Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

[quote=sania,2012 09 04, 11:21]
Oho kokie jubiliejai biggrin.gif
Sampano ir tetruksta tokia proga.

Ne uz kalnu ir man reikes vel dazniau prie jusu prisijunkt 4u.gif
Oho kokie pazystami zmones smile.gif Is foto supratau mirksiukas.gif

Pazystami? Is kur? ax.gif
Atsakyti
RK penktadieni nebusiu LT tai nelabai galesiu sudalyvaut doh.gif
Papildyta:
[quote=cikki,2012 09 04, 14:24]
[quote=sania,2012 09 04, 11:21]
Oho kokie jubiliejai biggrin.gif
Sampano ir tetruksta tokia proga.

Ne uz kalnu ir man reikes vel dazniau prie jusu prisijunkt 4u.gif
Oho kokie pazystami zmones smile.gif Is foto supratau mirksiukas.gif

Pazystami? Is kur? ax.gif
[/quote]
Pauksciu seimyna lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cererakennel @ 2012 09 04, 11:57)
o aš kažkaip greit sudėliojau.. smile.gif ko labai pasigendu, tai skalbyklos, ją pasidariau nemažą ir pagalbinės patalpos prie virtuvės ir koridoriuje. susiplanavau savo vonios įėjimą per rūbinę.. va čia dar suku galvą ar gerai, bet kas turi, sako kad gerai smile.gif tai gal ir bus gerai  biggrin.gif

įdedu čia nukąstą planą, gal geriau matysis

[attachmentid=224475]

mano dabartiniame name man labiausiai truksto, kad butu miegamas ir is jo isejimas i drabuzine ir vonia. Siai dienai drabuzine atskirai, tai baigiu visus savo rubus susitemt is jos i skalbykla (ji dabar prie vonios yra). Ai dar visada sakiau, kad nereikia atskiru voniu tevams ir vaikams...siai dienai noriu laaaabai savo atskiros vonios biggrin.gif
Taip kad manau labai liuks suplanuota del miegamo-drabuzines-vonios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 04 rugsėjo 2012 - 12:43
Kaip gerai, kad man viska pavyko igyvendint 1-ame statomam name bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava 10: 04 rugsėjo 2012 - 12:57
Per az gaunu klausimu ka atsinesti. Tai siaip, kas ka galit, kokiu uzkandziu, ar sumustinukus kelis ar vaisiu, ar kokiu alyvuogiu, ar cipsu ar sulciu ar kas megsta saldumynus (as ne blush2.gif ).
As padarysiu baltos misraines ir sampes nupirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 14:56)
Kaip gerai, kad man viska pavyko igyvendint 1-ame statomam name  bigsmile.gif

Tai va todel as prie busimo namo projekto jau sedziu 3-ia men (kiek pamenu tu sedejai trigubai ilgiau biggrin.gif )...ir dar jis man nelabai smile.gif tik kai da nueisiu pas architekta, jauciu vel prota susisuksiu...
O dabartiniame name kur gyvenam, tai ten buvo namukas skirtas ne man, bet taip gavosi, kad reikejo i ji kraustytis, bet manau del to tik pliusiu gavau...Supratau, kas turetu but kitaip nei yra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2012 09 04, 14:57)
Tai va todel as prie busimo namo projekto jau sedziu 3-ia men (kiek pamenu tu sedejai trigubai ilgiau biggrin.gif )...ir dar jis man nelabai smile.gif  tik kai da nueisiu pas architekta, jauciu vel prota susisuksiu...
O dabartiniame name kur gyvenam, tai ten buvo namukas skirtas ne man, bet taip gavosi, kad reikejo i ji kraustytis, bet manau del to tik pliusiu gavau...Supratau, kas turetu but kitaip nei yra doh.gif

kiek besėdėsi, vis tiek kas nors per laiką pradės kliūti smile.gif gi natūralu, keičiasi poreikiai, keičiasi aplinka , galų gale is skonis smile.gif kai stačiau savo, atrodė, kad viskas ok, na mačiau keletą prašautų dalykų, bet yra tokių, kurie visai nekliuvo pradžioje smile.gif sako, kad trečias namas tas tikrasis.. galbūt smile.gif ale manau,kad vis tiek per laiką ir tame trečiame kas nors pradeda nepatikt.. tik esi protingesnis ir nebeimi į galvą dėl kiekvieno š.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cererakennel: 04 rugsėjo 2012 - 14:10
QUOTE(sania @ 2012 09 04, 14:57)
Tai va todel as prie busimo namo projekto jau sedziu 3-ia men (kiek pamenu tu sedejai trigubai ilgiau biggrin.gif )...ir dar jis man nelabai smile.gif  tik kai da nueisiu pas architekta, jauciu vel prota susisuksiu...

Jo jo, sedejau 9 menesius, uztai dabar juokiuos kartais, kad man tas namas kaip antras vaikas biggrin.gif
As esu patenkinta kiekvienu centimetru, ka sugebejau priburti per tuos 9 menesius. Na, pliusas, kad mes jau buvom gyvene name Amerikoj ir daug namu ten macius.

O kad tik dabar sau statysites, tai vat ir tinka ta patarle: nera to blogo, kas neiseitu i gera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 14:32)
Per az gaunu klausimu ka atsinesti. Tai siaip, kas ka galit, kokiu uzkandziu, ar sumustinukus kelis ar vaisiu, ar kokiu alyvuogiu, ar cipsu ar sulciu ar kas megsta saldumynus (as ne blush2.gif ).
As padarysiu baltos misraines ir sampes nupirksiu bigsmile.gif

sad.gif nu bet sutapk vėl doh.gif kelintą val. planuojat daryt meetą? nes, aš šeštadienį švesiu savo gimšę, tai penktadienį planuoju ruoštis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 09 04, 16:06)
sad.gif nu bet sutapk vėl  doh.gif  kelintą val. planuojat daryt meetą? nes, aš šeštadienį švesiu savo gimšę, tai penktadienį planuoju ruoštis  verysad.gif

18val., gi nors valandikei atvaryk, netoli juk esi ax.gif

Bus senbuviu, susisiekiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2012 09 04, 16:12)
18val., gi nors valandikei atvaryk, netoli juk esi ax.gif

Bus senbuviu, susisiekiau  smile.gif

tai va, galvoju nebent valandikei, su vaikais priimat?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2012 09 04, 16:34)
tai va, galvoju nebent valandikei, su vaikais priimat??  bigsmile.gif

Jei ner kur det, vezkis biggrin.gif
Atsakyti
Sania, imesk isplanavima smile.gif
Atsakyti