Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas ax.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 10, 18:58)
kadangi aš dabar baimės stadijoj, bijau, kad man jis pradės patikti labai labai, o jam atsibosiu ir dings, pasiūliau susitarimą, kad kai atsibosiu, kad tai tiesiai ir parašytų, pasakytų... gaunu atsakymą: "sugluminai truputi apie ta pabodima!. susitarti galim, bet nesijaudink taip. tikrai nebegsiu ir neketinau!!! nors viso ko dar pradzia, bet neketinu begti siai akimirkai! "
dabar man ramiau  wub.gif

Gerai tu cia pavarei biggrin.gif ... na, nezinau, man atrodo, kad vyrai bijo tokiu temu, tad geriau ju negasdinti, bent jau pradzioje tongue.gif.... na, bet svarbiausia, kad tau ramiau 4u.gif
QUOTE(comep @ 2012 08 11, 08:39)
labas rytas, susalau sianakt  blink.gif
viskas, ruduo  doh.gif

mano tai kojos is vakaro salo...nebuvo i ka pasisildyti tongue.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif šeštadieni, bet toks jau rudeniškas unsure.gif

Seila, jei naudoji linkomanija, tai yra čia rusiškai 4u.gif http://www.linkomani...DVDRip_XviD_AC3

Šiandien tikriausiai važiuosi į svečius pas sesę, laisvą dieną turiu smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mielosios ! 4u.gif

Meyle ta antroji filmo dalis, nėra ten kažko lb ypatingo, iš esmės ta istorija graži, gal ir kiek lėkštoka, daug įvykių persipinusių, bet vien Hachi ko vertas biggrin.gif
Dėl Tavo svajonių - man irgi lb gražu didelės šeimos, du trys vaikučiai, pati tik 1 brolį turiu, bet gyvenimo be jo sunku būtų įsivaizduoti, gi gėėėris bigsmile.gif

Rimkks neskubėk taip, pritariu merginoms 4u.gif
o ta sms, hmmmm... Nereikia vyram tokių dalykų sakyti, ypač tiek mažai pažįstami, atsimink kaip pati "įdomiai"reagavai į to servisisto žaibišką lb atvirą elgesį vos po poros pasimatymų 4u.gif Užgauti nenoriu Tavęs 4u.gif

Kaunietės kaip smagiai pabuvot, o Laurita neprisijungė?

Gero savaitgalio, mergiukai ! 4u.gif

O dar atsiminiau... Kada mūsų Seila out eina? Jei ne vakar, tai smagių patrapsinų ir gerų vyrų ! mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ethella: 11 rugpjūčio 2012 - 09:55
Laba ryta suraityta... 4u.gif ax.gif

QUOTE(Ethella @ 2012 08 11, 09:39)
O dar atsiminiau... Kada mūsų Seila out eina? Jei ne vakar, tai smagių patrapsinų ir gerų vyrų !  mirksiukas.gif
taip taip taip,siandien as out...trepsesiu kiek galesiu...ir akytem klapsesiu, gal kas vetas demesio kelyje pasitaikys... rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 11, 12:24)
Laba ryta suraityta... 4u.gif  ax.gif

taip taip taip,siandien as out...trepsesiu kiek galesiu...ir akytem klapsesiu, gal kas vetas demesio kelyje pasitaikys... rolleyes.gif  blush2.gif

Bet jei sakys, kad vedes... bėk kuo toliau nuo tokio 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As gi juokauju...mano tikslas niekada nebuvo isejus kazkur pasiausti nusikabinti kazka... ax.gif as einu linksmintis sau,man beproto smagu pasilinksminti su savo mergytem... 4u.gif o jeigu kazkas netycia patraukia mano demesi tada jau kitas klausimas... mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

