Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė mūsų gyvenime

Nuo pradžių pradėk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 22:00)

wub.gif pamėginsiu.. penktadienis su juo bei draugėms mano.. šeštadienis su juo bei jo draugais.. sekmadienis su juo.. netikėtai su mano tėvais susipažino.. ir jo mama labai manim rūpinasi, nors jos net namie nebuvo... blush2.gif nežinau tai tobulas savaitgalis tikrai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 22:55)
O iš tiesų reikėtų sustoti 4u.gif  na žinai, kad gyvenimo pabaigoj netektų mąstyt apie tai, kad visą laiką kažkur bėgai, darei ir dar nežinia ar to tau tikrai reikėjo ir jauteis laiminga 4u.gif  Vat, pvz., vienas mano pažįstamas išsikraustė į Havajus ir gyvena sau po palmėm, nei mokesčiai, nei dar kažkas jam nereikalinga rolleyes.gif  o kita pažįstama kurį laiką gyveno ir dirbo Afrikoj, o dabar kažkur Pietų Amerikoj mokytojauja smile.gif  Pagalvoju, bet kokia laisvė iš tiesų gyvent taip kaip nori TU, o ne kaip kiti tikisi, kad tu gyvensi rolleyes.gif  Nekaupia tie pažįstami nei daiktų, nei nekilnojamojo turto, tiesiog gyvena...aš tik pažiūriu Facebook'e kaip jiems sekasi ir tiek smile.gif

Vat šitas reikaliukas yra mano planuose po kokiu 2-3 metų, priklausomai kaip seksis su pinigų taupymu rolleyes.gif

QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 23:00)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Lagita, matosi iš tavo emocijų, kad savaitgalis buvo puikus wub.gif Smagu, kad ir su draugais sutariat abu kartu būdami (tiek su tavo, tiek su jo) smile.gif Nors draugai ir nenurodinėja su kuo draugaut, bet vistiek, manau, linksmiau, kai ir jie pritaria ir priima antrą tavo pusę rolleyes.gif O judu kiek laiko esate kartu? smile.gif

Dandelion fuzz, svajonių įgyvendinimas prasideda nuo jų susikūrimo mirksiukas.gif Svarbiausia, kad žinai ką nori daryti, kad jaustumeisi laiminga smile.gif Tada ir pinigėliai geriau tauposi, kai yra konkretus tikslas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 22:41)
Dandelion fuzz, svajonių įgyvendinimas prasideda nuo jų susikūrimo mirksiukas.gif  Svarbiausia, kad žinai ką nori daryti, kad jaustumeisi laiminga smile.gif Tada ir pinigėliai geriau tauposi, kai yra konkretus tikslas rolleyes.gif

tai jau tikrai... nes kai nera tikslo, tai visai nesitaupo jie doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry83 @ 2012 08 05, 22:41)
Lagita, matosi iš tavo emocijų, kad savaitgalis buvo puikus wub.gif  Smagu, kad ir su draugais sutariat abu kartu būdami (tiek su tavo, tiek su jo) smile.gif  Nors draugai ir nenurodinėja su kuo draugaut, bet vistiek, manau, linksmiau, kai ir jie pritaria ir priima antrą tavo pusę rolleyes.gif  O judu kiek laiko esate kartu? smile.gif

mes kartu dar labai neilgai smile.gif blush2.gif 2savaitės..
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 05, 23:51)
tai jau tikrai... nes kai nera tikslo, tai visai nesitaupo jie  doh.gif  unsure.gif

Kissa, atsirado tavo berniukas tas? 4u.gif
Atsakyti
apsiverkiau kai pamaciau foto verysad.gif verysad.gif verysad.gif
as ziauriai jautri tokiems dalykams verysad.gif verysad.gif verysad.gif
http://www.facebook....2...e=1

QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 22:54)
Kissa, atsirado tavo berniukas tas?  4u.gif
schmoll.gif unsure.gif siandien drauge mano ten nuvaziavo... susirasinejom.. tai ryt planuojam susitikti.. gal ka suzinos.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 05, 23:57)
schmoll.gif  unsure.gif  siandien drauge mano ten nuvaziavo... susirasinejom.. tai ryt planuojam susitikti.. gal ka suzinos..  unsure.gif

4u.gif

mano ir pasimatymas neivyko doh.gif jau beveik susitare laika buvom ir gaunu po kiek laiko sms, "neišeis sutikt, sori wink.gif". Tai mano atsakymas buvo "ok" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dandelion fuzz @ 2012 08 05, 22:59)
4u.gif

mano ir pasimatymas neivyko  doh.gif  jau beveik susitare laika buvom ir gaunu po kiek laiko sms, "neišeis sutikt, sori wink.gif". Tai mano atsakymas buvo "ok"  doh.gif

doh.gif nieko daugiau nerase...? unsure.gif

as siandien su V susirasinejau, cia tas kur atsirado nesenai... raso tipo, ka veiki bla ba bla... paskui - gal vakare susitinkam? sakau - na nzn, gal ir galim... o kiek laiko gaunu atsakyma - aisku doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ****, nei juoktis nei verkt.... rasau - ka cia turetu reiksti? sako - nieko doh.gif as jam atgal - tai susitinkam ar ne? sako - velai grisiu i vilniu, nesigaus doh.gif ne nu pize... suprask kaip nori doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kissa666 @ 2012 08 06, 00:09)
doh.gif  nieko daugiau nerase...?  unsure.gif

as siandien su V susirasinejau, cia tas kur atsirado nesenai... raso tipo, ka veiki bla ba bla... paskui - gal vakare susitinkam? sakau - na nzn, gal ir galim... o kiek laiko gaunu atsakyma - aisku  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ****, nei juoktis nei verkt.... rasau - ka cia turetu reiksti? sako - nieko  doh.gif  as jam atgal - tai susitinkam ar ne? sako - velai grisiu i vilniu, nesigaus  doh.gif  ne nu pize... suprask kaip nori  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jis nerašė, aš ir nebeklausiau schmoll.gif eina jis.. biggrin.gif

blyn doh.gif lotuliukas.gif Dabar atrodo pilnatis, tai gal veikia čia juos kažkaip lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
DF is vienos puses - gerai, kad bent pranese, is kitos - padeda tokios Ju sms !!! Ar atrase Jis dar ?
Kissa ne nu... Pilnatis dbr, gal veikia ! biggrin.gif
Atsakyti