Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(rimkka @ 2012 08 07, 08:58)
taip, šypsena graži ir tikrai vyk tokias mintis...
manoji tarp kitko man irgi nepatinka  lotuliukas.gif tad kai kas fotografuoja, dažniausiai nesišypsau  doh.gif

jeigu per fotosesija, tai as irgi retai kada besisypsau... o cia tokios naturalios, tai taip ir gavosi doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif Koks šlapias fainas rytas rolleyes.gif
Į darbą einu leisdamasi nuo Tauro kalno, tai lipdama laiptais jaučiaus kaip fontane bigsmile.gif Vandens vos ne iki kelių doh.gif Tai darbe teko įsijungt šildytuvą ir viską išsidžiovint ax.gif Bet dabar jau gerai mirksiukas.gif
Aš šiaip link centro gyvenu, tai man naktis tikrai gana rami atrodė 4u.gif
Kaip užsimaniau ir aš uogų wub.gif Nesu valgius tų minėtų šilauogių smile.gif
Aš fotografuojant dažnai šypsausi, tik iš esmės nemėgstu pakliūt į kadrą rolleyes.gif
Eisiu kavos gert mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas, mergiukai ! Kas krano neužsuko? user posted image

Bet ir apniūkę kaip, sėdžiu šviesas įsijungusi, veu nenuoru rudens user posted image

Kissa, o Tavo pabroliukas vestuvėse visai rimtas vyras atrodo, kas kad jis dar niolikinis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 07, 10:46)

Bet ir apniūkę kaip, sėdžiu šviesas įsijungusi, veu nenuoru rudens user posted image

Kissa, o Tavo pabroliukas vestuvėse visai rimtas vyras atrodo, kas kad jis dar niolikinis  4u.gif

tai jau tikrai doh.gif dziaugiuosi kad dirbu namie, ir niekur nereikia eiti biggrin.gif

eik jau doh.gif vaikas vaiku... kas is isvaizduos, kas is bendravimo doh.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 07, 10:49)
tai jau tikrai  doh.gif  dziaugiuosi kad dirbu namie, ir niekur nereikia eiti  biggrin.gif

eik jau  doh.gif  vaikas vaiku... kas is isvaizduos, kas is bendravimo  doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ale vis tiek su kostiumu sėdi pasipuošęs cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 07, 10:56)
Ale vis tiek su kostiumu sėdi pasipuošęs  cool.gif

na tai kas be ko mirksiukas.gif cia jaunosios broliukas jaunesnysis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif ...lietaus pabaigos nematyti siandien unsure.gif

Kissa, smagios nuotraukeles mirksiukas.gif

uzvalgiau duonos su indiskais kmynais.... kazkoks nesusipratimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 07, 11:47)
Kissa, smagios nuotraukeles  mirksiukas.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Ku mergytes? bigsmile.gif 4u.gif

tokia kazkokia idomi diena...slegianti... unsure.gif zaidem krepsini per pietukus,nepakeliu uzpakalio dabar nuo kedes, uzmigciu jauciu uzsimerkus iskart... cool.gif Oj kaip butu gera,jei kas ****** pamasazuotu....oj... blush2.gif
Atsakyti
Aš bandau dirbt, bet irgi siaubingai noriu miego rolleyes.gif doh.gif ir valgyt, nes nelabai ką įsidėjau ax.gif
Seila, prašyk kolegų masažo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mirksiukas.gif

Grįžau iš šiokių tokių apmokymų... ryte tai tikrai tamsu, išeinant pro duris pagalvojau, o dievuliai, taigi greitai vel rytais bus tamsu ir šalta doh.gif brrr unsure.gif

Dar kažko keistai mano mašiniukas iš karto šiandien neužsikuria g.gif unsure.gif tikiuosi pasitaisys iki kito važiavimo... unsure.gif

Kissa, labai gražios nuotraukos mirksiukas.gif

Ethella, aną vakarą žiūrėjau "Tengo ganas de ti" yra rusiškai linkomanijoje smile.gif Na kaip ir pirmoje dalyje apsiverkiau, bet gal mažiau šį kartą biggrin.gif Antra dalis nebloga irgi visai sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Seila, tas kolega dar negrįžęs iš atostogų? Man rodos anas mielai pėdutes tau pamasažuotų user posted image

Aš irgi alkana, alyvinių obuoliukų tebuvau įsimetusi doh.gif Kolega Colos parnešė, tai dabar spėkit ar aš jos negeriu doh.gif

DF, reiks susirasti bigsmile.gif O su tuo pačiu gražuoliu? wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 07 rugpjūčio 2012 - 14:44