Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai V

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 01 03, 14:44)

Man į senąjį gerąjį Climat labai panašūs Amouage Dia. Apie Rive Gauche niekada nepagalvojau... Gal ir turi kažką vienijančio, bet bent jau man nežymiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2013 01 03, 18:50)
Man į senąjį gerąjį Climat labai panašūs Amouage Dia. Apie Rive Gauche niekada nepagalvojau... Gal ir turi kažką vienijančio, bet bent jau man nežymiai ax.gif

galiu klisti. bet gavau miniuka Rive Gauche, patepiau riesa ir - uzpludo! taip ryskiai, taip pazistamai. ir Climat, ir Rive Gauche buvau turejusi, ne kartu, Rive Gauche ansciau, Climat veliau. negaliu pasakyti, kad buvau susizavejusi ir tuo, ir ano, pirmaji atidaviau sesei, kai ta buvo atvaziauvusi i svecius, antraji palikau drauges mamai, kai vykdavom i Lietuva. del Dia net SM buvau parasiusi, jog be proto kazka primena, bet neprisiminiau nei pavadinimo, nei situaciju, sietinu su kvapu. o stai siandien - tiesiog iskarto pilnas paveikslas. noreciau uzuosti Climat tiesioginiam palyginimui. g.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 01 03, 19:44)
galiu klisti. bet gavau miniuka Rive Gauche, patepiau riesa ir - uzpludo! taip ryskiai, taip pazistamai. ir Climat, ir Rive Gauche buvau turejusi, ne kartu, Rive Gauche ansciau, Climat veliau. negaliu pasakyti, kad buvau susizavejusi ir tuo, ir ano, pirmaji atidaviau sesei, kai ta buvo atvaziauvusi i svecius, antraji palikau drauges mamai, kai vykdavom i Lietuva. del Dia net SM buvau parasiusi, jog be proto kazka primena, bet neprisiminiau nei pavadinimo, nei situaciju, sietinu su kvapu. o stai siandien - tiesiog iskarto pilnas paveikslas. noreciau uzuosti Climat tiesioginiam palyginimui.  g.gif

Išsitraukiau net Rive Gauche atomiką pasiuostymui smile.gif Mano galva, Climat ir Rive Gauche panašumą lemia aldehidai. Tik Rive Gauche jie suskamba chemiškiau, gal net truputį agresyviau. Gaila, kad Climat irgi neturiu palyginimui rolleyes.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif
bandysiu ieskoti, tik as vis bijau is ebay kvepalus pirkti... doh.gif
cia jau atskira tema blush2.gif
Atsakyti
pritariu dėl aldehidų. man apskritai jie daug kvepalų supanašina blush2.gif
Atsakyti
gal galite padėti ir pasakyti y ką maždaug gali būti panašūs Dior Addict kvepalai?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 03, 21:24)

Nepatinka aldehidai kvepaluose?
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 03, 22:24)

QUOTE(Benicio @ 2013 01 03, 22:52)

drinks_cheers.gif aš ne prie ko, bet pritariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2013 01 03, 20:52)

ne tai, kad visai nepatinka, bet man jie labai dažnai užgožia kitas natas, todėl kvepalai su daug aldehidų man panašūs vienas į kitą tuo savo "muiliškumu" (aldehidai naudojami muilo gamyboje). aldehidai man patinka Lanvin Rumeur, Dior Dune, Moschino Couture!, Chanel Coco, Cristalle ir Coco Mademoiselle (dėl šių trijų galbūt daug kas nesutiks, bet aš juos ten jaučiu) kvepaluose. žodžiu, kalbant apie aldehidus, mažiau yra daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 sausio 2013 - 21:56
QUOTE(viltis29 @ 2013 01 03, 21:46)
gal galite padėti ir pasakyti y ką maždaug gali būti panašūs Dior Addict kvepalai?

I 9 psl ieikit. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(begge @ 2013 01 03, 22:59)
I 9 psl ieikit. mirksiukas.gif

Labai ačiū už pagalba thumbup.gif
Atsakyti