pas mane atsirado nesklandumų doh.gif Vaikiną, pas kurį turėčiau skristi į Angliją, išmetė iš darbo. Jis didžiausiam strese, nežino kaip toliau elgtis. Esmė tame, kad jis jau planavo spalio mėnesį grįžti į LT. Tai dabar kaip ir galėtų jau netrukus tą padaryti, gi nebeturi darbo. Tačiau sako, kad nenori nuvilti manęs, sako tiek planavom, tiek laukiau, o dabar viską sugadinčiau... Aišku apmaudu ir man, bet sakau daryk kaip tau gaunasi, juk nesėdėsi be darbo vien dėl to, kad aš turiu bilietus. Juolab, kad stiprios simpatijos kaip vyrui aš jam nejaučiu, tai man čia tikrai ne smūgis į paširdžius blush2.gif O ir bilietus jis nupirko, tai ką žinau, man nuostolio jokio biggrin.gif Beeeet...Na vis tiek planavau, jau ir laukt buvau pradėjus bigsmile.gif Tai svarstau kaip pasielgus... Jis sakė nusprendė dar savaitę laiko bandyt ieško bent kokio darbo. Jeigu ras - vuolia, laukia ir sulaukia manęs 4u.gif Jei ne, jau penktadienį pajuda į LT. Jeigu jis grįš į LT, patarkit, ką man daryt? Vis tiek vykti į Angliją ar nebe? g.gif Ten gyvena kelios draugės, bet tikrai ne Londone, reiktų išsiaiškinti kaip toli ir ar norėtų mane priimti doh.gif Porai dienų viskas ok, bet čia savaitei... Ir dar......... Juk Anglijoj gyvena mano tas vienos dienos simpatija - susirašinėjimo draugas blush2.gif Pagalvojau ir apie jį, būtų faina... Bet ar neišgąsdinsiu jo su tokiu pasiūlymu g.gif Bendraujame kone kasdien, abiem dar daužosi širdys, nu bet...susirašinėt viena, o siūlytis savaitei į svečius g.gif Išvis, taip nesmagu kažkam sukelti nepatogumų. Hmmmmm...pasimečiau visiškai, lauksiu jūsų patarimų mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 11 rugpjūčio 2012 - 13:22
Meyle, jetau kokie staigus posukiai...Kaip sakant, mes planuojam o dievulis juokiasi is musu planu... g.gif Viskas lyg ir buvo jau idealu, ir se tau...Ku daryti? g.gif nezinau...gal dar neskubink ivykiu,palauk savaitele...gal jis susiras darbeli ir viskas issispres,o jei ne...Nezinau.Pala as nesupratau,tavo ta didzioji simpatija apsireiske?vel bendraujate nors tada isleke neatsisveikines net??kaip idomu...kaip tiem vyram viskas paprasta,dingau atsiradau kaip uzsimaniau... schmoll.gif tu atlaidi, as ozius buciau rodziusi...vis tik skauda po tokio elgesio...
Nenukrypstu...nezinau ka tau daryti,gal dar lukterk...o tada jau reiks spresti ka daryti,kaip sakai,vaziuoji savaitei,o ne keliom dienom... 4u.gif
Papildyta:
Pusbrolis atnese parodyt filmuka vestuviu...Is fotkiu ir akimirku sudetas toks 4min., unreal...Jura, smelis,marios, pusys, pakrante...Ar gali buti kas graziau kai dvieju jaunu zmones susijunge cia...Tokiam dievo kampelyje...Tokiam grozyje...ir daina grazi...et,uzpavydejau... 4u.gif cool.gif
http://www.youtube.c...h?v=vW1hv37imjw
Atsakyti
QUOTE(Ethella @ 2012 08 11, 10:39)

Kaunietės kaip smagiai pabuvot, o Laurita neprisijungė?

