Mhm, pajury Zinok, man ir anksciau budavo vienodai, o dabar kai arteja toks galingas jubiliejus, nori nenori susimastai, kad jau pavargai ir nori pagaliau tos seimos. Kaip ten bebutu, man labiausiai, siuo metu, amzius itakoja
visai kitaip yra kada matai žmogų pirmą kartą ir žinai, kad menka tikimybė susitikti dar kartą, kai pabučiuoja, ai, tiesiog nieko negalvoji... o jei dar gerai bučiuojasi...
tik tolimesnei istorijai įsijungia jau mano saugikliai
sukirtau 3 baronku likuti, isgeriau indeli slyviniu pasuku, o draugai is traku parveze karaimisku lauktuviu - 2 kibinus su jautiena ir aviena, tai guliu pati kaip kibinas ir stebiu kylanti veja bei juoda dangu, bus pekla
o as esu sugriesijus su nepazistamuoju.... iki siol nesuprantu kaip man ten protas susisuko....
AS tik viena dalyka zinau, kad niekada nesakyk niekada as ne is pirmo karto, bet is antro griesijau Papildyta: Kaip fainiai pas mus dabar, taip tylu, ramu, grazu Drauge atveze savo berniuka, kad padabociau, nors tiek dziaugsmo man kartais suteikia drauges kai savo leliaus neturiu, tai nors svetimais pasidziaugiu
vos spejau namo parsimynt
buvom su maziuku su dvirkom miske pralekt, normaliai rata geruli apsukom ir ziurim kad jau lynoti pradeda tai gerai kad spejom parlekt, nes baisu kas daresi lauke
QUOTE(comep @ 2012 08 06, 20:35)
o as esu sugriesijus su nepazistamuoju.... iki siol nesuprantu kaip man ten protas susisuko....
Blyn, dabar neatsisakyčiau kokio vyro šalia... arba slepsiuos vonioje... Nes tie žaibai mane tuoj pribaigs... vienas kai dėjo, net visam bute kaip dienos metu sviesu paliko