Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(kissa666 @ 2012 08 07, 16:39)
tik ar nebus cia, Lietuvoj, kainos uzkeltos? mastau.gif

Niu gal ne, nes pvz., Next kainos nėra LT užkeltos, galbūt yra nežymus kelių svarų skirtumas g.gif
Pvz, ir Mango ir Zaros kainos LT ir UK lb panašios g.gif Tik va ko jau ko Lt neturi tokių SALE, ką turi UK unsure.gif

Pilvas gurgia, lb puikiai šiandien pasimaitinau, važiuosiu jau ir aš namolio 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 07 rugpjūčio 2012 - 16:03
QUOTE(Ethella @ 2012 08 07, 17:00)
Niu gal ne, nes pvz., Next kainos nėra LT užkeltos  g.gif
Pvz, ir Mango ir Zaros kainos LT ir UK vienodos  g.gif

na jeigu versti i litus, taip.... bet pvz pagalvok kai jie gauna svarais, ir pvz suknele kainuoja 20svaru, o mes litais tokias algas gaunam, ir suknele kainuoja 80lt smile.gif
bet ir siaip manau kad vistiek bus biski uzkeltos unsure.gif
----------------
noriu normalaus maisto... bet reikia dar viena diena rytoj islaikyt ant "dietos" unsure.gif
Atsakyti
Kissa, dietinės? smile.gif Kas per dieta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 07, 17:04)
Kissa, dietinės?  smile.gif  Kas per dieta?  4u.gif

ne tai kad dieta, o valausi organizma...
3dienos, i diena po 5 kiausinius ir 5 greipfrutus smile.gif pradedi valgyt nuo kiausinio, baigi greipfrutu, valgai kas valanda pakaitom smile.gif
Atsakyti
isleidau drauga, su lauktuvemis is mano darbo jo dukrytems, ketinu iki parduotuves alucio nueit, palaikysit gal kas kompanija keliant lengva antradieniska taure? bigsmile.gif
Atsakyti
Turiu vyno, bet visiškai netraukia manęs jis šiandien smile.gif

Gaminau trintą cukinijų sriubą. Nu šakės! Pati savim didžiuojuos nevalgiau dar tokios sriubos gyvenime wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

man nektarinai saldina gyvenima si vakara tongue.gif
Atsakyti
nu ir gerai, tai i jusu visu sveikata biggrin.gif

Dandelione, o tu pamegink moliugiene su cili pipiru ir cesnakiniais skrebuciais greta, arba trinta burokeliu sriuba, o spinatu...mmmmmmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 07, 20:50)
nu ir gerai, tai i jusu visu sveikata biggrin.gif
Dandelione, o tu pamegink moliugiene su cili pipiru ir cesnakiniais skrebuciais greta, arba trinta burokeliu sriuba, o spinatu...mmmmmmm  wub.gif

Dar moliūgai mano darže auga biggrin.gif ant rudens ir jų sriubą bandysiu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 19:52)
Dar moliūgai mano darže auga biggrin.gif ant rudens ir jų sriubą bandysiu  mirksiukas.gif  biggrin.gif

tik butinai daryk su grietineles trupuciu ir imesk kad ir nediduka cili pipiriuka, jei ne astrumui, tai pikantiskam skoniui, dievazi skonis nuodemingas tada ir ne is tolo neprimena vadinamos tyreles (kas ivyksta verdant tiesiog moliugu sriubike), o salia paskrudink batono riekeles su cesnakiniu sviestu.. numirt galima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 07, 21:04)
tik butinai daryk su grietineles trupuciu ir imesk kad ir nediduka cili pipiriuka, jei ne astrumui, tai pikantiskam skoniui, dievazi skonis nuodemingas tada ir ne is tolo neprimena vadinamos tyreles (kas ivyksta verdant tiesiog moliugu sriubike), o salia paskrudink batono riekeles su cesnakiniu sviestu.. numirt galima  bigsmile.gif

įsivaizduoju biggrin.gif šiaip aš aštriai nemėgstu, bet nedidelis kiekis nieko blogo nepadarytų smile.gif
oj, aš jau šitos savo sriubos apsivalgiau biggrin.gif biggrin.gif tuoj sprogsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 07, 19:10)
Gaminau trintą cukinijų sriubą. Nu šakės! Pati savim didžiuojuos nevalgiau dar tokios sriubos gyvenime 

aš darau dažniausiai trintą daržovių sriubą wub.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 07, 19:22)
man nektarinai saldina gyvenima si vakara  tongue.gif

skanumėlis, pas mane vakarienei arbūzas, na, gal dar obuolių pyragas - šiltas, ką tik iš orkaitės wub.gif

QUOTE(comep @ 2012 08 07, 20:04)
tik butinai daryk su grietineles trupuciu ir imesk kad ir nediduka cili pipiriuka, jei ne astrumui, tai pikantiskam skoniui, dievazi skonis nuodemingas tada ir ne is tolo neprimena vadinamos tyreles (kas ivyksta verdant tiesiog moliugu sriubike), o salia paskrudink batono riekeles su cesnakiniu sviestu.. numirt galima  bigsmile.gif

aš į trintas sriubas pilu grietinėlės ir dar tepamą lydytą sūrelį smile.gif skonis būna dieviškas lotuliukas.gif
Atsakyti