Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Labas rytas mergaites 4u.gif

Laurita*, koks grozis bigsmile.gif ..o ir dar kaip skanu turbut blush2.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 23:36)
O tu pagal jį visada pavargus ir dirbi, o lyg to būtų dar maža, tai su žmonėm dienos metu nesusitikinėji tongue.gif  biggrin.gif  Duodi vaizdų biggrin.gif bet kaip suprantu nepamiršo jis tavęs...žinok, man įdomu darosi koks čia gali būti tęsinys g.gif  ax.gif
Dėl tos knygos aš jau balsu žvengiu lotuliukas.gif 

Gana pliurpt- einu miegot rolleyes.gif Ir tikiuos, kad naktį neapsivemsiu...jaučiuos lyg apsinuodijus ar kažkas tokio g.gif

Kaip savijauta? 4u.gif
jei gerai supratau, tai cia gerbejas nenori dienos metu susitikti, bei, kaip Kissa minejo FB jis nori pas ji namuose, ir dar stebisi, kodel ji nenori..oi, nepatinka man tokie slidus vyriokai schmoll.gif
Atsakyti
Labas bigsmile.gif

eina sau, ka tik atsibudau bigsmile.gif senai as taip ilgai nemiegojau biggrin.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 14, 23:36)
O tu pagal jį visada pavargus ir dirbi, o lyg to būtų dar maža, tai su žmonėm dienos metu nesusitikinėji tongue.gif  biggrin.gif  Duodi vaizdų biggrin.gif bet kaip suprantu nepamiršo jis tavęs...žinok, man įdomu darosi koks čia gali būti tęsinys g.gif  ax.gif

kad pavargus,tai jo... nes jis man visada raso darbo dienom,ir vakarais... kokia 10-11val unsure.gif dienos metu nesiulo unsure.gif
nezinau koks cia bus tesinys... bet sakau, kazkaip nu nzn, buna bernu, su kuriais taaaaaip norisi susitikti... o cia g.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 15, 09:01)
jei gerai supratau, tai cia gerbejas nenori dienos metu susitikti, bei, kaip Kissa minejo FB jis nori pas ji namuose, ir dar stebisi, kodel ji nenori..oi, nepatinka man tokie slidus vyriokai  schmoll.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2012 08 15, 15:30)

atsimenu fb gi rase kazkuri,dar drauge iesko biggrin.gif ar ne klaipediete drauge? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 15, 15:37)
atsimenu fb gi rase kazkuri,dar drauge iesko  biggrin.gif  ar ne klaipediete drauge?  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

rimka rase, lyg apie kauna, ot nesekme laugh.gif
Papildyta:
beje, papirkau siandien ir as TA knyga laugh.gif
Atsakyti
Namai namučiai CIA 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
drauge fb man ant sienos uzdejo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

vertimas: "Laba diena. As korekcijos"

user posted image
Atsakyti
pas mus, kaip siandien ziuretame filme (Think like a man) biggrin.gif ..ten taip pat visos moterys nusipirko knyga apie tai, kaip elgtis su vyru, kad gauti is jo, tai ko jos nori.... biggrin.gif ...buvo keletas juokingesniu ir pamokanciu momentu, bet buna ir geresniu filmu...reziserius speju juodaodis, nes beveik visi aktoriai juodaodziai, tai ir delto truputi keistai ziurejosi... bet paziureti galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey @ 2012 08 15, 10:01)
Kaip savijauta?  4u.gif
jei gerai supratau, tai cia gerbejas nenori dienos metu susitikti, bei, kaip Kissa minejo FB jis nori pas ji namuose, ir dar stebisi, kodel ji nenori..oi, nepatinka man tokie slidus vyriokai  schmoll.gif

Labas smile.gif Savijauta normalizavosi, jau ir valgyt dabar galiu bigsmile.gif
Aaaa, kažkaip pamaniau, kad pati Kissa negali dienom 4u.gif Sakyčiau, kad viskas aišku tada su vyrioku, jei link nakties traukia, Bet...kas supaisys tuos žmones iš tiesų, gal viskas ne taip, kaip atrodo iš pirmo pagalvojimo 4u.gif

QUOTE(monkey @ 2012 08 15, 17:28)
pas mus, kaip siandien ziuretame filme (Think like a man)  biggrin.gif ..ten taip pat visos moterys nusipirko knyga  apie tai, kaip elgtis su vyru, kad gauti is jo, tai ko jos nori.... biggrin.gif ...buvo keletas juokingesniu ir pamokanciu momentu, bet buna ir geresniu filmu...reziserius speju juodaodis, nes beveik visi aktoriai juodaodziai, tai ir delto truputi keistai ziurejosi... bet paziureti galima  smile.gif

Aš šiandieną leidžiu namuose, tai irgi žiūrėjau filmus mirksiukas.gif Mąsčiau parsisiųst Think like a man, bet prisiminiau, kad L.O.L. gi norėjau žiūrėt rolleyes.gif Tai nieko toks filmas smile.gif Ai, ir aš dar žiūriu tokį vieną serialą, kur kartais pasirodo man laaabai gražus aktorius wub.gif Praktiškai dėl jo keletą serijų žiūrėjau ne vieną kartą ax.gif

Mąstau rytoj eit į knygyną bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

mane uzpuole pusles skausmai doh.gif doh.gif doh.gif tai nors sienom lipk verysad.gif
nuotaikos nulis doh.gif

o pyragas mano paprastutis, aciu uz komplimentus blush2.gif
jis is varskes, ir maziukui patiko thumbup.gif ir tevams - sako, kas tau cia uzejo kad pradejai saldumynus kepti.... o kad jie zinotu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurita* @ 2012 08 15, 19:51)
Sveikutes  4u.gif

mane uzpuole pusles skausmai  doh.gif  doh.gif  doh.gif  tai nors sienom lipk  verysad.gif
nuotaikos nulis  doh.gif

o pyragas mano paprastutis, aciu uz komplimentus  blush2.gif
jis is varskes, ir maziukui patiko  thumbup.gif  ir tevams - sako, kas tau cia uzejo kad pradejai saldumynus kepti.... o kad jie zinotu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pusles uzdegima geriausia tavo busenoje butu gydyti spanguoliu ar petrazoliu arbata 4u.gif
Atsakyti
Laurita* 4u.gif kad bent naktis būtų rami rolleyes.gif O ryt lauksim jau žinių, ar ne? smile.gif

Kitos miargooos aūūū biggrin.gif Ar mieste tūsinatės? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(elegantiska04020 @ 2012 08 15, 21:37)
Pusles uzdegima geriausia tavo busenoje butu gydyti spanguoliu ar petrazoliu arbata  4u.gif

geriu spanguoliu tokias tabletes ax.gif
atsibodo i wc lakstyti doh.gif
Atsakyti