Laba vakaras

nerealus jausmas sugrizus, dabar tik pradedu apsiprasti
Meyle, labai teisingai parasei, paprasciausiai po tiek vienisu metu ir to ilgo laukimo kazko, matyt tikrai susipykus esu su savimi
O del susitikimo labai labai noriu, rasyk tik kada ir kur ir as prisiderinsiu
Comep, o man keista kodel tau taip, nu aisku as taves nesu realiai macius, bet is foto ir bendravimo galiu spresti, kad esi simpatiska, daili, linksma, nu zodziu faina mergina. Siaip esu daug mascius apie tai, ir visdelto, manau, kad niekas nekaltas jei neivyksta ta chemija, nes cia toks subtilus reikalas.
O man sokas, buvau neteisingai apjuodinta

kaip pagalvoju, kaip gali zmones taip primeluoti ir gyvenima gadinti

turejau susitikti su vienu vaikinu, tiek prisiplanavom, toks nerealus bendravimas buvo, kol pries man griztant, jis viena vakara uzklause ar pazistu viena vaikina, pasirodo jie geri draugai yra ( tai kaip supratau, tas draugelis primelavo apie mane

(nors nerealiai, as ji temacius viena karta ir tai pusvalandziui, bet kaip jis sake, kad as jam labai patikau, vis rasinejo, prase, kad bandyciau su juo, bet as pasakiau, kad negaliu taip)), tai va, draugo deka, tas dabartinis vaikinas nutrauke bendravima su manim. Siaip to vaikino nekaltinu, normalu, kad jis tiki savo geru draugu, bet paprasciausiai, liudna ir skaudu, kad kaip supratau, apie mane negraziai atsiliepe

tai va, likau be jokiu simpatiju ir jokiu pasimatymu
Papildyta:Mastau, gal parasyti, dviems vaikinams, kurie labai nori susitikti, tik man jie nelimpa, vis iseiciau, prasiblaskyciau
Papildyta:Oi, o siandien pirma karta gyvenime, isejau su sypsena is stomatologo

siaip, manau daugeliui, nemalonus ejimas pas stomatologa, lygiai taip pat ir man, bet nuejus, kai paaaamaciau stomatologa

eina sau, koks fainas, jaunas vyras