Kazkaip susigaudinau beziuredama pusbrolio vestuviu akimirkas... Grazu...tyra...nuosirdu...tikra...taip ir suspaudza sirdi...o aplink rodos pilna neistikimybes, nepagarbos, vaidmainiskumo...Pavydziu...aisku nera namu be dumu kaip as sakau, bet nuostabu kai du jauni zmones sugeba issaugoti grazius santykius...
Meyle, prisiminiau juo ta vaikinuka...
pas Tave tu gebeju,susimaisiau jau...
Kazkaip susigaudinau beziuredama pusbrolio vestuviu akimirkas... Grazu...tyra...nuosirdu...tikra...taip ir suspaudza sirdi...o aplink rodos pilna neistikimybes, nepagarbos, vaidmainiskumo...Pavydziu...aisku nera namu be dumu kaip as sakau, bet nuostabu kai du jauni zmones sugeba issaugoti grazius santykius...
QUOTE(meyle @ 2012 08 11, 16:13)
comep, nerandu kur kambariokas nugrūdo mano failus...gal gali darkart parodyti kokį saulės kremuką naudoji? Eisiu pirkti
garnier

Sveikos mergaites, dar visa nemiegojus ir kaip zombis. Vakar fainai prisigastroliavau,pavakarianiavau su Comep, veliau nukeliavom i kita bariuka miesto senamiestyje, veliau Comep turejo galimybe pamatyti mano "simpatija"
ex lovos drauga, (nors cia tas trumpinys ex po vakaryksciu bajeriu , kaip ir nelabai.....tinka
) Veliau susitikau su dviem draugem pervarem per tris Kauno naktinius klubus ir likome Macao, publika tai ojojoj
fifos ir ale "verslininkai", bet siaip aplinka ir interjeras super, as kadangi vairavau, tai sprite geriau is sampo taures
Na praleidau smagiai laika ir tikrai nesitikejau, kad gali vakaras pasibaigti tai netiketai
lovos draugas lauke mane griztancios prie namu ant suoliuko
atvaziavo, nes norejo pasneketi,nes pries tai as leptelejau, kad turiu drauga ir tarp musu viskas kaip ir baigta.
O, kada mazulka(meyle) grizti i kauna?? jei, ka as pirma rezervuoju
nors dabar net knygos nereikia, po vakar vakaro galiu pasakyti, kad begimas ir abejingumas yra geriausias dalykas, aisku, jei vyrui nors kazkiek rupi
Na praleidau smagiai laika ir tikrai nesitikejau, kad gali vakaras pasibaigti tai netiketai
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 11, 18:36)
nors dabar net knygos nereikia, po vakar vakaro galiu pasakyti, kad begimas ir abejingumas yra geriausias dalykas, aisku, jei vyrui nors kazkiek rupi 
va va... pasirodo labai daug nereikia, tiesiog buti abejingai ir saltai...
QUOTE(Ethella @ 2012 08 11, 19:14)
Gaila negaliu Jums parodyti to 4min filmuko...Labai...
QUOTE(Seila @ 2012 08 11, 20:37)
Gaila negaliu Jums parodyti to 4min filmuko...Labai...
Cia kur Tu imetei nuoroda visai kitokio pobudzio filmukas...Ten zodziu nera,akimirkos is fotosesijos, baznycios, pajuryje, prie mariu...
Labai grazus tokie filmukai
neturiu ka veikti
atidariau alaus ir einu registruotis ieskok.lt
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 11, 21:18)
geriu alu ir sedziu ieskok.lt
Išmiegojau vakarinio pietų miegelio, nes aplankė mergaitiškos ligos, tai nebegalėjau kentėt, reikėjo kažkur dingti
Bet iš tikro džiugu, kelionėje nekankins nereikalingos bėdos
Susitvarkysiu nagiukus ir eisiu žiūrėt filmų, kuriuos atsisiunčiau. Paskutinis šeštadienis Palangoje... Čia kaip vaikystėje, būdavo sakau va paskutinis savaitgalis ir jau ruduo, keliausiu į mokyklą. Tai dabar irgi...nesvietiškai noriu namo, pasiilgau visko iki gyvo kaulo
Bet dar prieš tai kelias savaitėles apkeliausiu Italijos kraštus
Žinokit visi sako kaip smagu, bet man tokie dviprasmiški jausmai...sunku su bose taip būt vos ne 24val per parą...Vaikas nuostabus, bet tik dėl ir pasirinkau dirbti šioje šeimoje. Na, kantrybės ugdymas geras dalykas, jei ką pakentėsiu sukandus dantis, o kaip sako mano draugė išmok atsipalaiduot net tada, kai atrodo viskas nepalanku, bet tiesiog mėgaukis aplinka ir draugauk pati su savim
Ačiū comep, ryt nusipirksiu šitą kremuką
Sugrįžo mūsų nuotykių pasaulis...
Va kaip pats susivystė dryžuota kojinė
O su meistreliu dar palaikot ryšį? Smagu, kad smagiai praleidot vakar vakarą
Mačiau, kad dabar ligoninėj esi...tikiuosi viskas ok
Aš į Kauną grįšiu rugsėjo 4d, dar gal ten porą dienų padirbsiu ir tada jau su visam namoooooo
Ačiū comep, ryt nusipirksiu šitą kremuką
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 11, 18:36)
Sugrįžo mūsų nuotykių pasaulis...
Mačiau, kad dabar ligoninėj esi...tikiuosi viskas ok
Aš į Kauną grįšiu rugsėjo 4d, dar gal ten porą dienų padirbsiu ir tada jau su visam namoooooo
QUOTE(comep @ 2012 08 11, 21:18)
kas ten gero?
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 11, 21:19)
junkis ir tu prie musu