Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 16:30)
baik tu, nemeluok biggrin.gif gi beveik visada tavęs numerio prašo smile.gif tik kad jie vedę būna dažniausiai  doh.gif

bet, kad ir tiems iki lediniu labai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 06, 16:34)
bet, kad ir tiems iki lediniu labai toli  biggrin.gif

pirmas ledinis mane užkalbino biggrin.gif ale greit pabėgo... lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba vakaras lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif nerealus jausmas sugrizus, dabar tik pradedu apsiprasti biggrin.gif
Meyle, labai teisingai parasei, paprasciausiai po tiek vienisu metu ir to ilgo laukimo kazko, matyt tikrai susipykus esu su savimi unsure.gif
O del susitikimo labai labai noriu, rasyk tik kada ir kur ir as prisiderinsiu bigsmile.gif
Comep, o man keista kodel tau taip, nu aisku as taves nesu realiai macius, bet is foto ir bendravimo galiu spresti, kad esi simpatiska, daili, linksma, nu zodziu faina mergina. Siaip esu daug mascius apie tai, ir visdelto, manau, kad niekas nekaltas jei neivyksta ta chemija, nes cia toks subtilus reikalas.

O man sokas, buvau neteisingai apjuodinta verysad.gif kaip pagalvoju, kaip gali zmones taip primeluoti ir gyvenima gadinti verysad.gif turejau susitikti su vienu vaikinu, tiek prisiplanavom, toks nerealus bendravimas buvo, kol pries man griztant, jis viena vakara uzklause ar pazistu viena vaikina, pasirodo jie geri draugai yra ( tai kaip supratau, tas draugelis primelavo apie mane verysad.gif (nors nerealiai, as ji temacius viena karta ir tai pusvalandziui, bet kaip jis sake, kad as jam labai patikau, vis rasinejo, prase, kad bandyciau su juo, bet as pasakiau, kad negaliu taip)), tai va, draugo deka, tas dabartinis vaikinas nutrauke bendravima su manim. Siaip to vaikino nekaltinu, normalu, kad jis tiki savo geru draugu, bet paprasciausiai, liudna ir skaudu, kad kaip supratau, apie mane negraziai atsiliepe unsure.gif tai va, likau be jokiu simpatiju ir jokiu pasimatymu verysad.gif
Papildyta:
Mastau, gal parasyti, dviems vaikinams, kurie labai nori susitikti, tik man jie nelimpa, vis iseiciau, prasiblaskyciau unsure.gif
Papildyta:
Oi, o siandien pirma karta gyvenime, isejau su sypsena is stomatologo biggrin.gif siaip, manau daugeliui, nemalonus ejimas pas stomatologa, lygiai taip pat ir man, bet nuejus, kai paaaamaciau stomatologa wub.gif eina sau, koks fainas, jaunas vyras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 06, 14:06)
Kissa666, o tu čia apie tą jaunąjį berniuką, kur anksčiau pasakojai? 4u.gif  ar čia kitas koks?
jooo, tas pats unsure.gif

QUOTE(elskere @ 2012 08 06, 18:04)
O man sokas, buvau neteisingai apjuodinta  verysad.gif

eina sau unsure.gif nu ir pasitaiko zmoniu doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 06, 18:04)
Laba vakaras  lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif nerealus jausmas sugrizus, dabar tik pradedu apsiprasti  biggrin.gif

Comep, o man keista kodel tau taip, nu aisku as taves nesu realiai macius, bet is foto ir bendravimo galiu spresti, kad esi simpatiska, daili, linksma, nu zodziu faina mergina. Siaip esu daug mascius apie tai, ir visdelto, manau, kad niekas nekaltas jei neivyksta ta chemija, nes cia toks subtilus reikalas.

