Įkraunama...
Įkraunama...

briaras

Gal as cia ir biski paveluotai,bet briarai tikrai NESISERIA,nebent pas jus buvo jautri oda.
Paule-gal kartais to suniuko vardas Krokas? lotuliukas.gif
Auklejamas gerai,tiesiog letapedis...nemegsta uz ji greitesniu biggrin.gif
Mes Kroka sukuojame 2 kartus i savaite,bet plaukais nesiskundziame...Gal tik saules nukaitinti buvo tai tokie rudu atspalviu buvo...Bet namuose plauku tikrai nera.
Jie baisiai draugiski sunis,tik va nesupranta humoro jausmo mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MaZHeLa @ 2007 03 06, 16:45)
Gal as cia ir biski paveluotai,bet briarai tikrai NESISERIA,nebent pas jus buvo jautri oda.
Auklejamas gerai,tiesiog letapedis...nemegsta uz ji greitesniu  biggrin.gif
Mes Kroka sukuojame 2 kartus i savaite,bet plaukais nesiskundziame...Gal tik saules nukaitinti buvo tai tokie rudu atspalviu buvo...Bet namuose plauku tikrai nera.
Jie baisiai draugiski sunis,tik va nesupranta humoro jausmo  mirksiukas.gif  thumbup.gif

rimtai nesiseria? tai pas juos plaukai kaip pas jorksyrus amzinai auga? rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskiui-taip,kiek turime draugu,ir mano suns visai giminei plaukai visa laika auga,tik va nesuprantu praitu kalbu,tegul man zioplai paaiskina-kaip gali jis sertis,kai jo tokio ilgio plaukai??? schmoll.gif
Nesamone butu jei jis sertusi tongue.gif
Atsakyti
Taigi ne plaukai, o poplaukis krenta. Ar briarai jo neturi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaZHeLa @ 2007 03 06, 16:45)

Taip, Krokas lotuliukas.gif Tik vieną ir žinau Panevėžy biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brendis @ 2006 12 05, 14:35)
Mano kaimyne laiko briara,kale 13 metu vardu Dzema...

Tai vieninteliai teisingi žodžiai apie Džemą ir Bestą - visa kita grynas šmeižtas. Kaip tau Santa, (taip, Santa iš Plentų, nesvarbu kokiu vardu - Akela, Nika, Brendis tu pasivadinsi - tai tik tavo buvusių šunų vardai)ar negėda taip meluot apie savo buvusią draugę.nono.gif Aš taip pat pažystu Aureliją . Tu jai visada pavydėjai jos gerai prižiūrėtų ir išdresiruotų šunų. Džemos psichika ir standartai įvertinti ne vienoje parodoje. Gerą piežiūrą rodo ir tai kad Džemai jau 14 metų, nors šie šunys nėra ilgaamžiai. Geriau tu papasakok apie savo šunis ir nuo ko jie dvesia 2-3 metus pagyvenę pas tave. Tikiuosi, kai tu jau čia išryškinta ir kiti šunininkai pasisakys apie tave. bash.gif
Atsakyti
Na,tai kas turi Lietuvoje briara?nejaugi as viena.... g.gif

Na del to paplaukio nznaw....Nukrenta truputelis plauku,bet tj ir tai kai patrauki,ar uz ko uzsikabina.......Na neskaitant sukuojant....Nes issipesioja tai tikrai daug.... smile.gif
cool.gif

Papildyta:
Beje, BRENDI,biski nusisnekejai......Briarai kazka drasko....Nebepusk burbulu..... mirksiukas.gif Kiek auginau,kiek maciau visi yra meilus,ir ne muses nenuskriaustu (manasis tj muses gaudo....) biggrin.gif
Bet ir tai,kiek turiu gyvunu su visais sutaria puikiai,jei neturi apie ka sneketi,tikrai,papasakok kaip tau sekas augint gyvunus wink.gif ir nebesmeyzk kitu....O ypac siu mielu padareliu doh.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(MaZHeLa @ 2007 10 02, 21:51)
ir ne muses nenuskriaustu (manasis tj muses gaudo....) biggrin.gif

Kam šnekėt nesąmones, kad sarginis šuo nieko nenuskriaustų? doh.gif
Atsakyti
Tai yra ne nesamone mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Džema, kurią aš puikiai pažystu, (čia apie ją rašė Brendis, Akela VI, Basia ar Nika t. y. Santa iš Panemunės) gyvena kartu su katinu ir dar 2 metų kalyte. Visi puikiai sutaria. Kadangi Džema "veteranė", tai ta jaunoji ją išjudina, vis kviečia žaisti. Mėgsta viena iš kitos atiminėti medžio šaką, dažnai nepasidalina kamuoliu. Katinas, suėdęs jam skirtą maistą vis eina iš Džemos dubenėlio pasivaišint lotuliukas.gif Mane pamačius vis baksnoja į ranką - prašo lauktuvių bigsmile.gif Vienu žodžiu briarai labai draugiški, mėgstantys bendraut ir labai atsidavę savo šeimininkams. thumbup.gif
Atsakyti
Ash ir tjp manau....Ir man is tikro lb pykta,ir skaudu,kai ne nezinodami sios rusies,jau pries ja nusistato is kieno nors sapalioniu.... verysad.gif
Nu man mano suo yra pats geriausias draugas.... wub.gif blush2.gif visada buna salia,ir nesvarbu ar tu blogos nuotaikos,ar geros,vistiek salia,ir prasis zaisti... ax.gif Dievuleliau mieliausias kep ash Ji myliu...... wub.gif ax.gif blush2.gif bigsmile.gif 4u.gif

Stai ir mes 4u.gif user posted image
Atsakyti
Labai gražus, dar jaunas, matosi thumbup.gif
Atsakyti