Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Čia tai bent buvo rungtynės!!! Nors ir pralaimėjom, bet bendras vaizdas buvo nerealus smile.gif
Seila, kaip šauniai pažiūrėjai ax.gif
Meyle rolleyes.gif jeigu kambariokui pabrėži, kokie jūs geri draugai, tai viskas jam turėtų būt aišku ir neturėtų stebinti kiti vaikinai tavo lovoje biggrin.gif

Eisiu kažką pasigamint, kad turėčiau ką valgyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 04, 17:24)
Meyle rolleyes.gif  jeigu kambariokui pabrėži, kokie jūs geri draugai, tai viskas jam turėtų būt aišku ir neturėtų stebinti kiti vaikinai tavo lovoje biggrin.gif

Eisiu kažką pasigamint, kad turėčiau ką valgyt rolleyes.gif

drinks_cheers.gif

Aš ką tik pasitroškinau kalafijorą ir brokolį, skaniai papietavau... rolleyes.gif Dabar laukiu svečiuose praeitų metų kambariokės, užtaisysiu kokteiliukų, parūkysim kaljano, o vėliau laukia šašlykų vakaras pas šeimą ir draugus thumbup.gif Parsivešiu savo šuniuką miegoti pas mane, šakės kaip noriu... wub.gif Šiandien kaip gimnastas šokinėjo mane išvydęs biggrin.gif Kokie tavo savaitgalio planai? mirksiukas.gif
Papildyta:
„Aš vienas ne todėl, kad esu silpnas. Aš vienas, nes esu pakankamai stiprus žmogus, kad sulaukčiau to, ko esu vertas.“ cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meyle: 04 rugpjūčio 2012 - 17:29
Man rodos buvom verti pergales, tikrai...Nesitikejo amerikieciai jog siatip lipsim ant kulnu... blush2.gif tongue.gif
QUOTE(meyle @ 2012 08 04, 17:24)
Perskaičiau Mistiką, o kitų ne. Jau reikia grąžinti? 4u.gif Darbe labai užkabliavo, tai skaitau knygas apie vaikų psichologiją. Bet ir taviškių dar norėsiu...hmmm... g.gif Gal dar suspėčiau bent vieną kokią 4u.gif Beje, dabar skaitau „Pakeisk savo gyvenimą per 7 dienas“, labai įtraukė mane... ax.gif O kaip tau „Tik su dukra“? Kaitina kraują? 4u.gif

Gali patureti tiesiog pagalvojau ar skaitysi kazin Italijoje,o po to eiks nepamirsti pasiimti,nes i Kauna neleksiu is paskos... biggrin.gif

Jei atvirai sustojau perskaicius 300psl.,neturiu kada vis... doh.gif bet iki vasaros galo perskaitysiu... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(meyle @ 2012 08 04, 19:31)
drinks_cheers.gif

Aš ką tik pasitroškinau kalafijorą ir brokolį, skaniai papietavau... rolleyes.gif Dabar laukiu svečiuose praeitų metų kambariokės, užtaisysiu kokteiliukų, parūkysim kaljano, o vėliau laukia šašlykų vakaras pas šeimą ir draugus thumbup.gif Parsivešiu savo šuniuką miegoti pas mane, šakės kaip noriu... wub.gif Šiandien kaip gimnastas šokinėjo mane išvydęs biggrin.gif Kokie tavo savaitgalio planai? mirksiukas.gif
Papildyta:
„Aš vienas ne todėl, kad esu silpnas. Aš vienas, nes esu pakankamai stiprus žmogus, kad sulaukčiau to, ko esu vertas.“ cool.gif