O man sokas, buvau neteisingai apjuodinta  verysad.gif kaip pagalvoju, kaip gali zmones taip primeluoti ir gyvenima gadinti  verysad.gif turejau susitikti su vienu vaikinu, tiek prisiplanavom, toks nerealus bendravimas buvo, kol pries man griztant, jis viena vakara uzklause ar pazistu viena vaikina, pasirodo jie geri draugai yra ( tai kaip supratau, tas draugelis primelavo apie mane  verysad.gif (nors nerealiai, as ji temacius viena karta ir tai pusvalandziui, bet kaip jis sake, kad as jam labai patikau, vis rasinejo, prase, kad bandyciau su juo, bet as pasakiau, kad negaliu taip)), tai va, draugo deka, tas dabartinis vaikinas nutrauke bendravima su manim. Siaip to vaikino nekaltinu, normalu, kad jis tiki savo geru draugu, bet paprasciausiai, liudna ir skaudu, kad kaip supratau, apie mane negraziai atsiliepe  unsure.gif tai va, likau be jokiu simpatiju ir jokiu pasimatymu  verysad.gif

sveika pargrizus bigsmile.gif

na taiva, mane matei tik foto... matyt realybe nuvilia visus....

o del to vaikino.. cia mazu maziausia kvaila, kitu protu vadovautis, sekmes tokiems, kuriuos taip lengvai itakoja kiti zmones, aciu dievui tada kad neteko pazinti schmoll.gif o tai kad tave apjuodino zmogus, kuris realiai yra visai nesvarbus tavo gyvenime, ne artimas, ne is seimos ir tt. tai giliai dzin... zmogui turi buti svarbu geriausiu draugu, antros puses ir seimos nuomone, taip kad wink.gif
Atsakyti
Dekui bigsmile.gif
Ne siaip negaliu kaltinti, nes jie geri draugai, jie man rods, net bendra versla turi g.gif
Tai normalu, kad patikejo geru draugu. Matot, ten buvo tokia durna situacija su anuo vaikinu (jis nuslepe nuo manes ziauria tiesa, kai as suzinojau buvau kaip ivaryta i kampa, o mano geriausios drauges buvo soke, kaip taip zmogus gali elgtis). Tai va, gal del tos pacios priezasties ir tas vaikinas taip pasielge. Ai nzn, bet jau yra kaip yra, tik gaila. As esu kovotoja uz teisybe biggrin.gif labai nemegstu neteisybes biggrin.gif
Siaip ir man vienodai groja kitu nuomone apie mane, tik liudniausia, kad taip ir neisejo susipazinti su tuo vaikinu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elskere: 06 rugpjūčio 2012 - 17:51
Comep,o del tu vaikinu, zinok as irgi anksciau labai asmeniskai priimdavau, jei nutrukdavo, ar daugiau nebesusimatydavom, bet kai pagalvoji, gal tikrai vaikinai ir nepajaucia tos traukos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 06, 15:30)
bet bučiavosi bent neblogai... ir buvo žiauriai aukštas  lotuliukas.gif

buciavaisi su pirma karta matomu vaikinu? ar kazka netaip supratau... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 18:19)
buciavaisi su pirma karta matomu vaikinu? ar kazka netaip supratau... g.gif  blush2.gif

Sorry, gerai nuskambejo cia biggrin.gif
Papildyta:
ohmy.gif ohmy.gif koks skvalas pajury kartu su perkunija ohmy.gif
Atsakyti
Siaubas kas darosi lauke...Net nematyti nieko per langus, tokia audra ir liutis...Eina sau... blink.gif
Atsakyti
Tai čia pajūrį šita audra? unsure.gif Vilniuje rytoj iš ryto lietų rodo, bet tikiuosi neišsipildys ax.gif

Aj, man jau vienodai tie bernai, ypač vienodai tapo po kaimyno poelgio 4u.gif Todėl labai nesigraušiu jei ir dabartinis tas ale simpatija dings.. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 06, 19:19)
buciavaisi su pirma karta matomu vaikinu? ar kazka netaip supratau... g.gif  blush2.gif

nu būna visko blush2.gif
bučiuotis vat galiu, o į lovą kažkaip griūti tai nea.... ax.gif
Atsakyti