et..nea, parase jog vakara leis su draugu wink.gif

QUOTE(meyle @ 2012 08 11, 14:13)
Sveikos,

pas mane atsirado nesklandumų doh.gif Vaikiną, pas kurį turėčiau skristi į Angliją, išmetė iš darbo. Jis didžiausiam strese, nežino kaip toliau elgtis. Esmė tame, kad jis jau planavo spalio mėnesį grįžti į LT. Tai dabar kaip ir galėtų jau netrukus tą padaryti, gi nebeturi darbo. Tačiau sako, kad nenori nuvilti manęs, sako tiek planavom, tiek laukiau, o dabar viską sugadinčiau... Aišku apmaudu ir man, bet sakau daryk kaip tau gaunasi, juk nesėdėsi be darbo vien dėl to, kad aš turiu bilietus. Juolab, kad stiprios simpatijos kaip vyrui aš jam nejaučiu, tai man čia tikrai ne smūgis į paširdžius blush2.gif O ir bilietus jis nupirko, tai ką žinau, man nuostolio jokio biggrin.gif Beeeet...Na vis tiek planavau, jau ir laukt buvau pradėjus bigsmile.gif Tai svarstau kaip pasielgus... Jis sakė nusprendė dar savaitę laiko bandyt ieško bent kokio darbo. Jeigu ras - vuolia, laukia ir sulaukia manęs 4u.gif Jei ne, jau penktadienį pajuda į LT. Jeigu jis grįš į LT, patarkit, ką man daryt? Vis tiek vykti į Angliją ar nebe? g.gif Ten gyvena kelios draugės, bet tikrai ne Londone, reiktų išsiaiškinti kaip toli ir ar norėtų mane priimti doh.gif Porai dienų viskas ok, bet čia savaitei... Ir dar......... Juk Anglijoj gyvena mano tas vienos dienos simpatija - susirašinėjimo draugas blush2.gif Pagalvojau ir apie jį, būtų faina... Bet ar neišgąsdinsiu jo su tokiu pasiūlymu g.gif Bendraujame kone kasdien, abiem dar daužosi širdys, nu bet...susirašinėt viena, o siūlytis savaitei į svečius g.gif Išvis, taip nesmagu kažkam sukelti nepatogumų. Hmmmmm...pasimečiau visiškai, lauksiu jūsų patarimų mastau.gif

hm...pradzioj neskubek, palauk, o siaip.. gal neprosal butu vistiek planuotai i UK nulekti, juk ne kasdien bigsmile.gif tik del to simpatijos abejoju, starbuck kavos su juo jaukiame londono kampelyje isgerti tai uz uz, bet ne i svecius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Seila @ 2012 08 11, 14:19)
Meyle, jetau kokie staigus posukiai...Kaip sakant, mes planuojam o dievulis juokiasi is musu planu... g.gif Viskas lyg ir buvo jau idealu, ir se tau...Ku daryti? g.gif nezinau...gal dar neskubink ivykiu,palauk savaitele...gal jis susiras darbeli ir viskas issispres,o jei ne...Nezinau.Pala as nesupratau,tavo ta didzioji simpatija apsireiske?vel bendraujate nors tada isleke neatsisveikines net??kaip idomu...kaip tiem vyram viskas paprasta,dingau atsiradau kaip uzsimaniau... tu atlaidi, as ozius buciau rodziusi...vis tik skauda po tokio elgesio...
Nenukrypstu...nezinau ka tau daryti,gal dar lukterk...o tada jau reiks spresti ka daryti,kaip sakai,vaziuoji savaitei,o ne keliom dienom...
Papildyta:
Pusbrolis atnese parodyt filmuka vestuviu...Is fotkiu ir akimirku sudetas toks 4min., unreal...Jura, smelis,marios, pusys, pakrante...Ar gali buti kas graziau kai dvieju jaunu zmones susijunge cia...Tokiam dievo kampelyje...Tokiam grozyje...ir daina grazi...et,uzpavydejau...
http://www.youtube.c...h?v=vW1hv37imjw

Neeee, Seila, aš vien iš pagarbos sau taip lengvai visko nepalikčiau ir nebūčiau tampoma už pavadėlio 4u.gif Tokių dingimų tikrai nepateisinu, ypač kai žmones kažkas sieja, ne tik kavos puodelis. Ta didžioji simpatija neberašo man, nebebendraujam - jį turiu pamiršti. Bet dar prieš jam atvykstant, savaitėlę ar dvi prieš, aš jums pasakojau, kad susitikau vaikinuku, su kuriuo susirašinėjom tris metus. mirksiukas.gif Jau gal nepameni, mūsų visgi 17, galima ir susipainioti tarp tiek istorijų. Žodžiu, mes praleidom nuostabų laiką, buvo viskas pasakiška iki tos akimirkos, kai reikia sau priminti, jog tai dar vienas emigrantas mano gyvenime doh.gif Tai va, apie jį ir klausiu... Didžioji simpatija Airijoje, o šis susirašinėjimo draugas gyvena Anglijoje. O dėl tų planų - tikra tiesa... Kažkaip net abydna kažką planuot, kai šitaip sugriūna viskas unsure.gif