Žinok, labai skaniai nuskambėjo vakaro apibūdinimas rolleyes.gif Aš kaip ir jokių planų šįkart neturiu, kambariokės išvažiavusios, draugai irgi laiką kaime leidžia, tai vakaroju viena rolleyes.gif Bet iš tiesų aš mėgstu laiką leist viena, esu sau gera kompanija, tai labai nepergyvenu smile.gif Bet ryt planuoju į centrą nulėkt, nesgi vienoj parduotuvėj sijoną esu nusižiūrėjus ax.gif doh.gif dar užmesiu akį į akinukus ir laikrodžius, nes irgi reiks įsigyt rolleyes.gif

Patiko išsakyta mintis mirksiukas.gif

Tai laukia tavęs nuostabi naktis wub.gif turiu minty, kad šuniuką parsiveši biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry83: 04 rugpjūčio 2012 - 19:34
QUOTE(Seila @ 2012 08 04, 17:33)
Man rodos buvom verti pergales, tikrai...Nesitikejo amerikieciai jog siatip lipsim ant kulnu... blush2.gif  tongue.gif

Gali patureti tiesiog pagalvojau ar skaitysi kazin Italijoje,o po to eiks nepamirsti pasiimti,nes i Kauna neleksiu is paskos... biggrin.gif

Jei atvirai sustojau perskaicius 300psl.,neturiu kada vis... doh.gif bet iki vasaros galo perskaitysiu... rolleyes.gif

Sveikos vyrai šaunuoliai gerai sužaidė!! Mes ne Nigerija biggrin.gif
Aš ir siAndien leidžiu vakarą viena blush2.gif šio vakaro kompanija knyga ir sampas lotuliukas.gif vaikas pas mama, norėtųsi turiningesnio vakaro kur gamtoje, bet....
Meyle veskis tas knygas į Kauną, bus Seilutei proga mus aplankyti biggrin.gif o po to Kaunas - Druskininkai thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laira 27 @ 2012 08 04, 19:48)
vaikas pas mama, norėtųsi turiningesnio vakaro kur gamtoje, bet....
Meyle veskis tas knygas į Kauną, bus Seilutei proga mus aplankyti  biggrin.gif o po to Kaunas - Druskininkai thumbup.gif  mirksiukas.gif

as irgi sidru pasimegavau ir ruosiuos i lova...pas mus ziauriai ramus vakaras pajuryje, silta,tyku, ramu,marios tyvuliuoja, sedziu ir ziuriu akis ismeigus i dangu...taip noretusi tos sirdziai artimos dusios salia... unsure.gif

Laira, as i tuos Druskininkus su Jumis mielai leksiu,jei tik mes dar noresim ten...As visom keturiom uzzz... bigsmile.gif 4u.gif tongue.gif drinks_cheers.gif o galu gale ir siaip rudeni-ziema bus paprasciau savaitgaliais...nechalturinsiu tai laisvai galesim oganizuotis kazka... mirksiukas.gif

Man ji labai labai labai...Griebia uz sirdutes... cray.gif angel_sadangel.gif
http://www.youtube.c...h?v=10ASG55dj_c
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Seila: 04 rugpjūčio 2012 - 21:45
sveikos wink.gif

as neseniai grizau ne i tema autobusu namo, kur parkulniuoti dar 15 min reikejo, nesupratau kode, bet tiesiog nuo miesto nevaziavo transportas, butu reikeje laukti daugiau nei 30 min, svieslente taip rode, nors pagal grafika vaziuoti turejo...

