Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 15, 21:43)
geriu spanguoliu tokias tabletes  ax.gif
atsibodo i wc lakstyti  doh.gif

tokias rudas? Cary Lady vadinasi? sitos greit pades tau,is zoleliu jos 4u.gif esu gerus kazkada unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elegantiska04020: 15 rugpjūčio 2012 - 20:50
Kitos merginos truputi buvo mieste bigsmile.gif Smagiai pasisedejom, priplepejom drinks_cheers.gif cool.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif

Smagiai vakar pasedejom drinks_cheers.gif

Rimkka, gero kelio ir smagaus laiko su giminaiciais, bei pajuryje mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 16, 08:46)
Labas rytas  ax.gif

Smagiai vakar pasedejom  drinks_cheers.gif

Rimkka, gero kelio ir smagaus laiko su giminaiciais, bei pajuryje  mirksiukas.gif  4u.gif

ačiū, monkey...
manau parašysiu karts nuo karto kažką lotuliukas.gif

nėr kažkap man nuotaikos šiandien.. verysad.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

labai fainai vakar susitikom thumbup.gif bet jauciu tiems berniukams salia kurie sedejo, buvo labai idomu apie ka kalbejom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba Laba visoms smile.gif Jaučiuos kaip po savaitgalio rolleyes.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 15, 23:43)
Kitos merginos truputi buvo mieste  bigsmile.gif  Smagiai pasisedejom, priplepejom  drinks_cheers.gif 

Tikiuos, kad kitąkart ir aš galėsiu sudalyvaut 4u.gif

QUOTE(rimkka @ 2012 08 16, 09:56)
ačiū, monkey...
manau parašysiu karts nuo karto kažką  lotuliukas.gif

Kad nuotaika sugrįžtų 4u.gif kol dar tau atostogos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rimkka @ 2012 08 16, 08:56)

4u.gif
tuoj uzpuls issiilgusi taves gimine ir sugris sypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif tikriausiai siandien jau atgausiu savo kompiuteri bigsmile.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 13, 21:16)
as taip pat mastau  4u.gif  ...zinoma tai nereiskia, kad su bet kuo, vis tiek, kad jausciau siek tiek tos simpatijos jam, taciau svarbiausia, kad jis butu geras, rupestingas ir t.t...ir nebutina man jau, kad nuo meiles nestu stoga  biggrin.gif

drinks_cheers.gif tai va, su metais tikriausiai keiciasi ir tas poziuris

QUOTE(rimkka @ 2012 08 14, 16:28)
moteris gali susižavėti vyru ir vėliau. o vyrai jei nesusižavi iš karto, nesusižavi niekada biggrin.gif aš patarčiau mėgautis dėmesiu... ak, kad man kada nors kas rodytų dėmesį... bet patinkantis wink.gif turbūt būčiau laiminga...

Mano situacija panasi i Qwertamos. Demesys nerealus, tikrai matosi, kad patinku ir rupiu vaikinui, bet...is mano puses, nera tu vadinamuju drugeliu ir net nezinau ka jauciu jam unsure.gif bet sansa kaip ir daviau vaikinui. Man patinka jo gerumas, nuosirdumas, rupestis ir t.t....Zodziu esu labai pasimetus unsure.gif Na dar ir musu tokia situacija, kad jis neseniai isvyko i uzsieni menesiui ir as jau poryt griztu atgal ir jei viskas gerai, gal po menesio jau susitiksim Lt ax.gif nes labai noriu grizti cia gyventi, ypac tas noras sustiprejo po trumpu atostogu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 15, 20:43)
geriu spanguoliu tokias tabletes  ax.gif
atsibodo i wc lakstyti  doh.gif

Kaip siandien jauties? 4u.gif
Bet kaip skaniai atrodo pyragas, gal receptuka butu galima bigsmile.gif
QUOTE(rimkka @ 2012 08 16, 07:56)

Nu va, o ko dabar? 4u.gif
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 16, 08:48)
Labas  4u.gif 
labai fainai vakar susitikom  thumbup.gif  bet jauciu tiems berniukams salia kurie sedejo, buvo labai idomu apie ka kalbejom  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif nu saunuoles, isivaizduoju kaip smagu jums, kad galite susimatyti visos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(elskere @ 2012 08 16, 11:37)
Labas rytas  4u.gif

Kaip siandien jauties?  4u.gif
Bet kaip skaniai atrodo pyragas, gal receptuka butu galima  bigsmile.gif

laba 4u.gif

niu nieko, tos tabletės apramino biški skausmus rolleyes.gif

receptukas čia: http://viskopotrupin...es-pyragas.html
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 16, 09:48)
Labas  4u.gif 
labai fainai vakar susitikom  thumbup.gif  bet jauciu tiems berniukams salia kurie sedejo, buvo labai idomu apie ka kalbejom

man ir panašu, kad jie gaudė mūsų žodžius, nes pažiūrėjus į mus iš šono, tai buvo nerealiai triukšminga mergų penkiukė, kurios kikeno, pasakojo istorijas... turėjo būti visiems miela wub.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 16, 10:04)
Kad nuotaika sugrįžtų 4u.gif kol dar tau atostogos

dėkui... sugrįš, niekur nesidės...

QUOTE(monkey @ 2012 08 16, 11:08)
4u.gif
tuoj uzpuls issiilgusi taves gimine ir sugris sypsena

na, šiandien matysiu tik mamą ir sesę... nebent užknis ir eisiu su klasioku susitikti... lotuliukas.gif

Nu va, o ko dabar?

būna...
Atsakyti

Mano situacija panasi i Qwertamos. Demesys nerealus, tikrai matosi, kad patinku ir rupiu vaikinui, bet...is mano puses, nera tu vadinamuju drugeliu ir net nezinau ka jauciu jam  unsure.gif  bet sansa kaip ir daviau vaikinui. Man patinka jo gerumas, nuosirdumas, rupestis ir t.t....Zodziu esu labai pasimetus  unsure.gif Na dar ir musu tokia situacija, kad jis neseniai isvyko i uzsieni menesiui ir as jau poryt griztu atgal ir jei viskas gerai, gal po menesio jau susitiksim Lt ax.gif  nes labai noriu grizti cia gyventi, ypac tas noras sustiprejo po trumpu atostogu  ax.gif

Aš irgi savajam daviau šansą kaip vaikinui tikrai. Man gera būti šalia jo, gera kai jis mane bučiuoja ar glosto. Aš jo net pasiilgstu wub.gif tegu užkariauja mano širdį, tikrai tam nesipriešinsiu.
Atsakyti
Labas smile.gif

Oj, su tais berniukas vakar tai jooo biggrin.gif matės, kad net tas kuris į mus nugara atsisukęs sedėjo vis per petį žvilgtelėdavo lotuliukas.gif thumbup.gif

Laurita, kaip tau sekėsi? viskas gerai? ax.gif wub.gif
Atsakyti