Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Mhm, pajury unsure.gif
Zinok, man ir anksciau budavo vienodai, o dabar kai arteja toks galingas jubiliejus, nori nenori susimastai, kad jau pavargai ir nori pagaliau tos seimos. Kaip ten bebutu, man labiausiai, siuo metu, amzius itakoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 18:49)
nu būna visko  blush2.gif
bučiuotis vat galiu, o į lovą kažkaip griūti tai nea.... ax.gif

as jau pamaciau kas su manimi darosi tik po pasibuciavimo ir tai susitinkant 4karta...tai apie lova net kalbet negaliu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 18:49)
nu būna visko  blush2.gif
bučiuotis vat galiu, o į lovą kažkaip griūti tai nea.... ax.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 18:50)
as jau pamaciau kas su manimi darosi tik po pasibuciavimo ir tai susitinkant 4karta...tai apie lova net kalbet negaliu... doh.gif  unsure.gif

Normalu, o po lovos pradetum ir "laipiot sienom" unsure.gif bent jau man taip buna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 19:50)
as jau pamaciau kas su manimi darosi tik po pasibuciavimo ir tai susitinkant 4karta...tai apie lova net kalbet negaliu... doh.gif  unsure.gif

visai kitaip yra kada matai žmogų pirmą kartą ir žinai, kad menka tikimybė susitikti dar kartą, kai pabučiuoja, ai, tiesiog nieko negalvoji... o jei dar gerai bučiuojasi... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tik tolimesnei istorijai įsijungia jau mano saugikliai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
sukirtau 3 baronku likuti, isgeriau indeli slyviniu pasuku, o draugai is traku parveze karaimisku lauktuviu - 2 kibinus su jautiena ir aviena, tai guliu pati kaip kibinas ir stebiu kylanti veja bei juoda dangu, bus pekla laugh.gif

o as esu sugriesijus su nepazistamuoju.... iki siol nesuprantu kaip man ten protas susisuko....
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 20:35)
o as esu sugriesijus su nepazistamuoju....  iki siol nesuprantu kaip man ten protas susisuko....

visko buvo...pasitaike blush2.gif ... dabar esu sau pasakiusi, kad to daugiau nebus, bet ka gali zinoti biggrin.gif
Atsakyti
AS tik viena dalyka zinau, kad niekada nesakyk niekada biggrin.gif as ne is pirmo karto, bet is antro griesijau biggrin.gif
Papildyta:
Kaip fainiai pas mus dabar, taip tylu, ramu, grazu ax.gif Drauge atveze savo berniuka, kad padabociau, nors tiek dziaugsmo man kartais suteikia drauges biggrin.gif kai savo leliaus neturiu, tai nors svetimais pasidziaugiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 06, 21:19)
AS tik viena dalyka zinau, kad niekada nesakyk niekada  biggrin.gif  as ne is pirmo karto, bet is antro griesijau  biggrin.gif

aš irgi iš pirmo nesu dar sugriešijus smile.gif įsijungė stabdžiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif iš antro, taip, esu blush2.gif
Atsakyti
prisidedu prie Comep.... blush2.gif

nusilakavau nagus kojų ir rankų tamsiai raudonai biggrin.gif būsiu kieta dabar biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
vos spejau namo parsimynt doh.gif
buvom su maziuku su dvirkom miske pralekt, normaliai rata geruli apsukom ir ziurim kad jau lynoti pradeda doh.gif tai gerai kad spejom parlekt, nes baisu kas daresi lauke blink.gif blink.gif blink.gif

QUOTE(comep @ 2012 08 06, 20:35)
o as esu sugriesijus su nepazistamuoju....  iki siol nesuprantu kaip man ten protas susisuko....

tai gal man tada po pernyksciais lapais sleptis g.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pamirsot mano istorija, kuri pacios zinot kuom baigesi biggrin.gif

o dabar kapoju arbuza, nes pargryzusi dar lekiau iki pardes, nes net silpna buvo kaip as jo norejau, man dabar kazkoks arbuzmetis uzejes lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laurita*: 06 rugpjūčio 2012 - 20:57
Blyn, dabar neatsisakyčiau kokio vyro šalia... arba slepsiuos vonioje... doh.gif Nes tie žaibai mane tuoj pribaigs... vienas kai dėjo, net visam bute kaip dienos metu sviesu paliko unsure.gif
Atsakyti