istempiau viena drauge i kina, ji pastoviai jau nuo 19val ilenda i naktinius ir trunyja, kava istempiu isgert tik per pietus, vakaroje esam tik studiju laikais...
tai siaip ne taip ikalbejau nueiti paziureti soki hip hopo ritmu.. siuzetas aisku gan banalokas, bet sokiai sokiai, o muzika wub.gif wub.gif as esu sokusi 9 metus, tai blem... net susigraudinau ziuredama kaip tie profai juda laugh.gif
Atsakyti
Prisistatau ir aš po savaitgalio. Manasis gana įdomus buvo mirksiukas.gif klube visai netikėtai susipažinau su berniuku. Jaunesnis jis už mane, bet toks mielas visai. O jis rodos mane įsimylėjo biggrin.gif tiek rašinėja, tiek dėmesio nori smile.gif ką su juo darysi - duodu aš jam tą dėmesį, kurio jis reikalauja, tačiau nemanau, kad mums labai kas gausis. Man smagu, kad jis liūdėti neleidžia, tačiau jokios chemijos nepajutau.
Šiandien jau skrydis wub.gif gal būdama už daugelio kilometrų dar kartą permąstysiu visus savo santykius su žmonėmis. Kažkaip jaučiu, kad ne taip gyvenu, kaip norėtųsi, kad kažką lyg ir ne taip darau. Pati nesuprantu iš kur toks jausmas unsure.gif
Atsakyti
Qwertama, Belle! Gerų jums atostogų!!!! Ramaus skrydžio, nepakartojamų akimirkų ir daug saulės!!!!!!!!! bigsmile.gif mirksiukas.gif vacation4.gif

Aš tvarkaus namus, nusivaliau langus.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 13:44)
Qwertama, Belle! Gerų jums atostogų!!!! Ramaus skrydžio, nepakartojamų akimirkų ir daug saulės!!!!!!!!!  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  vacation4.gif
Aš tvarkaus namus, nusivaliau langus..  smile.gif

Ačiū ačiū mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas mergaites smile.gif mano savaitgalis ramus, leidziu laika pas saviski sode, susipazinau su mama ir vyriause sese.... ax.gif
O vakar nuotykis, mes tai vaziavom miegoti namo, as uz vairo, nes maniskis vis tiek ikale kazkiek, jau tik isvarom is sodu, ziuriu masina toli su sviesom stovi, nu ir ka-mentai jau stabdo, visas is eiles masinas biggrin.gif nu, tipo labas vakaras, dokumentus, ir dar papust liepe lotuliukas.gif ale neisdege jiems nieko lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif Karšta, į miestą nebevariau- sutingau rolleyes.gif Spintą užtat susitvarkiau thumbup.gif Ir sumąsčiau, kad reiks kada į klubą kokį užsukt rolleyes.gif nes vakar (būdama Viena namuose!!!) visą vakarą prašokau bigsmile.gif nu to dar mano gyvenime nėra buvę, nes nei aš labai mėgstu, nei moku šokti biggrin.gif

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 14:44)
Qwertama, Belle! Gerų jums atostogų!!!! Ramaus skrydžio, nepakartojamų akimirkų ir daug saulės!!!!!!!!!  bigsmile.gif  mirksiukas.gif  vacation4.gif

Prisidedu prie puikių atostogų linkėjimų mirksiukas.gif

QUOTE(Laurita* @ 2012 08 05, 15:25)
Labukas mergaites smile.gif mano savaitgalis ramus, leidziu laika pas saviski sode, susipazinau su mama ir vyriause sese....  ax.gif
O vakar nuotykis, mes tai vaziavom miegoti namo, as uz vairo, nes maniskis vis tiek ikale kazkiek, jau tik isvarom is sodu, ziuriu masina toli su sviesom stovi, nu ir ka-mentai jau stabdo, visas is eiles masinas  biggrin.gif nu, tipo labas vakaras, dokumentus, ir dar papust liepe  lotuliukas.gif  ale neisdege jiems nieko  lotuliukas.gif

Kaip šeiminykščiai priėmė? 4u.gif
Iš tavo istorijos prisiminiau, kaip mus su broliu naktį važiuojančius sustabdė mentai, bet ten dar geriau buvo, nes nei dokumentų prašė, nei papūst g.gif tik pasisveikino biggrin.gif Tai taip ir nežinia ko jie ieškojo tą naktį tongue.gif Žvengėm, kad, matyt, naktį veiksmo nebuvo, tai jiems tiesiog buvo nuobodu, o vat pamatė mašiną ir sustabdė, kad linksmiau būtų lotuliukas.gif
Atsakyti