Oi, vestuvės...miela... wub.gif Kitą vasarą ves mano brolis wub.gif

QUOTE(comep @ 2012 08 11, 14:31)
hm...pradzioj neskubek, palauk, o siaip.. gal neprosal butu vistiek planuotai i UK nulekti, juk ne kasdien  bigsmile.gif tik del to simpatijos abejoju, starbuck kavos su juo jaukiame londono kampelyje isgerti tai uz uz, bet ne i svecius 

Aha, dabar savaitę pabūsiu ramiai, o tada jau bus matyt ax.gif Jeigu jis visgi grįš į LT, teks apsispręsti. Dabar manau, kad bilietus išmesti šiukšliadėžėn būtų gaila g.gif biggrin.gif Anglijoj gyvena keturios draugės, gal bent viena prisitaikytų prie manęs g.gif Visos draugės superinės, bet kiekviena su savo mokslais, darbais, asmeniniu gyvenimu ir dar aš - neplanuota viešnia schmoll.gif O šiaip važiuoti vienai kažkur tai ne ne. Būčiau bent su kažkuo dviese, o čia visiškai viena, nė už ką. cool.gif O dėl simpatijos būtų tikrai drąsu biggrin.gif bet galėčiau ax.gif Vien tas daug reiškia, kad turim bendrų draugų, o jis eina dėl manęs iš proto tongue.gif Nu bet vis tiek drąsu, taip taip... Kol kas ramiai laukiu naujienų smartass.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 11 rugpjūčio 2012 - 14:42
Labaaaaaas 4u.gif

kissa siandien grazi, su sutvarkytom blasktienom flirt.gif

vakar buvau susitikus su vienu vaikinuku, is interneto.... nemano schmoll.gif unsure.gif parasiau jam siandien, kad galim buti tik draugais... unsure.gif nes tikrai nenoriu pradingti, nes zinau kaip tai nemalonu.... o jam patikau... unsure.gif

eina sau, paziurekit bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=70Quz7DOu4I
postesniajsia reiskia pasidrovek biggrin.gif

Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...

meyle, eh... nefaina verysad.gif bet tikiuosi viskas susitvarkys, tikiuosi ras jisai darba 4u.gif o jei ne, na reiskias nelemta, tada tikrai nuvaziuok geriau pas drauge kokia ax.gif jeigu tikrai geros drauges, kuri nors priims tave, nepaliks mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 11, 14:55)
Labaaaaaas 4u.gif

kissa siandien grazi, su sutvarkytom blasktienom flirt.gif

vakar buvau susitikus su vienu vaikinuku, is interneto.... nemano  schmoll.gif  unsure.gif  parasiau jam siandien, kad galim buti tik draugais...  unsure.gif  nes tikrai nenoriu pradingti, nes zinau kaip tai nemalonu.... o jam patikau... unsure.gif

eina sau, paziurekit  bigsmile.gif http://www.youtube.c...h?v=70Quz7DOu4I
postesniajsia reiskia pasidrovek  biggrin.gif

Moterys? Jos panašios į kulverstukus: jos simpatiškos, mielos, minkštos, myli ausimis, o gyvena su kažkokiais krokodilais...

meyle, eh... nefaina  verysad.gif  bet tikiuosi viskas susitvarkys, tikiuosi ras jisai darba  4u.gif  o jei ne, na reiskias nelemta, tada tikrai nuvaziuok geriau pas drauge kokia  ax.gif  jeigu tikrai geros drauges, kuri nors priims tave, nepaliks  mirksiukas.gif

Jau geriau, kai tau tik draugas blush2.gif Bet vis tiek nieko nėra blogiau, kai tu įsižiūri, o tau net nepaskambina doh.gif

Koks video wub.gif wub.gif wub.gif

comep, nerandu kur kambariokas nugrūdo mano failus...gal gali darkart parodyti kokį saulės kremuką naudoji? Eisiu pirkti 4u.gif Ir dar kažkuri rekomendavo...lyg Cherry??? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 11 rugpjūčio 2012 - 15:14