Išmiegojau vakarinio pietų miegelio, nes aplankė mergaitiškos ligos, tai nebegalėjau kentėt, reikėjo kažkur dingti

Bet iš tikro džiugu, kelionėje nekankins nereikalingos bėdos

Susitvarkysiu nagiukus ir eisiu žiūrėt filmų, kuriuos atsisiunčiau. Paskutinis šeštadienis Palangoje... Čia kaip vaikystėje, būdavo sakau va paskutinis savaitgalis ir jau ruduo, keliausiu į mokyklą. Tai dabar irgi...nesvietiškai noriu namo, pasiilgau visko iki gyvo kaulo

Bet dar prieš tai kelias savaitėles apkeliausiu Italijos kraštus

Žinokit visi sako kaip smagu, bet man tokie dviprasmiški jausmai...sunku su bose taip būt vos ne 24val per parą...Vaikas nuostabus, bet tik dėl ir pasirinkau dirbti šioje šeimoje. Na, kantrybės ugdymas geras dalykas, jei ką pakentėsiu sukandus dantis, o kaip sako mano draugė išmok atsipalaiduot net tada, kai atrodo viskas nepalanku, bet tiesiog mėgaukis aplinka ir draugauk pati su savim
Ačiū comep, ryt nusipirksiu šitą kremuką
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 11, 18:36)
O, kada mazulka(meyle) grizti i kauna?? jei, ka as pirma rezervuoju

nors dabar net knygos nereikia, po vakar vakaro galiu pasakyti, kad begimas ir abejingumas yra geriausias dalykas, aisku, jei vyrui nors kazkiek rupi
Sugrįžo mūsų nuotykių pasaulis...

Va kaip pats susivystė dryžuota kojinė

O su meistreliu dar palaikot ryšį? Smagu, kad smagiai praleidot vakar vakarą
Mačiau, kad dabar ligoninėj esi...tikiuosi viskas ok
Aš į Kauną grįšiu rugsėjo 4d, dar gal ten porą dienų padirbsiu ir tada jau su visam namoooooo