k i s k a wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lana***: 04 rugsėjo 2012 - 10:06
QUOTE(Lana*** @ 2012 09 04, 11:06)
Labas rytas 4u.gif

graziai parinktos spalvos ax.gif patiko laiptukai, vonia  wub.gif sunaus kambarys, palepe thumbup.gif
Busimo namuko vieta p a s a k i s k a wub.gif  wub.gif  wub.gif

dėkui smile.gif turėjo būti itin svarus argumentas , kad keisčiau dabartinę namo vietą smile.gif geras mūsų kvartalas, ne idealus ( ar tokių yra?smile.gif ) bet geras.. tai va kai pamačiau , pasakiau - noriu smile.gif va ir turim

o palėpė, beje, itin pasiteisinęs sprendimas .. kas gali sau leisti, tai puiki patalpa visai šeimai, ypač vaikams.. ten jų karalystė smile.gif su visais play stationais ir tt smile.gif savo kambariuose jie jokios technikos neturi, viskas čia, kur aš viena akim galiu kontroliuoti jų buvimą virtualioje erdvėje smile.gif
Atsakyti